Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Duarte Freitas Souza do Rego Ramalho

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakat el lehetett volna intézni annyival, hogy "étteremben jártunk Magyarországon", de akkor nem szórakoztunk volna ilyen jól. Duarte Freitas do Ramalho csodás plaszticitással írja le, milyen volt kétszer is ugyanazon a helyen vacsorázni Tiszafüreden. Tocsogjunk…..
Duarte Freitas Souza do Rego Ramalho 2010.11.04 21:37:24
@Bachterman:
Igaz, de nem tudtam ékezet írni az n-re.
Amúgy mówmy po polsku, czy chces.
Duarte Freitas Souza do Rego Ramalho 2010.11.04 21:40:29
@oliva:
You got the point!
Duarte Freitas Souza do Rego Ramalho 2010.11.04 21:47:08
@Bachterman: Sznob pöcs, múmájer: hah, minő nyelvi szubkultúra: ezeket csak a prolik mondják, de semmiképpen a latin levéltárosok, ha egyáltalán érted, amit írok. Fogalmad sincs ezen alantas szavak etimológiájáról. Ezeket te kültelki kocsmákban hallottad, és kb. félig értetted meg. Olvass, tanulj, viselkedj, és tiszteld a tudást, a kultúrát! Pöcs!
Legendás lehúzós balatoni hely az Ördögtanya, ahol az a trükk, hogy a meghirdetett  - eleve nem olcsó - grilltálakról nem árulják el, hogy az ár csak a húsra vonatkozik, ami mellé az utolsó dísz salátalevelet és zöldségdarabot is gyémántárban számolják el. K. korábban…..
Külföldön is elég szar című sorozatunk újabb részében José Manuel Pereira da Costa óvja a magyar turistákat Szpirosz tavernájától Korfu városában. A hely a leírás szerint egyenesen undorító, bár aki olyan helyen leáll ebédelni, ami kikötő közelében van, és tökéletesen…..
Duarte Freitas Souza do Rego Ramalho 2010.08.02 13:55:15
@EÖ: Az a fantáziatlan, aki nem látja meg ebben a kalandot. Te nem lehetsz sikeres, barátom, ha rögtön ilyen elkeseredetten reagálsz.
Nagyszerű, világviszonylatban is versenyképes fejlesztést vezetett be a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei ZRt.: utalványra adják a faszozást. Ez megkönnyíti mindazon vendégek dolgát, akik bizonytalanok abban, hogy hová is kellene elhúzniuk. A remek, értéknövelt szolgáltatásra…..
Külföldi sztori következik, egy olyan történet, ami azt sejteti, hogy a magyar fogyasztók homlokán ott a láthatatlan "balek" felirat, amit a határokon túl is jól ért mindenki. Olvasónk, Duarte Freitas Carvalhal Souza do Rego Ramalho nem beszari, így Nagy-Britanniában bérelt…..
Duarte Freitas Souza do Rego Ramalho 2009.09.29 14:02:05
@TaZ: Bocs, de mi az a posztoló? A pasas új szinonimája a szlengben?