Regisztráció Blogot indítok
Adatok
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne szeretné az Erős Pistát? Kellemesen csípős, jó ízt ad az ételeknek. Viszont az Erős Pistát a nagyközönségnek szánták. Még a német turisták is megkenik vele a vajas kenyeret. Hol van ez attól a legendától, hogy a magyarok szeretik az igazán csípőset. Kedvenc…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.12.26 07:31:49
www.funnyjunk.com/funny_pictures/4296831/Hot+sauce

ez az ami csip. letezik, sajat szememmel lattam.
Istvánffy András írása Csütörtök este a NAV belvárosi irodája előtt a 4K! demonstrációján jelképesen befizettem egy gramm fű után az áfát, 2000 forintra számolva 540 forintot, majd elszívtam egy spanglit. A rendőrök kivárták, amíg végigszívom (közben végig…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.12.09 15:13:19
@Bobby Newmark: hagyd csak, egy troll csupan az ostoba fajtabol raadasul. eleg megnezni az aktivitasat blog.hu-n...
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.12.09 15:36:11
@tobeor: oke, horgok, mit szabad meg csinalnom? irnal listat vagy kerdezzem majd meg mindig?
Sok tekintetben lehet vitatkozni azon: Magyarország tényleg jobban teljesít-e, vagy sem. Van azonban egy olyan egyértelmű mutató, amelyben hazánk egészen biztosan a korábbiaknál sokkal, de sokkal jobban teljesít. Ez pedig a ragadozómadarak mérgezésének évenkénti darabszáma. Ebben a…..
Megjelent az ESET összegző jelentése a májusban feltűnt és a világ nagy részén az azonnali üzenetküldő szolgáltatásokon elterjedt rosszindulatú programról. Idén május közepén felhasználók ezrei kaptak különféle üzeneteket ismerősiektől olyan azonnali üzenetküldő…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.28 07:35:28
@inebhedj - szerintem: ja, nekem is volt ilyen, akkora trójait kapott a gép, hogy beleégett a memóriába meg az alaplapba a vírus és azt is mondták, hogy egyesek és nullák mellett megjelentek kettesek is a merevlemezen.
Kálmán László nyelvész, a baloldali értelmiségi ellenzék ismert tagja összerúgta a port a baloldali Klubrádióval. Nem politikai kérdésben, hanem a józan ész védelmében. A Sugár Ágnes által vezetett hétfői Rakott című műsorban ugyanis egy órán át propagálták a…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.19 13:17:58
@die nadel: vagy csupan zavarja, hogy a homeipatia kb azonos bizonyitottsagi szinten van az energiakarkotokkel, megis az energiakarkotok most mar csak az igazan agyatlan barmok csuklojan talalhatoak meg, a homeopatias szarokat meg mindig tudomanynak tekintik emberek.
Imádjuk ütni a bulvárlapokat, amikor olyan nagy horderejű kérdésekben, minthogy tartós lesz-e Orbán Ráhel házassága, vagy kiállja-e az idő próbáját az MSZP-Együtt-PM választási megállapodása, asztrológusokat hívnak segítségül. A Blikk által megkeresett Bakonyi János…..
A botrányos bajai időközi választások után a TI Magyarországgal közösen adatigényléssel fordultunk a két legerősebb jelöltet, Kovács Csabát és Teket Melindát támogató pártokhoz. Különösen az érdekelt minket, hogy mennyi pénzt költöttek a jelölő szervezetek a 32-es…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.09 15:55:46
@_most_: mert amit nyilvanossa tett, abban ugye nem kamuzhat azt amit akar.
Amikor Orbán 1989-ben Soros ösztöndíjával tanult néhány hónapot Oxfordban, akkor az állampárt néhány sötétebb propagandistája próbálta őt ezzel az ostobasággal támadni.Közel negyedszázad után eszünkbe sem jutna ezzel az ostoba taplósággal jönni. Mi nem is jönnénk, de a…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.08 06:44:58
@Cave Nick: kosz, nekem igy is kivaloan megfelel a nev.
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.08 06:51:38
@Blogger Géza: ahogy barmely politikai blog barmely bejegyzesenek a cime es tartalma legyen az az agyhalott fideszeseke vagy a ostoba komcsike, netan a serult liberoke. miert lep meg? de ettol meg a noket verik,

attol hogy a legfobb ugyesz hogy szinezi a kapott szamokat, meg nem lesznek igazak, majd ha a ksh megjelenteti ket ev mulva akkor lehet fogalmad a pontos szamokrol, addig csak ugatsz ahogy szoktal.

