Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. mesterséges színezék

1 bejegyzést írt és 12828 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberiség történetében (eddig) két nagy világégés zajlott: az 1914-1918 közti első világháború és az 1939-1945 közt pusztító második világháború. Az előbbi 15 millió ember halálát okozta, az utóbbi pedig csak Európában 50 millió életet oltott ki. Mindkét eseménysort kiemelten tanítják az…..
dr. mesterséges színezék 2019.08.27 15:53:38
@zirrian: "a szovjetek agressziója az északi államokban (amit Finnország állított meg '39-'40 telén),"

Minden tisztelet megilleti Finnországot, de egyrészt többet veszítettek, mint amennyit Sztálin követelt tőlük puffercélra.
Másrészt éppen a Molotov-Ribbentrop paktumban megszerzett szövetségese elleni zónának gyűjtötte a területeket a nyugati határán, tehát nem kevés köze volt ehhez is Hitlernek.

Tkp. Sztálin paranoiája pont passzolt Hitler nem éppen véka alá rejtett keleti irányú törekvéseihez.
dr. mesterséges színezék 2019.09.14 15:31:25
@citrix: "Sztálin egyáltalán nem hitte el hogy Hitler meg akarja támadni."

Sztálin tudta, hogy Hitler meg akarja támadni, csak az idővel kapcsolatban számolta el magát.

A történelem iróniája, hogy éppen a finnországi Karéliai félszigetért (plusz apró) mint Németországgal szembeni pufferzónáért és nem jegesedő tengeri kijáratért zajló, a Szu. számára katasztrofális győzelemmel végződő Téli Háború volt az, ami Hitlert meggyőzte arról, hogy nem túl korai nekimenni a balsój medvegynek.
dr. mesterséges színezék 2019.09.14 15:31:29
@ace22: Az USA tovább is jól ellett volna a kölcsönszerződéseivel ide, a tétlen szemlélődéssel oda, de a kereskedelmi hajók és kíséretük ellen folytatott német tengeralattjárótámadások miatt a szituba bele volt kódolva, hogy valamelyik oldalra oda kell állnia, és eljön az egyértelmű haragszomrád kora.
Talán a legismertebb, de legalábbis legelterjedtebb zsidó ruhadarab a kipa (héber szó, jelentése ’kupola’) vagy más néven jármulka (arameus szavak kombinációja, jelentése ’királytól való félelem’, érdekes azonban, hogy a fej befedéséről a Tóra egy szót sem ejt. Hogy lehet az, hogy mégis ennek a kis…..
dr. mesterséges színezék 2019.09.06 09:24:45
@erkölcsi hulla: Meg az összes többié. Amit a mi ábrahámi vallástriónk összebohóckodik, az semmiben nem különbözök a lesajnált, politeista gyerekrajzilm-alapanyagoktól.
dr. mesterséges színezék 2019.09.08 13:23:18
@gigabursch: Sajnos nem én találtam ki.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Ábrahámi_vallások
         Bizonyosemberlegó elmagyarázta, hogy az a baj, hogy Magyarországon csak 250000 cikket termelnek évente, miközben Csehországban 360000-t.        Nem tudom, hogy mikor osztott utoljára Bizonyosemberlegó... Tegyük fel, hogy egy kutató évente két cikket ír. Akkor ahhoz a 250000-hez 125000…..
dr. mesterséges színezék 2019.09.03 17:11:48
@Grrr: "Ebben az emberben nincs meg az az _egészen minimális_ tudományos alázat sem"

