Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Motorpenis

0 bejegyzést írt és 524 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 -Tessék, vegyél a fasírtból is. Vegyél, vegyél! Én csináltam, a legjobb karajt teszik nekem félre a piacon mindig. Nem eszel sertést? Ez valami vallási dolog? Büdös az eszed tokja büdös, ártalmas ám... nézd meg: ide leteszem, ártalmas? Bánt, megharap, tökön…..
Helló Tibi! Nem tudom, megvan e a kategória, de szerintem ütnivaló. Ja meg múltkor ilyet hallottam parancsolj helyett, hogy narancsolj. Majd használd fel, ha gondolod. Légy rossz! cs.mate (ld. a modoros pókerest és a csocsóst) Minden baráti társaságban akad valaki, aki a…..
 Kedves Modor Tibi! Azon gondolkodám, megér-e a Modoroson egy posztot vagy felet ezen kortárs művészetet ostorzó alkotásom, szöveggel együtt? http://urbanikum.blog.hu/2011/02/20/almuveszet_intro Üdvözlet, Nádor utca /külön köszönjük, hogy egyben átvehettük a Művet -…..
Empátia, jólelkűség, figyelmesség - vagy inkább csak beteges megfelelési kényszer, önbizalomhiány? Csak ne ártsunk senkinek, mindig próbáljunk a másik fejével gondolkodni - csak aztán cselekedjünk. De nehogy zavarjunk...Alapvető udvariasságokból hiperkorrektség! Ha rágyújt,…..
Motorpenis 2011.06.09 16:57:40
@Brother Love: Csobbanós wc-nél mondjuk én is előtte papírral tompítok, szerintem ez tök normális. Ki szeretné, ha altestét beterítenék a bakteriálisok?
  Mielőtt rátérnénk a mai olvasói posztra, bűn lenne a témában kapcsolódó brosúrát Blassiustól nem megemlíteni (Kréta: A szerelem és az álmok szigete!). Sziasztok! Arra gondoltam, egy-egy igényes útikönyv remek táptalajául szolgálhat a modoros fordulatoknak. A…..
Motorpenis 2011.06.08 06:28:39
@csikai81: Na, a "mediterrán város" Pécsen én is kiakadok, oda jártam főiskolára, meg egyetemre, de nem bírtam rájönni, mitől is mediterrán...Aztán kezembe akadt egy brosúra a városról, abban olyan van, hogy a szűk kis utcácskák teszik pl. mediterránná. Kár, hogy már nincs meg az a papír, kb. 10 éve olvastam és levélben elküldtem egy ismerősömnek, mert már akkor is taszított ez a fajta ömlengés.
 Hartay hácsé Csaba - Fluor Tomival már 7000 liké fölött, az egyéni filmkezdésekkel meg ki tudja, hol. És most már hivatalosan is Szép Verseket ír. De hát ez mind semmi ahhoz képest, hogy itt publikál rendszeresen :) köszönjük! A telóbuziA telóbuzit Malicsák Petinek…..
Motorpenis 2011.06.01 16:06:46
@Ernoke: Ha a zárt cipő bőrből van és nem műanyagból, kisebb az esélye a rohadásnak, plusz lehet hintőporozni, van spray is.
Illetve vannak ezek a Chuck Taylor típusú Converse cipők, meg azok utánzatai.

A papucs és szandáR hátrányait már ecsetelték a törpiek.
90 Az Y2K felé 2011.05.26 06:00:00
Vasárnapi családi Disney-délutánok, Guns n' Roses, Metallica? Ez ekkorra már mind a múlté, a kockás inget, bombert az előző részben már kitárgyalt "igényes" ruhák váltják fel hirtelen. Még mindig visszajárunk iskolanapokon az általánosba a régi osztálytársakkal…..
 Kedves Tibor,  Magamból kiindulva alkottam egy szösszenetet (bár természetesen ekkora ökör még én sem vagyok). Nem tudom, mennyire illik ez a modorosblog profiljába, de azért küldöm szíves felhasználásra.:) Üdvözlettel: Ernoke.   Szeptember 5. Újabb…..
Motorpenis 2011.05.25 06:09:52
@hyperborea: Lehet, hogy ugyanazok a nőismerőseink?

