Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samott

0 bejegyzést írt és 2052 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1893. A világ akkori legnagyobb óriáskereke a chicagói világkiállításon. A 80 méter átmérőjű látványosság 36 kabinjában összesen 2160 látogatót tudott szállítani..
Samott 2021.02.15 13:03:24
@molnibalage: Akkor probald be a "Afganisztán, a Szovjetunió sírja" cimu dokut, a Digi World-n lehet elkapni neha. Mivel akkoriban a tudositok filmet hasznaltak siman csinaltak belole HD minosegu dokumentumfilmet. Egyeb forrasok mellet francia ujsagirok felveteleit is felhasznaltak, azt hiszem a film is maga francia. Egesz jol osszefoglalja a torteneseket, de ami igazan dobbenetes az a kepi vilaga.
Samott 2021.02.19 11:17:58
@gintonic.azigazi: www.digiworld.hu/ajaxmovie:afganisztan-a-szovjetunio-sirja - Digiworld adjak, eleg sok az ismetles elobb-utobb ujra musoron lesz.
Megint eltelt egy év, és újra eljött a visszatekintés pillanata. Mindenki érzi, hogy ez az esztendő más volt az élet számos aspektusában, de ennek ellenére ugyanúgy aktívak voltunk Facebookon is. Számos gondolatébresztő és ritkán látott fénykép került ki az idővonalra a 12 hónap alatt. A…..
Budapesten kívül lakók autói adják a belső személygépkocsi-forgalom közel felét. Rendszeresen hallhatjuk – politikusoktól, közlekedéstervezőktől és átlag állampolgároktól is –, hogy ennek a forgalomnak és egyúttal a város belső részei parkolási gondjainak a csökkentéséhez jelentősen hozzájárulhat,…..
Samott 2020.03.31 16:29:43
@eßemfaßom meg áll: @laci_52: De ideje nagyreszet megiscsak ott tolti. Ahogy az autok altalaban. Mert nem futnak 0-24.
Samott 2020.04.01 17:57:58
@Dan da Man: Aki el tud tartani egy autot az mar nem szegeny.
Samott 2020.04.02 13:02:47
@eßemfaßom meg áll: Ha fizetsz parkolasi dijat, akkor neked nem valtozik semmi. Csak tudod van olyan, aki nem fizet azert mert az utcan tarolja az autojat. Pedig ha a valos kozteruletfoglalasi arat kene fizetnie erte (ejjel-nappal) nem biztos hogy tartana autot a belvarosban.

Egy gyalogos sokkal-sokkal kevesebb helyet foglal acsorgas kozben mint egy auto. Nincs ertelme ebbe az iranyba menni, alapvetoen mindenki gyalogas meg az autosok is ha eppen nem a badogdobozban feszitenek. :)
Az elmúlt években ismét fellángolt a vita azzal kapcsolatban, hogy hol is legyen új híd Budapesten. Konkrétabban arról van szó, hogy kell-e nekünk a Galvani híd, vagy sem, de a probléma persze ennél jóval tágabb. Hogy egy látványos központi folyóval rendelkező városban a hidak építése/felújítása…..
Samott 2020.01.10 14:31:14
@Papírzsepi: Pedig meg kell csinalni, kezdhetik ugy, hogy lakasonkent csak egy auto kap parkolasi engedelyt es az is evente egyre dragabban. Akar ebbol a bevetelbol is lehet parkolohazat epiteni, hogy aki majd a vegen meg tudja fizetni a piaci arat a parkolasnak az ne az tutcan tarolja a kocsijat.