Még tudományosan IS alázkodjon meg?
dr. mesterséges színezék 2019.09.04 00:56:55
@Mister Gumpy: Az "érvrendszer" nem a vincent törzsközönségének szól. Akiknek szól, azoknak viszont lehet bármit bármiből bármekkora különbséggel kivonnotok, de bármit napra leosztanotok is: az nekik pont jó vagy pont az adott időszak ügyeletes seggfejének iránymutatásától függően.
Hogy itt aprópénzeken vitáztok: forintosítható eredmény nélküli tudományos túlkapás.
Legyen összekészítve a pobjedában jól elférő tarisznya!
Ajánlom Sz.D.-nek A Frigyládáról, talán köszönhetően Spielberg Indiana Jones sorozatának, még azok is hallottak, akik nem forgatják naponta a Bibliát. A Szövetség Ládája az a doboz volt, melyet Mózes Isten parancsára készített a két kőtábla tárolására és ami előbb a sivatagi, szintén Mózes által…..
dr. mesterséges színezék 2019.08.29 15:24:10
@paráznabillegető: Én nem kevésbé. Sokáig zavart, hogy sosem tudhatom, hogy melyik az igazi úrbáránya és melyik a báránybőrbe bújt álbárány, de mivel éppen azért nem tudhatom, mert csereszabatosak, elfogadtam mindegyiket eredetinek, mint az Abibas pólót.
dr. mesterséges színezék 2019.08.29 16:54:47
@erkölcsi hulla: Tényleg.

Az napon az ki fedelét emeli és beléje tekint, mondandja majd, hogy 'pofám leszakad'.
(Forgató Könyve 42:666)
dr. mesterséges színezék 2019.08.30 13:17:35
@Igazamvanvagyigazamvan?: Nem illik ilyen durván lehülyézni másokat.
Lekvár és JAM Mi volt a manna? 2019.08.25 21:18:29
A manna kifejezést sokan ismerik és legtöbben azt is tudják, hogy az az égi étel volt a manna, mely az égből esett minden nap, amikor a zsidó nép az Egyiptomból történt csodálatos kivonulás után a sivatagban vándorolt 40 évig, míg el nem foglalta a Szentföldet. A Tóra elbeszélése szerint az…..
dr. mesterséges színezék 2019.08.28 22:33:39
@gigabursch: Nyilván csak azon a szűk területen esett, ahol éppen állt a tábor.
Azért az Úr sem hülye, hogy potyára öntözzön, ha már egyszer teremtett oda egy virtigli sivatagot.
dr. mesterséges színezék 2019.08.28 22:37:35
@gigabursch: Lehet, hogy közben Amerikát is felfedezték, csak a biztonság kedvéért, hogy nehogy túl hamar célhoz érjenek.
A Just In Time se kevésbé szent, mint bármi más akkortájt.
dr. mesterséges színezék 2019.08.28 22:39:44
@Frady Endre: Ez csupán az első gyalogsági aknák készítésének howtoja.
      Nem szeretnék most egy dühös postot írni. Azt sem szeretném, ha minden másfeledik komment arról szólna: ezt hozta a feminizmus. Mert aki ismeri az országot, amiben élünk, az tudja, itt bizony családon belüli erőszak van sok helyütt, a komondor löki fel a feleséget és vállalatvezetők…..
dr. mesterséges színezék 2019.08.26 09:37:28
@nyelv-ész: "Barátnőikkel órákon át megy a szájtépés, az összes bajukat meg tudják beszélni"

... és hogy, hogy nem a bajok két téma köré szoktak csoportosulni:
a) az összes pasi szemét,
b) az összes TÖBBI nő szemét.

Kívánom nekik, hogy egyszer a saját klónjukkal élhessenek pár napot békében, harmóniában...
Igazából a sólet csak a kelet-európai zsidók klasszikus étele, legalábbis abban az értelemben ahogy mi ismerjük. Ez is, mint majd minden klasszikusan zsidó étel a vallásjogból ered. A szombatnapi egyik tiltott munkavégzés ugyanis a főzés illetve a tűzgyújtás, ezért Sábátkor csak olyan ételt tudunk…..
dr. mesterséges színezék 2019.08.13 09:48:55
@nookedli: Milyen menthetetlen agybaj kell már ahhoz, hogy az ember ezen töprengjen, amikor kajáról van szó...
dr. mesterséges színezék 2019.08.13 17:08:41
@erkölcsi hulla: Félre van ez értve, de piszkosul.

Elsősorban nem maguknak tenyésztik azt a disznót, ami trepnire tesznek, hogy ne érinthesse a földet, ahogy az elő van írva, hanem exportálják.

Másodsorban aki megeszi (pl. az orosz bevándorlók), az pont a trepnire emeltséggel fogja be az idióta ortodox pofáját, aki éppúgy felszentelve érzi magát arra, hogy belepofázzon annak a dolgába, aki ma leszarja, hogy 4ezer éve milyen közegészségügyi és fegyelmezési szabályokat kellett ott hozni, mint itt a KDNP.

