Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jalousie

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezidőszerint az EU-ban alighanem csak Görögország kreténebb hazánknál, és ez alighanem igaz a nemzeti vasúttársaságokra is. Viszont a görögök elhitették a világgal, hogy ők Homérosz és Periklész népének leszármazottai (pedig antropológiailag sokkal inkább derék délszláv…..
jalousie 2009.07.08 07:48:35
@kean: 750/8/0.34=275.735
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..
Ez a történet aligha eshetett volna meg Magyarországon. Persze most nem arról akarok írni, hogy milyen rossz fejek vagyunk, rosszindulatúak, rossz szándékúak és egymásról rosszat feltételezőek (persze mindez általánosítás, tisztelet a mindenkori kivételnek). Mindenesetre ennek…..
Egy olvasónk írta ezt a levelet az Index szerkesztőségének. Elsődleges panasza, hogy az új, 4-essel összevont 105-ös buszra csúcsidőben a belvárosi részen Buda felé az elvi követési idő többszörösét kell várni, feltételezése szerint a hosszú útvonal miatt.Magam nem ismerem…..
Kutyaharapást szőrével, kétszer ad, aki gyorsan ad, jobb ma egy veréb, mint holnap egy túzok, ha péntek, iwiw-válogatás. Csak gyorsan a klikkeléssel, mert ezek a linkek bizony elég forróak! - Egyedülálló Stella baby - Szerelmemmel - Alku Pisti - Laza - Krisztike - Együtt a…..