Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fishbone

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..
Értékelés:Az intro tetszik! Az is, hogy feliratoztátok a történetet. Szerintem egy kicsit hangos lett a zene, de azért lehet hallani téged. A kommentár összeszedett, de néha túl hirtelen jönnek egymás után a mondatok, néha pár tized másodperc szünet sokat számíthat.…..
Nem tudom szándékos-e, vagy nem, de hasonló színvonalú lesz a következő alanyom is. Kedvencem 0:32-nél :D Köszönöm a névtelen beküldőnek ..
Good-Games MMOFPS? WTF? 2010.04.10 19:04:28
Üdv! Ezt a cikket csak érdekességképpen írom, mert a mai napon ismerkedtem meg, az MMOFPS játékstílussal. Lehet én vagyok ilyen tudatlan, de még nem halottam FPS-en alapuló MMO-t. Eddig csak az MMORPG-kről tudtam, de ezek az FPS-esek, eléggé felkelltették az…..
Emberek, mi a s3gg van? Már április van és eddig kereken 1 (azaz EGY) darab videó érkezett a RPCJr. Oscarra...Azért azt ne mondja senki, hogy azért mert suliidő van, blabla.. Én is jártam gimibe, tudom, hogy mindenki erre fogta azokat a dolgokat, amiket nem csinált meg, de közben ANNYIT…..
Elérkezett az idő hogy végre erről is írjak, már múltkor is akartam róla írni de nem jött össze. De mindegy. Ezt a játékot a MonteCristo Games adta ki hogy mikor arról nincs infóm de kb. 3-4 éve, de ezt nem tudom sajnos. De lényegtelen mert ez egy iszonyat jó felülnézetes…..
Hirtelen ötlettől inspirálva úgy döntöttem, a következő végigjátszásom a Harry Potter 1-es játék lesz. Jelenleg magyar komment nélküli, egyszerű végigjátszás. Ha szeretnétek, hogy alászinkronizáljam, akkor felveszem az egészet újból + játszás közben beszélnék. Ebben az…..