Érdekes, hogy a "zsidó" szó ezer sztereotípiát von be, de azt pont nem, hogy egymással civakodó, egymástól akár a zsidók és arabok köztinél nagyobb ideológiai távolságban lévő blokkokból áll... mint bármely más népség bárhol máshol, ahol nem tilos mást gondolni.
      Az ember, akinek a nevét nem fogom leírni,  interjúk egész sorában bizonyít valamit, amit pláne nem fogok leírni.      Most éppen arról volt szó, hogy továbbra is Orbán tanácsadója marad. (tudománypolitikai kérdésekben ad tanácsokat, mint miniszterelnöki megbízott).     Ez az ember most…..
dr. mesterséges színezék 2019.08.13 14:03:18
@Flageolet: Hmmm... ilyen hozzáállást látva nem csoda, hogy Palkovicsnak (vagy valamelyik dózsalászlónak) reformgondolatai támadnak.
Bár az kérdéses, hogy miért nem megy oda egyszerűen Bizonyosemberlegóhoz, és b. nejéhez, hogy megkérje őket, hogy "B+, ne csináljátok már!".
dr. mesterséges színezék 2019.08.13 14:12:31
@Alig Átor: "már csak az a kérdés, hogy jön a képbe ez a lovastorna téma a a Gyógyszertani és Méregtani Tanszéken."

Úgy emlékezett, hogy mérlegtani tanszékre jár, és tényleg nincs is máshol nagyobb szükség a balanszra, mint egy ló hátán.
dr. mesterséges színezék 2019.08.13 14:31:21
@kemény keleti kommentelő: Nem vitás, a közvetlen anyagi haszon peremfeltétel ezáltal kipipálva.
Az Egyesült Államok egyik legbiztosabb és legkeményebb börtönének írja le a CBS dokumentumfilmje azt a fegyintézetet, ahol a leghírhedtebb mexikói drogbáró tölti napjait valószínűleg élete végéig. Joaquin „El Chapo” Guzmánt július 17-én ítélték életfogytiglanra plusz 30 év börtönre. Az Egyesült…..
dr. mesterséges színezék 2019.07.29 20:55:57
@Pic: Tegyük hozzá, hogy az alapból elfogadhatatlan, hogy - bármilyen "komfortfokozatú" is - egy börtönben az elítélt legyen az úr, mert a fegyőrnek egyszerűen nem éri meg konfrontálódni.

