Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majd azt én tudom

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ráhúzható-e a Fidemokratikus Centralizmus a magánmédiára? Ha áttekintjük a Fidesz holdudvarába tartozó sajtót és annak híveit, megállapíthatjuk, hogy annak egyetlen elemi alkotórésze: a saját nézőpontját tekinti egyedül legitimnek. Ebből táplálkozik az ún. nemzeti…..
Majd azt én tudom 2010.12.15 12:56:47
@jotunder:

Amit meg kéne végre érteni, hogy itt feltételes módnak helye nincs! Nem tervezik, nem próbálják, nem szándékoznak, Csinálják vagy csinálni fogják. Ennyi.

@manager2008:

Az online pókercégek nem veszélyeztetik Ovi azon tervét, hogy 2012 augusztus 20.-án, élő egyenes adásban királlyá koronázzák a Duna jegén(!!!).
Majd azt én tudom 2010.12.15 13:00:08
@kovacsjancsYYYZZZ:

És ha ez megtörténik, majd kezdünk vele valamit. ITT nem ez a téma.
  Miután lecsengett a rajzfilmhősök ideje, és már a diktátoros avatarok is visszaváltottak az idétlen bulifotókra, új divat jelent meg a Facebookon: a fehér profil. Fiatalok hadai jelennek meg üres képpel, fehér négyzettel a közösségi hálón, hogy ezzel is csatlakozzanak a…..
Majd azt én tudom 2010.12.10 11:27:07
@Vicomte de Boundoise: Az a baj, tud, hogy a terv tervét az egyetlen döntésre jogosult politikai erő már elfogadta házon belül, és a helyesíráson túl módosulni nem fog. Lehet, hogy nem lesz olyan súlyos a helyzet, mint ahogy "ráhaluzunk", de ha mégis, utólag már nem lesz lehetőségünk tiltakozni. (Lásd a fenti kommentemet.)
2010. május 8. kellemes kis napnak ígérkezett a reggae zene kedvelőinek: ezen az estén került sor a Jango Fever nevű szabadtéri zenei fesztiválra Fót határában, ahol olyan zenekarok szórakoztatták (volna) a nagyérdeműt, mint a Riddim Colony, a Vibekillaz Crew és Lions of Suburbia. Éjjel 11 óra…..