Amúgy jó kis írás lett. Kezdenek kiszabadulni az ilyen nyárimádók, itt volna az ideje tenni valamit, de még véletlenül sem akarok senkit erőszakra buzdítani, csak szóltam.

Utálom a nyarat. Rossz, ha a hőmérséklet 20 Celsius fok fölé emelkedik. Rendes telünk viszont már rág nem volt. Feljebb kellene költözni...
Motorpenis 2011.05.25 16:48:05
@Dzsoni Kráncs: Úgy-úgy, bizony ám! Ezen a területen is érvényesül a szexuális diszkrimináció, és a férfiak az elszenvedői, mint mindig.

Mert ugye mi van? 35 fokban a nők becsattoghatnak vizsgára (vagy bárhova, ahova "alkalmi" öltözék kell) papucsban, valamilyen szoknyában, meg ilyen ujjatlan izében, olyan, mint a trikó, nem tudom pontosan a nevét. A férfiaknak mi van? Öltöny, nyakkendő, zárt, szűk cipő.
Dögöljünk meg, mert férfiak vagyunk?
Vagy akkor járjon mellé mondjuk hideg ásványvíz, cukormentes cola, jégkrém, a nőknek meg ne, és akkor kompenzálva van.

Érett nőkkel dolgozom szerencsétlenségemre. Nyáron a meleg miatt nyafognak, télen a fűtés nem elég. Huzat van. Ha nincs huzat, csináljunk, hogy kivigye a levegőt. De az ajtót nem támasztja ki egyik sem, hadd vágódjon be jó hangosan.
Motorpenis 2011.05.25 16:57:56
@Mitya Ivanov: Hát akkor vegyék ki a méhüket, meg a petefészkeket, de ne rinyáljanak. 20 fok az már hőség, punktum.
Üdv Tibi! Évek óta rendszeresen olvasom a Modoros blogot, de még kommentet sem mertem írni soha, nemhogy önálló írásra vetemedjek. Most azonban a Pezsgőfürdő bejegyzéshez írt kommentek hatására megszállt az ihlet, a végterméket csatolva olvashatod. Ha közlésre érdemesnek…..
Motorpenis 2011.05.18 16:16:00
@Dzsoni Kráncs: Ja, tudod, ez kell ahhoz, hogy kiteljesedjenek. Aztán negyven tájékán "lenyugszanak" és beállnak a sorba a nőgyógyásznál, aki rohadt drága injekciókkal próbálja elérni, hogy a nyamvadt petesejtek közül legalább egy megmaradjon a méhben megtermékenyítés után, és legyen már pocaklakó, ennek a csodás, érett, megkomolyodott nőnek.
Modorosblog Eurázsia-vízió 2011 2011.05.15 20:34:00
-Ennyi, mától bojkottálom az Eurovíziót. Már lassan húsz éve nézem, mindig reménykedve, hogy "hátha most majd egyszer", de nem. Mindig, és mindig csak a pofáraesés, az jön a végén. A csalódás, a magyarázkodás, a bűnbakkeresés, másokra mutogatás. Nem más ez, mint…..
Motorpenis 2011.05.17 06:30:18
@kela-bá: Na, ezt gyorsan felejtsd el! Én nem fogok össze senkivel, veled sem. Buzulni akarsz ezzel az összefogással, mi? Minél többen buzulnak, annál jobb, igaz?

Már csak ezért sem fogok össze:"A szinház után egy jó vacsora finom magyar borral"

Peeeersze, aztán meg elmeséled életed történetét, meg a világnézetedet a "szép bor" mellett.