Mindenkinek, aki járművet vezet, vagy munkaképet kezel, van egy téglája a sitt falában. Ha egy bamba pillanat miatt közelről megnézheti azt a téglát, attól még nem kellene untermenschek kénye-kedvére bízni. Nem is az a büntetése.
Bár a föld köztudottan lapos, az evolúció eretnek kitaláció és a holdra szállás se több jól koreografált átverés shownál, mégis van 5 dolog, amit az Apollo programnak köszönhetünk...
A világtörténelem tele van fontos és nagy volumenű csatákkal, melyek gyakran új korszakokat nyitottak meg vagy éppen országok, birodalmak sorsát döntötték el hosszú időre. Ezeket az összecsapásokat több szempont alapján lehet vizsgálni, így például a megütköző erők nagysága, a halálos áldozatok…..
Grund Studio Petőfi és bora 2019.03.15 08:01:00
Március idusa közeledvén, ildomos volna talán Petőfiről is szót ejteni. Petőfi nevéhez a forradalom mellett a bor is igencsak kapcsolható, költőnk sok bordalt alkotott, és sok versében idéződik elénk, sőt: köszön vissza a bor jótékony hatása… Akinek nincs szeretője, Bort igyék, S hinni fogja,…..
Idén tavasszal volt huszonöt éve, hogy elkezdődött második világháború utáni kollektív történelem egyik (ha nem a) legsúlyosabb emberiség elleni bűncselekménye: egy kicsiny kelet-afrikai ország, Ruanda ekkor került fel a nemzetközi térképre - a "Tovább" gomb után bemutatott események egyben ékes…..
dr. mesterséges színezék 2019.07.09 16:48:53
@Zsebesi László Csaba: A macseteforgalomra gondolsz?
Ui. a hagyományos értelemben vett fegyver volt ott a legkevesebb.
1986 nehéz év volt a modern technológiai társadalmak életében. Az év elején a Holdra szállás és az Apolló program sikerének hullámain lovagló amerikai űrsikló projekt kapott óriási pofont, amikor a Challenger az élőben közvetített indítás során felrobbant. Április végén pedig bekövetkezett a…..
dr. mesterséges színezék 2019.07.07 09:05:40
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ugyan már! Az az pár másodperc legalább örömöt okozott valakinek - a többi a problémás.
dr. mesterséges színezék 2019.07.07 09:07:38
Az utánzás a hízelgés legőszintébb formája: Charles Caleb Colton angol író ötlötte ki ezt az aforizmát valamikor a XIX. század legelején, mely tökéletesen igaz a rockzene esetére is. Ahogy Jack Black is látványosan mutatta be ezt a Rocksuli című örök filmklasszikusban, a bandaalapítás legelső fázisa…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.27 13:28:41
@Blindmouse: Valahányszor próbáloztam a Def Lepparddal (sokszor, elvégre biztosan bennem van a hiba), azt sem tudtam elképzelni, hogy hosszú távon tényleg képes valaki hallgatni, mert bár a kórusok tényleg profin vannak megírva és előadva, de már dalon belül halálosan unalmasak a riffek, ráadásul témában és hangulatban a dalok közt is csereszabatosak.
Erre most kiderül, hogy még másolják is...
Gondolhattam volna, az AC/DC kópiáinak nagy számából, de mégsem ötlött fel.
dr. mesterséges színezék 2019.06.28 17:09:04
@Blindmouse: A slusszpoén, hogy ha ugyanúgy lemezre tették volna az Unchain the Nightot, eredeti szöveggel, nem sajátnak behazudva, korrekt hivatkozással a borítón: meg lettek volna süvegelve.
Három év és három hónap 2016 októberében adtam hírt arról a blogon (Nehogy szóljatok valakinek, hogy fenn vagyunk a közösségi médián!), hogy a szcientológusok PR-offenzívába kezdtek és erősebb online jelenlétet felvállalva nekiálltak a közösségi médiában is reklámozni fizetős…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.21 12:13:30
@acycloren: Lehetne a kategóriákat finomítani és a metszeteket keresni, de inkább kívülről ill. ismerősök által befelé nézve jól írtad körül a halmazokat.
dr. mesterséges színezék 2019.06.21 12:19:56
@eszpiii: Igazad van, bocs.

De azért van egy apróság, amit nem értek.

Igaz, higy a szci egyéneket túszul ejt, és ez durvára dühítő.
Azt nem értem, hogy miért az ő tússzedésüket pellengérezed kifejezetten/kizárólagosan, miközben ugyanabban az országban, ahol ez az egyéni tússzedés zajlik, egyéb felekezet(ek) az egész társadalmat ejti(k) túszul, és annyi menekvés sincs, mint a hubbardisták elől. Bár nem törnek be a nappaliba és nem hívnak fel naponta százszor - de nem is kell a közelükbe menni ahhoz, hogy a túszuk légy.
dr. mesterséges színezék 2019.06.21 12:33:02
@acycloren: "Ó, dehogynem lép fel a buddhizmus a tudományosság igényével! Folyton olyan mozgalmakról, eseményekről olvasok, ahol teljesen képzetlen buddhista szerzetesekkel vitatják meg részecskefizika, relativitáselmélet, asztrofizika, evolúció, idegtudomány stb. a részleteit, bizonygatva, hogy a buddhizmus mennyivel jobb, mint a kereszténység, mert nem mond ellent a tudománynak..."

