Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tozse76

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég ért véget valamelyik tévécsatornán az a műsor, amiben Pimaszúr ott aludt a Medgyesi Péter és Orbán Viktor urakkal is kiváló kapcsolatokat ápoló tévéproducer-étteremtulajdonos-parkololóművész Törökbálint-Tükörhegyi, kacsalábon forgó, 0-24-ig biztonsági őrrel…..
Krumplishal Bud Spencer 84 2013.10.31 07:56:00
1929. október 31-én Nápolyban megszületett Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer. A ma 84 éves színészóriás filmjeit a mai napig a könnyedség, a bunyó, a vértelen szórakoztatás jellemzi. A mester fiatalosságát minden bizonnyal a Puffin lekvár adja, kívánunk neki ezúton is boldog…..
tozse76 2013.11.01 07:23:03
@ritmikus csimpifon:

'Bunko vagy bugsy ! :) "
ReCenzor Bayerköpet. 2013.03.24 14:45:53
Magyar Hírlap 2013.03.23.  Igazi "bayerzsoltos" opusszal jelentkezett a keresztény-konzervatív publicista ikon a Magyar Hírlap szombati számában. Vizsgáljuk meg kicsit alaposabban hát a "Bagolyköpet" címen megjelent írást a tartalom és forma tükrében egyaránt (a…..
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
"Egy önmagát finanszírozni képes felsőoktatási rendszerben gondolkodom, ahol az állam minden egyes magyar diák számára, aki az egyetemek által előírt minimális követelményt képes teljesíteni, biztosítja annak lehetőségét, hogy saját maga finanszírozhassa a tanulását úgy,…..
tozse76 2012.12.06 12:50:58
@Thasaidon:

Ez igaz, persze rohadtul nem mindegy milyen képzésről beszélünk, mert egy bölcsésznek papir meg ceruza kell azt még valahogy meg lehet finanszíroztatni, de mit csináljon az aki atomfizikus akar lenni vagy egyszerűen csak mikrobiológus ? vigyen be otthonról egy atomreaktort , netán az összes halálos baktériumtörzset mert ezek biztosítása baszomi sok pénz. Ezt nem lehet önköltségessé tenni, csakúgy mint a legtöbb természettudományos oktatást, mert nincs az az isten aki ki tudja fizetni az anyagokat és azokat a műszereket amiket meg kellene tanulni használni. Igy jöhet létre , hogy az okos orvos a vércukormérő low feliratáról azt hitte, hogy kimerült az elem és addig töltötte a cukrot a kuncsaftba mig meg nem halt .

Ez csak általános igazság mert ilyen alapon a teljes egészségügy lehetne fizetős mert akkor az még jobb lenne a költségvetésnek, az összes közalkalmazottat pedig ki kellene paterolni vmelyík magáncéghez és akkor még faszább lenne minden.

Sajnos az államnak vannak bizonyos szerepei amit nem lehet elsorvasztani , kitáncolni belőle. Az oktatás pedig egy hosszútávú befektetés mert csak rabszolgák leszünk a saját országunkban ha mindenki csak útkaparó lesz.
tozse76 2012.12.06 13:31:30
@wmaki:

wmaki 2012.12.06 13:21:37
@DR. Smit Pal: Jaja, hogy ajvékol a sok libsi!!!! :-)
Majd amikor jönnek a zsidók a lajtoskocsival, és elrabolják hazánk édesvízkészletét, akkor majd ráébrednek az igazunkra, de akkor már késő!

SZERINTEM TE MAR NE IS KOMMENTELJ TOBBET , LEULHETSZ 1 es. Kulonben is vissza kell erned a korterembe felulvizsgalat elott .
A felsőoktatással és tandíjjal foglalkozó tegnapi írásunk sajnos nem váltott ki belőletek erős reakciót, pedig jó kis elemzés, sok munka volt vele. Ma viszont egy könnyedebb, ún. "kommentár nélkül"-típusú bejegyzéssel jelentkezünk a témában. Nem, ezt nem…..
tozse76 2012.12.06 12:59:38
@reszeg tengeresz:

azért annyit össze tudtak spórolni , hogy megvegyék a molt 500 milliárdért, A Rábát majd az eont most . én is szeretnék ennyi aprót találni. A lopás az amikor 3000 milliárdot lenyúlnak ami a nyugdijra volt félretéve
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tozse76 2012.03.30 11:09:50
@kovi1970:

Ezt külföldön úgy intézik, hogy ha megfog a rendőr akármiért, évekkel később akkor kamatostul behajtja. Ha túl régi az ügy és nem folyt be a pénz akkor meg ( 5 év után ) ha megállítanak és kiderül egyből a helyi biróságra kisérnek ahol lehet választani az elzárás vagy pénzbüntetés között - addig meg az autót lefoglalják. Egyébként pedig statisztikailagkiváncsi lennék arra, hogy mennyi szabálytalanságot és behajthatatlan pénzt intéznek a hazai utakon átvonuló török stb vendégmunkások csordái évente 2 - 3 alkalommal ?
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
„Valójában egy ukrán pék ül a Sándor palotában, akit Schmitt Pálról klónoztak” – áll egy a Hírcsárdához eljutott tanulmányban. Az igazi Schmitt Pál jelenleg a Norvég Tudományos Akadémia Agykutatási Intézetének fűtője.Megdöbbentő irat került a Hírcsárda…..
tozse76 2012.01.12 12:08:56
Hivatalos választ többszöri megkeresésünk ellenére sem kaptunk, de információink szerint az ORFK-nál még nem tudják pontosan, mekkora erőket mozgósítanak az ominózus szigorított jogszabály betartatására.Mai cikkünk blogposztja...
tozse76 2011.09.05 10:02:14
@Büszke_troll:

elnézésedet kérem de egyáltalán nem érted amiről irtam. én egy meglévő technikáról irtam ahol nem szerepel sem áfa sem semmi. ezek után miért irsz itthon fizetendő áfáról stb. ?
Minden egyes alkalmommal visszakanyarodunk ahhoz, hogy vki megmagyarázza, hogy legális bérlés esetén mi miért van és az miért rohadtul szabályos. De ez a jogszabály azokat nem is érinti egyáltalán .
tozse76 2011.09.05 11:00:10
@Büszke_troll:

és mi van a bérleti dij áfájával amit kifizetsz ? Hova teszed a könyvelésben ?
A levonhatóba...
tozse76 2011.09.05 13:20:23
@Büszke_troll:

A szöveg értés és értelmezés az elemi alsó tagozatos feladat, legalább készség szinten elsajátítani.

te irtad : " de ha bérlem a fennmaradó időre .."
Az autó bérleti dijának áfája levonható. Erre irtam amit irtam, te pedig a vásárlást hozod fel ami természetesen nem levonható.

Amennyiben eddig a bérlet után nem igényeltétek vissza úgy rúgd ki a könyvelőt és csinálj egy önreviziót.

"A bérleti díjra eső, előzetesen felszámított adó levonására két esetben nyílik lehetőség. (áfa tv. 38. §)
a.) A társaság vezeti az útnyilvántartást, a személygépkocsi használatának arányos megoszthatósága lehetségessé válik, így részben levonható az előzetesen felszámított adó.
b.)A társaság számlát ad a személygépkocsi használatáról a magáncélú használatot megvalósító munkavállaló részére. A munkavállaló fizet a használatért, így a bérleti díjra előzetesen felszámított adó teljes mértekben levonható, mert a személygépkocsi hasznosítása kizárólag adóalanyiságot eredményező gazdasági tevékenység érdekében merül fel.
Cégautó-adót akkor nem kell megfizetni, ha útnyilvántartással (menetlevéllel), szervíz-papírokkal, stb. dokumentáltan igazolható, hogy nem történt magáncélú használat, vagy a magáncélú használatot megfizették. (szja tv. 70. §).