Nincs kedved egy önálló poszthoz?
Tisztelt Címzett!   Én is el szeretném mondani egy furcsa történetemet. Idén március 14-én sajnos olyan erős influenza kapott el, hogy a párom kíséretében fel kellett keresnünk a helyileg illetékes orvosi ügyeletet. A rendelőben többen várakoztak, szép lassan kivártuk a…..
90 Gengszterváltás 2011.05.04 06:00:00
Első ránézésre azt gondoltuk, hogy minden benne van, amit el lehet mondani az évtizedről.  Aztán rájöttünk, hogy ez még mindig csak egy töredék. Sok szeretettel küldjük a 90-es évek szerelmeseinek, és főleg azoknak, akik nem nézték a Kacsameséket,…..
Motorpenis 2011.05.07 10:15:55
@Yooha: Sky Channel? Vagy Super Channel? Ezeken ment a G.I. Joe, a MASK és a Transformers, hú, de szerettem őket. Persze mai szemmel elég bugyuta rajzfilmek, de akkor, szinte nulla angoltudással...
Szia Tibi!A modoros akvarista c. poszton felbuzdulva fogadd szeretettel ezt a kis szösszenetet a modoros tarantularajongókról. A kommentekből úgy láttam, hatalmas igény van egy ilyenre is.Üdv:--NightWeesch-- (művésznév)P.S.: Lszi az igazi nevem mindenképpen maradjon titokban, mert…..
Motorpenis 2011.05.07 07:46:21
@Donna Anna: Na látod, ezért kell Gogolt, Dosztojevszkijt meg Kafkát olvasni, ezek biztonságosak, az Igazi Nők ezeket kerülik, félnek tőlük. Az általam említettek nekünk, Férfiaknak valók, de te is kipróbálhatod.

Ezek a déli, latinos nevű, meg csengő-bongó rímes nevű, meg becézett nevű írócskák nagyon kétesek.
Modorosblog A vidéki rokonoknál 2011.03.17 06:00:00
-Hát gyerekek, de messze laktok... az útviszonyok, meg ez a közlekedés elképesztő itt felétek. Én mindig magabiztosan vezetek, de vidéken halálfélelmem van. Beláthatatlan kanyarok, traktorok, csettegők, Mari néni viszi a kaszát a biciklin, előzni nem merek - nem nekem való ez.…..
Motorpenis 2011.03.17 15:51:21
@Mitya Ivanov: Úgy-úgy, a film ismerete az alapműveltség része.

Amúgy:vidéken lakni jó, faluban lakni kalandos. Kutyaugatás? Hát bakker, éjjel aludni kell, nem a kutyaugatást hallgatni!
 John Lennonnak volt egy ígéretes dalkezdeménye, de még nem volt teljesen kerek. Paul McCartney eközben szintén összehozott pár bohókás sort, de önmagában az is kevés lett volna. Aztán ahogy a két dalrész egymásra talált, úgy született meg az A Day In The Life.…..
Modorosblog A lánybúcsú 2011.03.08 06:00:00
Sziasztok Csajok!Pénteken találkoztunk néhányan és megbeszéltünk nagy vonalakban (sőt elég részletesen) Kinga leánybúcsúját. Akik nem tudtak eljönni azokat most tájékoztatom néhány dologról.Március 12-én lesz 16.00-tól Vonhinten Helgusnál (Párisi u. 12. Ferenciek tere),…..
Motorpenis 2011.03.08 16:13:56
@Fapuma: Mélységesen egyetértek.