Inkább a "tágabb látókörű" new ages (bár az meg a coca colával dúsított buddhizmus) fickókra igaz ez . Deepak Chopra fizikusok sorát tette már padlóra röhögtetés vagy agyvérzés által.
De tényleg hemzseg a YT az oldszkúl buddhistákkal folytatott fizikai vitáktól is. A kasaja olyan, mint a bírói talár: menten vágja a témát, aki felölti.
Férfiszív Forever alone? 2019.06.13 07:18:14
Az első, tudatosan szingli generáció elérte a negyvenet hazánkban is. Vannak, akiknek ez semmit nem jelent, hiszen talán egész életükre tudatosan ebben az életformában látják a saját boldogságukat. Mások fordulóponthoz, válaszúthoz érkeztek. Az egyedül felépített csillogó élet (vagy éppen csak…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.14 22:20:03
@Buchhalter: Önsorsrontó perfekcionizmus.
Miközben azért tisztában van vele, hogy senki sem tökéletes, és ha saját magával találkozna, az se volna elég jó az ő tökéletességében.
Mindegy, sok boldogságot hozzá!
Sokszor elköveti az emberiség azt a hibát, hogy egy dolgot pontosan úgy akar megvalósítani, mint addig, csak egy kicsit máshogy. Olyan a helyzet, mintha a fénymásoló kifejlesztésekor egy olyan írógépet akartak volna készíteni, ami először elolvassa a másolni kívánt szöveget. Sosem sikerült volna…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.14 21:50:43
@szepipiktor: ... meg sok-sok ügyvéd, mert az, hogy egy autó önvezető, éppen úgy nem kerüli el a szériahibákat, mint most - a kérdés, hogy egy baleset egy feltárt szériahiba miatt a gyártó felelőssége, a szoftveré vagy a végső kontrollt és felelősséget mégis aláírásával magára vállaló volán mögött ülő, fog még civakodást okozni, még a tömeges bevezetés előtt.
dr. mesterséges színezék 2019.06.14 22:01:05
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Az öntanuló rendszer pozitívuma, hogy 1-2-x alkalom után ugyanazt a baromságot nem fogja elkövetni, szemben az emberekkel, mint egymás baromságaiból sem tanulók halmazával.

A negatívuma, hogy azt az 1-2-x baromságot el kell követnie, és annak a következményeit (még jó ideig) hús-vér jogászoknak leboxolniuk.
dr. mesterséges színezék 2019.06.14 22:11:14
@math0: Nem szégyen a Tourette-szindróma, csak kellemetlen - viszont nem is olyasmi, amit mutogatni kell, és nem küzdeni ellene.
"There is no Plan B, because there is no Planet B!" (Nem létezik B-terv, mert nem létezik B-bolygó!") Az összesen 81 év innen, vagyis egy ember élete. 2 fok feletti emelkedés az átlaghőmérsékletben azt okozza, hogy a tengerszint 70 méterrel megemelkedik majd. A folyamat már elindult, és ott tart,…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.12 17:57:44
@moloy: Csak szólok: sem a partmenti francia, sem a partmenti holland, sem a partmenti német vagy angol nem fogja első lépésben a vízbe fulladást, vagy a japán stílusú zsúfoltságot választani, ha máshogy is megoldhatja.

Megnézem majd akkor a nemzetiszín árvalányhajjal díszített kerítést.
        Mondhatnám, hogy semmi bajom a Mércével és általában a mércizmussal, Alexandria Ocasio-Cortez-től a brit egyetemi diákszövetségig, de ez nem lenne egészen igaz.        Egy Kapelner Zsolt nevű CEU-doktorandusz (ja, ez most egy ilyen poszt) elmagyarázza Oakeshottot, világforradalomra hív az…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.12 17:46:07
@morph on deer: '“Szerintem az összes irányzatok élhetőbb világban hisznek. Csak másképp képzelik el.”

Meg főleg mindegyik más számára'

Meg egyik-másik más rovására; akár úgy is, hogy ha az élhetőbb világ maguk számára nem jön össze, legalább a másé se legyen élhető.
Kicsit sárga, kicsit savanyú...
dr. mesterséges színezék 2019.06.12 17:54:15
@Muad\\\'Dib: Milyen szépen tudod mondani, hogy BP!
Az HBO-n vetített Csernobil című sorozat óriási sikert aratott külföldön és itthon egyaránt, egyúttal újra felhívta a figyelmet az atomerőművek biztonságának kérdésére...
dr. mesterséges színezék 2019.06.08 20:36:09
@Indriq: OK, bocs, én is félredekódoltam.