a későbbiekben szoritkozzunk a felvetés pontos megértésére és az arra adott pontos adekvát válaszra.
Az nem egy nagy állítás, hogy a vásárlási listák élére került a OS X 10.7-es a Mac App Store-ban: szétreklámozták, mindenki várta, ráadásul 24 euró, azaz körülbelül 6,5 ezer forint egy operációs rendszerért viccesen alacsony ár.Főleg, ha az ilyen jól sikerült: az amerikai…..
Valahol Stájerországban gyorsan el kellett hagynunk az autópályát, mert szakadni kezdett az eső - öltözni, öltözni! Most már értem én ezt a csávót, Atlaszt. Aki így tartja a vállán Földet, tudják, egy mondabeli mandró, állítólag nagyon erős, még a Toldi Miklósnál is…..
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
Orbán ma délután rendkívüli sajtótájékoztatót tartott nyugdíj-ügyben. Nos, kétségkívül sikert felülmúlnia a nyugdíjvédelmi megbízott tegnapi szavait, van itt egy-két "érdekes" mondat. Ugye, számtalan beadvány (60+) van az AB előtt, akik tavasszal fognak dönteni…..
tozse76 2011.02.02 23:38:08
@beni00:
csak egy apró pontositás a termelőszférában érték teremtés van a többiben van csak hozzáadott pl a kereskedelemben..
 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...  Az ember tragédiája Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából. Irta: Faj Lehel, két változatban ELSŐ VÁLTOZAT(A szerkesztőt tévesen úgy…..
tozse76 2011.01.05 22:59:13
@Fánkevő Fáncsi:
Engem te nem tudsz felidegesíteni, inkább kiábrándult vagyok . Egyrészt nehezen emésztem a stilust mert én nem személyeskedtem, nem oktattalak ki.
külön csalódás, hogy első hozzádszólásomban azt irtam, hogy szerintem mérsékelt normálisan fogalmazó pali vagy. hát nem.
A 20:0 vicc volt és nem orbán bűneiről irtam - ez a baj , hogy csak egy pontra tudsz koncentrálni. Én az EU kontra Magyarország vonatkozásában írtam, hogy ez a 20-ik öngólunk .
Már megint a tanultságoddal való brillirozás - szóval te diplomás vagy. azannya ez aztán a szint. Sokan vannak diplomások és voltak is de mégsem érnek szart sem emberileg. Azt hiszik ez teszi az embert pedig nem. Ha úgy gondolod, hogy én segédmunkás vagyok akkor legyen így - ha erre kattogsz , hogy már megint tanultabb vagy valakinél akkor jó . Biztos igy van de hát iskola és iskola között is van különbség. Például a szöveg értés és értelmezés az elemi első és második osztályos tananyag. Én nem irtam olyat, hogy csak úgy téged szopatnálak ha az alkalmazottam lennél. Olvasd el figyelmesen mit