nem a fideszt vedem, nem a liberokat vedem, de az sajnalatos hogy neked az ismerettsegi korodben nem volt hasonlo eset, biztos akkor is ennyire okes lenne ez a noveres dolog.
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.08 07:06:02
@Blogger Géza: szerintem is impotens a baloldal, mert keptelenek tenyszeruek maradni - ahogy a jobbosok is. siman lehetne mondani egy mondatot:

akkor jo volt a soros penze amikor oket tomte ki vele, most hogy ellenuk is hasznaljak ugyanazt a penzt, akkor mar budos.

ezzel el lenne intezve, de nem, erre keptelenek. ugyanez a fidesznel is, amokfuto balfaszok nyilatkoznak orrba szajba, kozben lopnak ahogy az mszp is vegig lopott. ezert kene az osszes fasszopo politikust felgyujtani a kurva anyjukba. marmint szerintem.
Pálffy Istán - állítólag - talpig bebaszva vett részt a parlamenti ülésen. Ezzel önmagában nincs is baj, mással is előfordul. Az emberek többsége minden nap részegen tartózkodik a munkahelyén. Az, hogy a Parlamentben - a Tisztelt (?) Házban - üldögél nőverő, egy…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.07 17:40:56
@azbesztos: az a szitu, hogy a csavon kilometerkrol latszik hogy alkesz, fel van puffedve es voros allandoan mint a barom, magas a vernyomasa es folyamatosan izzad. pont mint a szanyi.

teljesen mindegy melyik szarfaszu bandahoz tartozik, alkesz es kesz.
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.11.07 17:42:25
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.08.22 15:35:03
@Jofiu: pl amszterdamban eleg sok helyen van terkobol bicikliut. sok helyen fos a minosege is, viszont mindenhol van.
Eddig nem nagyon érdekelt a kifutók világa, de ez szerintem változni fog :) ..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.07.26 06:48:06
@newtehen (egyszerű mint a faék - de működik): te se lattal meg eloben pinat, ha azt gondolod a latottakbol akarmennyire meg lehet allapitani hanyszor hasznaltak. nem vedem ezeket a ribiket, de te ettol meg ostoba vagy.
 Magyarország alternatív államfője és a MAFIA Párt elnöke az MSZP legszókimondóbb képviselőjével beszélget, aki szerint Kövér László egy sötét paraszt.     ..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.07.19 05:53:06
Mai utunk Németországba, Augsburgba vezet, és kiderül, miért indul útnak egy mérnök és egy közalkalmazott, feladva mindent. Zsuzsáéknak szerencséjük is volt, hiszen egy baráti család az elején segítette őket, és viszonylag hamar találtak munkát is, bár a nehézségek csak…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.05.19 11:53:47
@Disszidens: "szerintem" - na ez itt a kulcs. ettol meg nem igy van, neked ez a benyomasod, nem tudom mire alapozva, de lathatolag nem az iparagi tapasztalatokra.
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.05.19 12:23:18
@Disszidens: tenyleg az utolso reakcio, hogy kerek legyen a kep:

leirtam miert vagyok kulfoldon. attol, hogy te szelektiven olvasol es nem vagy hajlando felfogni, hogy mas ok is lehet a kivandorlas mellett mint amiket leirtal, meg nem jelenti, hogy nem igy van. ahogy masok mar leirtak ez valoban a kognitiv disszonancia ekes peldaja. semmit nem akarsz megerteni ami a vilagkepeddel ellentetes, minden annak ellentmondot kizarsz a tenyek kozul, csak azon tenyeket veszed szamitasba amik a te teoriadat igazoljak.

@user137: sorry, csak egy utolso falatot, indulok ugyis, ha lenne ertelme maradnek meg vitazni :)
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.05.19 13:31:28
@tildy:): nyilvan ahol tulkinalat van, ott alacsonyabbak a fizetesek. PHP fejlesztobol tipikusan nagyon sok van, igy engem nem lep meg amit irsz. az is teny, hogy tobben dolgoznak azon reszen az IT spektrumnak, amibol tulkinalat van, de ugye ez a mondat onmagat magyarazza.

java es c fejlesztobol is sok van, ezert is inkabb azok a keresettek, akiknek ez csak egy skill a sok kozul es komplexebb integracioban tudjak kamatoztatni. egy skill nem skill ahogy mondani szoktak.
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.01.09 11:30:03
@Zka77: hah, pont a mondast retardaltnak nevezni, mikozben a hoxa-rol linkelsz, ironikus picit :)
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2013.01.09 11:33:19
@Zka77: a mondasra: evtizedek ota az emberek tobbsege ugy hasznalja ezt a mondast, hogy nem azt jelenti, amit a latinban. emiatt mindenki, azt erti alatta, amit, meg ha nem ez volt az eredeti jelentese akkor is. attol hogy itt fenyezed az al-muveltsegedet, nem fogod megvaltoztatni a vilagot. a mondat jelentese ettol meg az ami, attol hogy az eredete mas.