Az emberi faktor a digitális korban üvölt: amikor térden állva könyörgés folyik azért, hogy az egyszeri ember ne dobáljon téglát azzal a céllal, hogy alááll, de nem sokat használ, akkor benne van a pakliban, hogy a nem egyszeri emberek kezébe is kerül tégla és nem mindig félnek használni.
dr. mesterséges színezék 2019.06.08 23:11:19
@]{udarauszkasz: Azon a napon, amikor nem lesz emberi vagy egyéb erőforrás az energiatermelő létesítmények felügyeletére, már régen nem az atomerőművekből esetleg szökő nukleáris szennyezés lesz a legnagyobb probléma errefelé.
dr. mesterséges színezék 2019.06.08 23:20:37
@kolomparlole1114: A Nap fúziója annyira robbanás, mint amikor a gáztűzhely rózsája körül lángol a gáz a halászlé alatt: semennyire. Az egyiket a gravitáció fékezi, a másikat a nyomáscsökkentő; ettől lesz lassú az energia felszabadulása a kontrollmentes felszabaduláshoz képest.
A HBO elhalmoz bennünket siker sorozatokkal. Először a Trónok harca, aztán a Csernobil, majd most érkezhet az Emmy és Golden Globe-díjas sorozat, Szolgálólány Meséjének 3. évada is. Aholis a szolgálólányok nem bírják tovább az elnyomást és fellázadnak! A Sorozat Június 6.-án lesz elérhető a HBO…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.06 16:03:24
@exilis: Több kétmérföldes nézés van benne, mint bármelyik háborús drámában, és vért izzadnak a forgatókönyvítók, hogy kiagyalják, hogyan ne történjen meg a következő 50 percben semmi fordulat.

Volt epizód, amelyben a főhős a hím gazdájának íróasztalát az ajtó becsukódását követően másfél perc alatt érte el.

Lufi, a néző idejének feláldozása a reklámidő oltárán.
A HBO csatornán jelenleg futó öt részes minisorozat, melynek címe "Chernobyl" óriási népszerűségnek örvend és újra fókusz alá helyezi a csernobili atomkatasztrófa részleteit. Úgy tűnik az emberek érdeklődése ma sem csökkent az 1986-ban történt tragédiát illetően. A filmsorozat, melyről a Kritikus…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.03 12:22:23
@Netuddki.: Elég valószínűtlen, hogy a Magyar Honvédség a Varsiói Szerződésen belül engedélyt kapott volna olyan információk terjesztésére, hogy radioaktív sugárzás káros és a katonának az első lehetséges alkalommal le kell vakarnia magáról mindent, ha ilyen információk megosztása Moszkvának nem tetszett volna és a Szovjetszkaja Armijában nem dívott volna.

A mentesítő alakulatok besorozottjait sem lehetett leszerelés után az utolsó szálig vákuumban tartani, hogy ne adják tovább, amit hallottak.
dr. mesterséges színezék 2019.06.03 12:24:54
@Binglof: "Tényleg így van, aki nem élt akkor, nem tudja elképzelni az egészet"

Azért ha belepillant az emakárhányba, aztán kórházba kerül látogatóként vagy betegként, vagy iskolába íratja a gyerekét, aztán megint belepillant az emakárhányba, hamar elkezd derengeni valami.
dr. mesterséges színezék 2019.06.03 12:28:21
@Binglof: "Igaz, volt jó oldala is.
Most éppen nem jut eszembe hogy mi, de volt..."

Nem volt szégyen szegénynek lenni.

(Sőt, dicsőség volt. Igaz, az volt leginkább büszke a szegénységére, aki nem volt az.
Ennek a bevésődésnek a maradéka a vagyontalan miniszterelnök a vagyonos barátjával.)
         Bayer Zsolt nemrég még palesztin kendőt hordott és arról értekezett, hogyan vertek agyon zsidó kabarétulajdonosokat egészséges tekintetű, szőke, kékszemű náci fiúcskák. Most arról írt, hogy Duisburgban egy iszlámista párt lett az első az EP választáson és jön a Saria. Természetesen a…..
dr. mesterséges színezék 2019.06.02 21:35:00
@Muad\\\'Dib: Te leszoknál arról, amiért keresztet és olcsó lakást kapsz?
Mármint ha eleve annyira gerinctelen opportunista volnál, hogy egyszer belekezdj abba.