írtam mert az ördög a részletekben lakozik. Azt irtam, hogy ha mással ebben a hangnemben beszélnél .. Velem meg sem próbálnád . Nálunk tudod ez nem divat, nálunk a segédmunkás is megtanulta, hogy kultúráltan intelligensen beszélünk és nem kurva anyázunk csak mert nem tetszik valami. Attól félek az iskola kapcsán ,hogy én vagyok az idősebb , ráadásul jóval. Szerintem a diplomák számában is én nyernék de ez tök ostoba szempont. Ha elolvastad volna néhány előző posztomat akkor sok minden tévhit eloszlana, például jeleztem volt ,hogy engem 86 előtt rendszeresen püföltek el a rendőrök a március 15-ei tüntetésbe hajló ünnepségeken. Ez nyilván azt jelenti ,hhogy akkor már önjáró kellett ,hogy legyek az pedig nem most volt. Szerintem te max 30 lehetsz ,ezért ez a fiatalos hév és a mindenkit kioktatok megharapok stilus .
Lehet, hogy mellényúlok de ezen felül úgy taksálnám, hogy te már az a generáció vagy aki nem volt se katona se semmi és a kádár rendszerről legfeljebb hallott vagy olvasott de nem élt benne .
Engem nem a személyek érdekelnek hanem a saját és a családom jövője. Ebben a jobbos világban nem akarom, hogy egyetlen percet is itt áldozzanak az életükből mert tökéletesen értelmetlennek és kilátástalannak tartom a jövőjüket. Itt nem a tudás fog dönteni, hanem a ideológiai fundementalizmus ha igy marad minden. Ennek semmi értelme , eddig se sok volt de legalább volt esély arra, hogy az is számit ki mit tud. Már lényegtelen. Az OV egyetlen lehetőség tekintetében tökéletesen egyet értünk . Nem birtam sosem mert egyetlen szava sem igaz csak jól manipulál de most azt gondoltam, hogy az előző elbaszott bagázs tűnjön innen és legyen végre meg valakinek az ereje ahhoz, hogy ne is tudjon mást hibáztatni. Hát nem igy lett, csak a múltat hallom csak ott megy a bűnbak keresés és öles léptekkel távolodunk a civilizációtól . Még egy két év és kiírjuk magunkat Európából. Anno a sport kapcsán most meg a munkám kapcsán sokat utazom , utaztam. Én azt szeretném és nem ezt. Ahhoz pedig nem ez az út vezet. Utálom, hogy miközben jobbosnak valljátok magatokat tökéletesen balos gazdaságpolitikát vár el mindenki - az állam túlzó szerepe , a végeláthatatlan szociális rendszer és a piaci hatások kiküszöbölése mind mind balos filozófia . Tiszta skizofrénia miközben mindenki kommunistázik - de nem élt benne sosem.
A végszavaddal maximálisan egyet értek . GYF legnagyobb bűne ,hogy ide engedte ezt az elmebeteget.