a hoxa meg egy kibaszott vicc.
Mai szerzőnk informatikusként Magyarországon sem keresett rosszul, mégis úgy érezte, ha előre szeretne lépni, akkor érdemes kipróbálnia magát külföldön is. London lett belőle, és az első hónapok kisebb nehézségei után be is jött neki. „Én idén júniusban döntöttem…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2012.12.31 14:34:48
@puffancs: "Ami engem zavar, hogy a hivatalos angliai atlagkeresetet (ti 25k) megduplazva hogy varhatja el valaki a baratnojetol, hogy dolgozzon? raadasul tragya melot. Nekik most inkabb sokasodniuk kene. :)"

mert az 52k egy evre azert nem olyan hogy foldhozvered a seggedet. ha abbol egy normalis apartmant es gadget-buzisagot is fenn kell tartani, akkor nem olyan irdatlan sok az.

egyebkent meg igen mindenhol erdemes ha anyu dologzik es nem eltunyul mert "neki nem kell".

a masik meg, hogy infos es infos kozott oriasi kulonbseg van. van a "jaj de infos vagyok mert html-t meg javascriptet is lattam mar eletemben", meg van akinek tenyleges, specialis tapasztalata van, avagy affinitasa megtanulni barmi ujat, az nem havi netto 2000-ert fog elmenni fingot reszelni..
A Tigáz sorra zárja le a gázt Nyíregyháza panelvilágában. A néhány évvel ezelőtt futó panelprogram keretében ugyanis nem a mai szabványnak megfelelően újították fel a házakat, így újra fel kell újítani azokat. Mikor máskor lehet felgyorsítani ezt a folyamatot, mint télen,…..
Határátkelő Megéri hazajönni? 2012.12.12 06:03:58
Segítséget kért a mai írás szerzője, a cím el is árulja, miben. Mielőtt azonban beállítottság, politikai nézetek, vagy bármilyen más indíttatás miatt rávágnátok az igent vagy a nemet, olvassátok el a posztot – utána jöhetnek a tanácsok! „Ebben a levélben nem az…..
Előre szólok, hogy ma Magyarországon maradunk (tehát aki részletes országleírást vár, az csalódni fog és várnia kell holnapig – csak hogy megelőzzem az ilyen típusú kommenteket), de időről időre fontosnak tartom, hogy a határátkelők motivációjáról is szó essék.…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2012.12.03 08:17:35
@tableno: egy igazi kulonbseget vettem eszre a politikai dolgokkal kapcsolatban, miota kulfoldre koltoztunk: az ittenit nem ertem, nem tudom kontextusba helyezni a mult ismerete nelkul, az otthoni meg nem is erdekel.

ez nem jelenti, hogy a politikai garnitura barhol jobb lenne, csak annyit, hogy van ahol leszarom, mert nem szol bele az eletembe. ha meg megis beleszol, tudom ugyanazt csinalni, mint az otthonrol idekoltozeskor: megyek tovabb :)
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2012.12.03 10:08:45
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

vissza, aki nem tudott kint ervenyesulni, avagy nem volt eleg csabito lehetosege. aki tehetseges, es megtalalja kulfoldon a szamitasat, az miert is menne haza? hazaszeretetbol? abbol majd tudok jo eletszinvonalat biztositani a gyerekemnek?
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2012.12.03 12:32:50
@Frau Holle: en nem kertem, hogy bizonygasd a dontesed helyesseget, en sem tettem.

csak felhivtam a figyelmet, hogy aki kint megtalalta a szamitasat, az kevesbe valoszinuen fog hazafele menni.

@maxval, a gondolkodni próbáló birca: megkerdezhetem a ketharmad/egyharmad aranyszamot honnan vetted, nem kotozkodes, tenyleg erdekelne egy ilyen statisztika
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
A döntéstől a barátságig számtalan vetületét veszi végig az új otthon keresésének mai szerzőnk, aT, aki tapasztalatból beszél, hiszen több mint egy évtizede él Kanadában. „Olvasgatom ezt a blogot már egy ideje, annál is inkább, mivel jómagam is átkeltem az óceánon. Ez…..
o̝͚̣͔̙̜̜̞͉̺̞̬̖̱͉̼͛̑ͧ́̀̓̈́̓̾̇ͭͣ̆͊͌̑m͕̘̻̬̙̟͔̼̳̬̜̪͕͍̫ 2012.10.26 07:09:34