Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milladuo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Nike félmaraton 2010.09.10 14:31:47
Szeptember 5., reggel 8 óra 40 perc. A helyszín: Budapest, Városliget. Rajtszámfelvétel, átöltözés, barátok üdvözlése, bemelegítés, visszaszámlálás, rajt! A kép a verseny rajtjára készült. Ez az a táv, ami pár hónapos tudatos felkészüléssel bárki számára…..
milladuo 2010.09.11 10:42:49
@viito:
de ha jól emlékszem a díványos csajok jócskán 2 órán kívüli idôt futottak
azt meg azért le lehet kocogni ennyi felkészüléssel, ráadásul, ha valaki elsôre indul neki a félmaratonnak (és nem tapasztalt futó), még annak is örül, hogy végigment

de tény, hogy a szasza-féle célokhoz és teljesítményhez komoly alap és nem kevés edzésmunka kell
Szerdán a szokásos 25. félmaraton népszerűsítés zajlott a szigeten Talmával. Először az összefoglaló videó: Talma egyébként nem kamuból mondta, tényleg képes sub-25 perceseket futni. Kérdeztem, hogy jár-e konditerembe, elmondta, hogy nem, inkább ezzel az amerikai kommandósok…..
Az Ezeröcsi múlt pénteki adásában beszéltünk egy sportpszichológussal, aki a sportpszichológiai munkásságon szinte már túlmutatóan evangelizált. A tézis: zenére sportolni hülyeség, és egy-két kivételtől eltekintve csak feleslegesen stresszeli vele magát az ember. Hogy…..
Futóblog Szerdai fesztivál (2) 2010.08.15 18:28:19
A múlt héten szerdán is megvolt a félmaratonra felkészítő szerdai futás, ahol Vadon Jani 3 kört vállalt, előtte leoktatta a törzskörzést, illetve fanyar megjegyzést tett a dolgát végző futóbloggerre (WTF Jani!). Média oldalról Puskás Peti és az öccse jelentek meg, akikről…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Futóblog Teljesítménypróba 2010.07.28 10:49:25
A másfél hete Misivel komoly szakmai eszmecserébe bonyolódtunk edzésmódszereinkről. Egy a cél, más a terhelés, két különböző emberről van szó, tehát mások a képességeink, tulajdonságaink. Szó szót követett, aztán Misi megemlítette, hogy elmegy…..
A múlt heti erős volt. Kereken 100 kilométer (és nem kityó, hanem klikk) jött össze. Kedden a 8x1,000 közvetlenül eső utáni méter nagy melegben elég szenvedősre sikerült. A hatását a csütörtöki 19 km-es terepen is éreztem. Szerencsére Áki ott volt, így nem sétáltam…..
Critical Miss Easy kajatipp 2010.05.18 07:39:00
Nálam központi kérdés az étkezés, mert nem szeretek vele foglalkozni. Ez most pont két ellentétes állításnak tűnik, de a lényeg, hogy szeretem kitalálni, hogyan ne kelljen azon filózni, mi legyen a következő dolog, ami az asztalomra kerül.Most nyáron ez nagyon könnyű, mert sok…..
milladuo 2010.05.18 10:49:33
@privateer: az a legkevésbé sem zavar
jó és kész
Semmi különösebb mondanivalóm nincs a Pepsi focivébés reklámfilmjéről. Simán csak jó. Akon viszont nem.   ..
A múltkor, amikor csak hirtelen felindulásból írtam egy reklámdilemmás kérdést, megígértem, hogy erről a kampányról még részletesebben is fogunk beszélni. Már csak azért is megkerülhetetlen a UPC új kampánya, mert az ügynökségváltást követően ez az első anyag, ami…..