Még egy záró gondolat. Nyolc évig hallgattam a számomra emészthetetlen stilusban a kántálást az előző brigádról. Undorító stilusban többnyire a mónika show szinvonalához igazitott hallgatóság részére. Az elmúlt. Most jön a másik brigád akik ugyan úgy kénytelenek lesznek elviselni az anyázást. Ez ezzel jár. A bűnök listázása pedig csak megközelítés kérdése. Az elmúlt 8 hónap egy nagy átverés, ócska szinjáték ami sehová sem vezet - ezt nem lehet dicsérni egyetlen olyan pontja sincs ami értelmes átgondolt vagy előremutató. Egyetlen célt szolgál , beépülést a hatalomba.
Ez pedig nekem nem jön be és majd gondolj rám néhány év múlva amikor már egyáltalán nem lesz trendi az orbán farkát cibálni két kézzel, hogy volt aki szólt időben.
tozse76 2011.01.06 09:09:57
@Fánkevő Fáncsi:
ez szép volt. De látom talált az elképzelésem te tényleg egy kis kekec - bizonyára diplomás vagy kis szarjankó akinek a pofájánál csak a tudása nagyobb, mindenről véleménye van de szarhoz sem ért, életében még semmit sem tett le az asztalra ,amiről meg nyilatkozol fogalmad nincs mert abban a szerepben még nem volt. Gondolom ezt az intelligenciát amellyel megnyilvánulsz valamelyik fizetős biznisz szkúlon sikerült felcsippentened egyik hasonszörű übermájer seggekilógos gördeszkásnak álcázott jövő zálogától. Azok is jó sulik ne aggódj előbb utóbb biztos lesz állásod mert egy ilyen tehetséget mint amilyen te vagy kisgyerek nem fognak hagyni parlagon heverni. Aki ennyire idomítható és betanítható az akár biciklizhetne az állatkertben tavasztól - őszig.
Neked nem kell bizonyítanom semmit sem - részint szar sem vagy nekem, másrészt pedig úgysem értenéd. Nem bonyolódnék bele olyan összefüggésekbe, hogy szerinted az ország leminősítése érinti -e és mennyiben a magyar exportot amit egyébként támogatni akarunk vagy a meghírdetettekhez képest miért nem fog nőni a foglalkoztatottság vagy az árfolyamokkal történő játszadozás mennyiben érint bennünket. Itt nem a szüleid által 30 évre felvett svájcifrankos hitelről beszélek, hogy neked legyen majd hol lakni hanem, hogy mennyiben érinti azt a gazdaságot amit most kurvára beindítunk. De mesélhetnék a pályázati rendszerről és az abban rejlő feloldhatatlan ellentétekre ami miatt ez gyakorlatilag alig hozzáférhető a magyar vállalkozások számára ( export ) , hogy mennyire foglalkoznak a kutatás fejlesztéssel amiből majd egyszer pénz lehetne - de nem lesz. De mesélhetnék a tökéletesen rossz ÁFA szabályzásról , vagy arról ,hgy mennyire egyszerű lenne megoldani sok mindent például azt a körbetartozást ami miatt a komplett építőipar szarrá ment és amiért a Csányi gátlástalanul tud lehúzni akárkit , áron alul amit a végén ki sem fizetnek a vállalkozónak. Szép lesz amikor majd ő lesz az eszközkezelő feje ..Nekem ne kántáld a múltat , most most van. Ezekkel a felhatalmazásokkal akár normális dolgokat is lehetne csinálni és ha valaha jártál volna külföldön akkor felfognád, hogy ezzel az összeférhetetlen stílussal a kompromisszum készség tökéletes hiányával , egy állandóan és mindenkivel konfrontálódó politikával csak tökéleten elszigeteljük magunkat. Persze ezt majd meg lehet magyarázni - azt te el is fogod hinni -, hogy hirtelen miért jelennek meg kinai befektetők akik zsebből veszik meg a fél országot mélyen áron alul mert addigra semminek sem lesz értéke. Az pedig egy ennyire kiszolgáltatott országnak mint ez bazi jó megoldás lesz, elsősorban a munkavállalóknak. De nem terhelnélek ezekkel mert te elméleti szakember vagy aki azt hiszi ,hogy tudja de az élet teljesen más.
Amúgy pedig ezt a brigádot azért utálom többek között mert gyakorlatilag nap mint nap láttam a felemelkedésüket a valós életüket ami a púder mögött van, hogy mennyire kultúrember mind. Mesélhetnék a Csányiról az erdélyből idetelepült ócska bűnözőről amikor még lukas oldalú dáciával hordta a kölkét majd a másodikat is iskolába, aztán arról amikor annyira zavarta a természetvédelmi terület határán épített villájában a gyerekzaj, hogy megvette a szabhegyi gyerektábor felét és elkerítette.
De mesélhetnék az Orbán koszos kölkeiről akik gyerekként is besúgót játszottak , vagy arról amikor Anikó asszony egy akkora monoklival érjkezett hogy a napszemüveg sem tudta eltakarni, vagy a sólyom unokájáról akit a saját kortársai falmelléki nyálfolyós zsidógyereknek tituláltak és még csak nem is beszéltek vele . Egyetlen kultúrember volt az egész undorító felkapaszkodott brigádban az Áder, aki képes volt köszönni és ember módjára viselkedni.
Nekem ne hírdesd őket mert a politikai gazdasági ténykedéseik nélkül is utálnám őket egytől egyig. Ez csak hab a tortán.

