Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamashi

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Chet Zar A sötétség festője       Egy amerikai fazon, aki már negyvenes éveit tapossa (bár szerintem nem nagyon látszik rajta). Apja, James Zar fantasy stílusú festményeket alkot, élénk, vidám színvilággal. Chet, ennek ellenkezőjét. Képei sötét, komor, ám…..
Tamashi 2009.06.28 13:23:37
@Killah: akik pl "köröket rajzolnak összevissza" azoknak a képei azért kerülnek annyiba mert nekik jutott eszükbe először:) és ezekből születtek stílusok is. Meg szerintem nem szabad lenézni az olyat akinek ilyen a művészete főleg azért nem mert "égő" ilyeneket szeretni vagy "nem illik a társadalomba" ez marhaság. Ennek is megvan a szépsége úgymond mert ez is az emberből, a világból, a fantáziából táplálkozik. (Ne úgy éljetek hogy másoknak akartok megfelelni)
Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 2. "évadához", ahol az (új) intro készítésének folyamatába tekinthettek bele.Külön hatalmas köszönet Mónimnak és PiPi barátomnak az ötletekért és a segítségükért.(Megjegyzés: a videó készítése során egy kutyának…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Bevallom őszintén, még mindig nem vásárolok PC-s magazinokat, szóval még egy kihajtható aktportrét is belerakhatnának egy kiadásba és én nem tudnék róla. (Vicc volt, nem készült rólam soha. Pedig meggondolandó lenne, az én 3D World Boxingos testemnél...) Szóval köszönöm…..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Nyereményjáték még a héten! Nyugalom ;) Csak épp kevés az időm ..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Tamashi 2008.04.13 16:07:29
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.07 15:07:00
Voltak már mélypontjai a blognak. A Football Generation körüli hercehurca, mikor nem ment a videókészítés technikai gondok miatt, mikor hülye youtube miatt nem lehetett órákig megnézni a videókat, pedig megígértem... De a tegnapi volt aztán az armageddon...Ne tudjátok meg, milyen…..
Tamashi 2008.04.07 15:55:59
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Tomor felhívta a figyelmemet arra, hogy létezik egy Nerd-ös játék! Innen letölthetitek! Update: új link.Akinek nem ment volna,próbálja ezzel újra. Játék frissített változataNem akarom előre lelőni a poént, mindenesetre fantasztikus ötletet valósítottak meg. Egy rajongó…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..
A blog kezdete óta kapom rendszeresen azokat az e-maileket, hogy mutassam be a Postal 2-őt. Azóta már készültek videók a játékról, hol éltették, hol lehúzták. Én meg lapítottam, mert nem játszottam soha a játékkal. Bevallom őszintén, mikor már anno megjelent EVM kiadásban,…..
Már sokszor láttam ennek a játéknak a borítóját. Ott van pl az EVM akciós játékai között, de valahogy sosem fordítottam meg. Micsoda hiba!Venyi és Sedrien fotózta nekem a piros hipermarketes kiadást és ez a szöveg valami eszméletlen!Aki ezt kitalálta, mehetne Hollywoodba. Egyből…..
Tamashi 2008.01.17 19:18:16
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
Tamashi 2008.01.13 11:42:49
Nem is értem, ezt eddig miért nem linkeltem be...? Valahogy elfelejtődött.Szkúzi Mindenesetre Alex Burton kapott egy kiadós seggberúgást, és a patch-hez végre le is ült a gép elé, hogy produkáljon egy ultraklasszis tolatáshangot! Sok szórakozást Gaspingduck még ezt is…..
Tamashi 2007.12.12 15:03:19
Nem is volt olyan hosszú szüneten (de annyi elég volt, hogy állítólag megházasodott :) ), itt az új videó. Ami engem illet, holnap jön a blog történetének másik nagy állomásának az ismertetése :)..
Tamashi 2007.11.21 16:06:49
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..
Először is, köszönöm a türelmet (vannak kivételek), hogy most több ideig voltatok videó nélkül, mint máskor. Remélem ennyit újra nem kell majd várni (bár egy francos vírus/kémprogram bármikor bejöhet), de azért azt is leszögezném, hogy a heti 1 videó azér már messze nem…..
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
   Most érkezett el a pillanat, amikor utálatból átment a játék egy olyan besorolásba, hogy a rengeteg nevetséges jelenet miatt egyszerűen már nem lehet haragudni a mesterlövészre.Egyszerűen olyan gagyi, hogy szánalomból szeretnénk átölelni a játékot.Soundtrack :R.…..