Még valamit hozzáteszek a poszthoz: a férfi egyetlen/igazi ellensége a nője barátnője (barátnői).
Modorosblog Az internet aranykora 2011.02.23 06:00:00
Nosferatónak köszönöm szépen a gyönyörű bekezdéseket (mindig tudom, kihez kell fordulni jó téma esetén), az ő sorait emeltem ki idézetként.Internetto, Törzsasztal, Drukkerkocsma. Na, ide lépj be: freemail.hu. Itt tudsz drótpostafiókot létrehozni. Nekem tibor@. Neked lehet jozsi@.…..
Praxis Orvoshoz soha többé 2011.02.13 06:00:00
Az orvosok bizony sokat tudnak hibázni. Megérthető, hiszen emberek. Nekem is megvan az oka, hogy nem járok orvoshoz. Semmilyen körülmények között sem.  Néhány példa: - Gyerekorvoshoz vittek egyszer, mert tele voltam piros kiütésekkel. Miután rájött, hogy valószínűleg az…..
Modorosblog Ha én fiú lehetnék 2011.02.13 08:00:00
  -Soha nem szerettem lányokkal barátkozni, inkább mentem focizni-bunyózni a fiúkkal, soha nem kötöttek le a Barbie-babák - inkább legóztam meg medzsóztam. A fiúk teljesen befogadtak, soha nem kezeltek lányként, igazából elő se jött soha ez a probléma, hogy én nem egy…..
Modorosblog Így harminc után 2011.02.08 06:00:00
Harminc év, mágikus kor. A valódi felnőttkor kezdete. Emberekké váltunk - nővé, férfivé. Férfiként egyre inkább halántékra fésüljük a hajunkat - és már egy Saab nyűgöz le minket a Ferrari helyett. Harminchárom év: krisztusi kor. A bőrdzseki, a póló, a…..
Biztosan van a szigetvári kórháznak jó oldala is. Én, mint egészségügyi dolgozó sajnos nem ezt tapasztaltam. Pár évvel ezelőtt a kisfiamat fül-orr gégészhez vittem, mert folyamatosan véresre kaparta a fülét és éjjel sem aludt semmit csak sírt. (Nevet nem szeretnék mondani)…..
Motorpenis 2011.02.06 08:41:45
@SusanneF:
Jaj, de tudod, hogy van ez: "egészségügyi dolgozó"-nak nevezi magát a kórházi portás, az orvosírnok, az ápolónő és a takarítónő is, a védőnő is (velük rengeteg rossz tapasztalatom van, nagyon sötétek tudnak lenni). Érdekes módon az orvos és a gyógyszerész megnevezi saját foglalkozását, míg az összes többi a sejtelmes eü.-i dolgozó kifejezést használja.

A poszt többi részéhez: ha valaki úgy gondolja, nem felel meg a diagnózis/ellátás, keres másik orvost. Mi ebben a bonyolult? Ellátták végül a gyereket? El, méghozzá elég hamar.

Claritine (loratadine) terhesség alatt: valóban ellenjavallt, de...
És a terhesség kezdetén nem volt szó az allergia elleni kezelés módosításáról? Akkor addig nem is szedett antihisztamint az anyuka?
Modorosblog Minden nő kurva 2011.02.04 06:00:00
- Odassál, Jancsi bácsi!- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire…..
Modorosblog Nagyiéknál 2011.02.02 06:00:00
-Na szevasztok gyerekek, jajj-jajj, köszönjük szépen, nagyon szeretjük. Aztán ne hozzatok folyton ilyen drága dolgokat, még rászoktatjátok nagyapátokat. Gyertek be, ott vannak a papucsok, a cipőket itt kint tegyétek le nyugodtan, senki nem bántja őket, a rácsot mindig zárva tartjuk.…..
Modorosblog Olvasói rovat - Apa 2011.01.30 14:54:00
Kenyeres Páltól kaptam ezt a levelet. Megkért, hogy közöld (az illusztrációt Blassiusnak köszönjük szépen).   -Na mutasd, elbaszarintottad, mi? Süsd meg - bimbó vagy, mondtam, hogy ne feszegesd mer' gyenge anyagból van. Na, add ide, epokittal megragasztom. -Kösz apa, rendes…..