amúgy pedig a veled való értelmetlen kommunikációt befejeztem . Ehhez túl értékes az időm, hogy veled töltsem egy homloklebeny átmetszésessel. Oszd az észt a veled egykorúaknak, de ha egyszer leszel már elég nagy felnőtt és bátor jelezz akkor megadom az elérhetőségemet és elmagyarázhatod mindezt személyesen is. Arra az időre szólok a munkahelyedre, hogy engedjenek el , vagy tegyük egy olyan napra amikor nem kell a nyugdíjat kihordani ?
tozse76 2011.01.06 09:11:40
@Fánkevő Fáncsi:
ez szép volt. De látom talált az elképzelésem te tényleg egy kis kekec - bizonyára diplomás vagy kis szarjankó akinek a pofájánál csak a tudása nagyobb, mindenről véleménye van de szarhoz sem ért, életében még semmit sem tett le az asztalra ,amiről meg nyilatkozol fogalmad nincs mert abban a szerepben még nem volt. Gondolom ezt az intelligenciát amellyel megnyilvánulsz valamelyik fizetős biznisz szkúlon sikerült felcsippentened egyik hasonszörű übermájer seggekilógos gördeszkásnak álcázott jövő zálogától. Azok is jó sulik ne aggódj előbb utóbb biztos lesz állásod mert egy ilyen tehetséget mint amilyen te vagy kisgyerek nem fognak hagyni parlagon heverni. Aki ennyire idomítható és betanítható az akár biciklizhetne az állatkertben tavasztól - őszig.
Neked nem kell bizonyítanom semmit sem - részint szar sem vagy nekem, másrészt pedig úgysem értenéd. Nem bonyolódnék bele olyan összefüggésekbe, hogy szerinted az ország leminősítése érinti -e és mennyiben a magyar exportot amit egyébként támogatni akarunk vagy a meghírdetettekhez képest miért nem fog nőni a foglalkoztatottság vagy az árfolyamokkal történő játszadozás mennyiben érint bennünket. Itt nem a szüleid által 30 évre felvett svájcifrankos hitelről beszélek, hogy neked legyen majd hol lakni hanem, hogy mennyiben érinti azt a gazdaságot amit most kurvára beindítunk. De mesélhetnék a pályázati rendszerről és az abban rejlő feloldhatatlan ellentétekre ami miatt ez gyakorlatilag alig hozzáférhető a magyar vállalkozások számára ( export ) , hogy mennyire foglalkoznak a kutatás fejlesztéssel amiből majd egyszer pénz lehetne - de nem lesz. De mesélhetnék a tökéletesen rossz ÁFA szabályzásról , vagy arról ,hgy mennyire egyszerű lenne megoldani sok mindent például azt a körbetartozást ami miatt a komplett építőipar szarrá ment és amiért a Csányi gátlástalanul tud lehúzni akárkit , áron alul amit a végén ki sem fizetnek a vállalkozónak. Szép lesz amikor majd ő lesz az eszközkezelő feje ..Nekem ne kántáld a múltat , most most van. Ezekkel a felhatalmazásokkal akár normális dolgokat is lehetne csinálni és ha valaha jártál volna külföldön akkor felfognád, hogy ezzel az összeférhetetlen stílussal a kompromisszum készség tökéletes hiányával , egy állandóan és mindenkivel konfrontálódó politikával csak tökéleten elszigeteljük magunkat. Persze ezt majd meg lehet magyarázni - azt te el is fogod hinni -, hogy hirtelen miért jelennek meg kinai befektetők akik zsebből veszik meg a fél országot mélyen áron alul mert addigra semminek sem lesz értéke. Az pedig egy ennyire kiszolgáltatott országnak mint ez bazi jó megoldás lesz, elsősorban a munkavállalóknak. De nem terhelnélek ezekkel mert te elméleti szakember vagy aki azt hiszi ,hogy tudja de az élet teljesen más.
Amúgy pedig ezt a brigádot azért utálom többek között mert gyakorlatilag nap mint nap láttam a felemelkedésüket a valós életüket ami a púder mögött van, hogy mennyire kultúrember mind. Mesélhetnék a Csányiról az erdélyből idetelepült ócska bűnözőről amikor még lukas oldalú dáciával hordta a kölkét majd a másodikat is iskolába, aztán arról amikor annyira zavarta a természetvédelmi terület határán épített villájában a gyerekzaj, hogy megvette a szabhegyi gyerektábor felét és elkerítette.
De mesélhetnék az Orbán koszos kölkeiről akik gyerekként is besúgót játszottak , vagy arról amikor Anikó asszony egy akkora monoklival érjkezett hogy a napszemüveg sem tudta eltakarni, vagy a sólyom unokájáról akit a saját kortársai falmelléki nyálfolyós zsidógyereknek tituláltak és még csak nem is beszéltek vele . Egyetlen kultúrember volt az egész undorító felkapaszkodott brigádban az Áder, aki képes volt köszönni és ember módjára viselkedni.
Nekem ne hírdesd őket mert a politikai gazdasági ténykedéseik nélkül is utálnám őket egytől egyig. Ez csak hab a tortán.

amúgy pedig a veled való értelmetlen kommunikációt befejeztem . Ehhez túl értékes az időm, hogy veled töltsem egy homloklebeny átmetszésessel. Oszd az észt a veled egykorúaknak, de ha egyszer leszel már elég nagy felnőtt és bátor jelezz akkor megadom az elérhetőségemet és elmagyarázhatod mindezt személyesen is. Arra az időre szólok a munkahelyedre, hogy engedjenek el , vagy tegyük egy olyan napra amikor nem kell a nyugdíjat kihordani ?