Friss pelda: Jozsef Attila lakotelep: az egesz telepet fizetosse akarjak tenni a masodik felevtol, mert nem fernek el az autok. Es A P+R autozokra mutogatnak, mikozben az ingyenes helyek mar ket buszmegallonyira vannak a metropotlotol. Es napkozben mindenhol van hely. Este kezdodik a problema, amikor mar (ha lettek volna) a P+R-esek eltakarodtak... de hazer az osszes ottlako az osszes autojaval. Mar ott is tul sok autot tartanak, es azert az nem a belvaros.
via GIPHY Ismeritek azt az ősrégi, ám soha meg nem unható oldalt, ahol bármilyen videó alá bekeverhető a Benny Hill Show klasszikus témája? Na, ez a Benny Hillifier jutott eszembe erről a Praktikeres áruátvételről, bár ez már önmagában, zene nélkül is olyan, mint egy közepes bohózat.…..
Drága olvasóink, Verebély Marcellel nagyon jót beszélgettünk, olyannyira, hogy a teljes interjú pont meghaladta azt a karakterszámot, amit egy átlag Index-olvasó egy ültő helyében hajlandó befogadni. Viszontámazonbande. Túl sokat melóztam rajta, hogy elengedjem a felét, szóval úgy döntöttünk, hogy…..
Samott 2019.05.19 08:34:50
@immortalis: van egy zenekara, The Biebers, azzal azert eleg aktiv. Ahogy nezem rendszeresen vanak fellepeseik, uj dalaik. Talan radioban is hallottam mar oket.
Szép lassan mindenhol elérhetőek lesznek a Spíler-tévécsatornák, miután megállapodott egymással a Liberty Global és a TV2 Csoport. Ennek értelmében február 1-től a UPC Direct kínálatában elérhető lesz a Spíler 2 is, később pedig a még mindig röhejesen hangzó Jocky TV és a Moziverzum is. A UPC Direct…..
Tavaszi műsorrendet jelentett be az RTL a Déryné Grillben lazac és vöröstonhal szeletek felett/mögött, egy zsúfolásig megtelt helyiségben, amiben minden szem Az Év Szórakoztató Előadójára, ÉNB Lalára tapadt. Nem csoda ha valaki elkéri a nagyanyjától a brokátfüggönyt, majd zsakettet szabat belőle, és…..
A parkolás (most, hogy egyre szaporodnak az autók a kisvárosokban is) nem egyszerű művelet. Bizony okozhat bosszantó pillanatokat, amikor mi már a nyolcadik kört tesszük meg a bevásárlóközpont parkolójában szabad placc után kutatva, míg valaki ezalatt pofátlanul két helyet foglal el egy autóval.…..
Inda gépház Indamail mobilon! 2012.02.24 11:52:00
Elkészültünk az Indamail okostelefonra szabott felületével, így mostantól úton-útfélen, egyszerűen és kényelmesen levelezhettek, akár mobilról is!Mobil böngészőben jelenleg az m.indamail.hu címen éred el a mobil Indamail béta verzióját, ahol belépés után rögtön láthatod…..
Biztos van annál kínosabb, mint a reggeli nézettségi táblát böngészve TV2-s programigazgatóként azt látni, hogy egy olyan műsor, amiben az egyik szereplő szerint idén nyáron úszóolimpiát rendeztek Budapesten, a fiatalabb nézők között agyonveri a műsorodat, de mi foglalkozzunk most csak ezzel a kínos…..
Egy jó filmet is nehéz összehozni, hát még hármat, mégis rendszeresen meg szokták kísérteni a sorsot a trilógiává bővítéssel. Fel se fogják a legtöbben, hogy mit vállalnak magukra. Ha történetileg nem is szorosan egybefüggő filmekről van szó, a trilógiává válással egy lezárt egységbe rendeződés…..
Samott 2018.11.04 11:47:05
@exterminador: ott mar az elso resz is sz.r volt. :)
  Mint a háborúban a foglyok,Csak a parabolamocskot fogjuk,Ahol minden nő tökéletes,És minden férfi izmos.(Lukács László - Jönnek a férgek, 1994) Ma délután immáron kilencedjére lesz a lét a tét, indul az RTL Való Világ című összeköltözős realityje amit annak idején Árpa Attiláék a TV2-re kerülő…..
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Samott 2018.10.15 11:48:56
@Noname Cowboy: valamelyik indulo elmondta: azt mondak neki otthon ha bejut a valogatoba akkor jusson is tovabb. Mert oda csak azok kerulnek akik tenyleg jok, vagy nagyon rosszak. A kozepsz.rt mar a zsuri elott kiszorjak.
A TV2 tegnap este jelentette be, hogy Exathlon címmel  vadonatúj, egzotikus környezetben forgatott sport reality érkezik a TV2 képernyőjére. A török Acunmedya formátuma a Surviror egzotikus szigetes, egymás ellen küzdő törzses elemeit vegyíti a Ninja Warrior akadálypályájával, a biztonság…..
Az utóbbi idők szomorú belföldi slágertémája a kilakoltatások ügye. A Lemilblog - a lehetőségekhez képest - igyekszik távoltartani magát az általános belpolitikai fejlemények kommentálásától, s azon vagyunk, hogy csak a rendvédelemmel, katonai témákkal, biztonságpolitikával és hasonlókkal fárasszuk…..
Samott 2018.10.01 10:21:37
@nonolet: vegulis ez is egyfajta valasz.

Az utolso kilakoltatas ugy, ami nagy vihat kavart az egy onkormanyzati szukseglakasbol volt, elmaradasai voltak a berlonek de fizetett. Rendorok kiraktak, es azt a lakast is elfalaztak mint a szomszedait korabban. Majd az ures hazat "jo penzert" eladja egy csokosnak. -> merce.hu/2018/09/22/ne-legyetek-kegyetlenek-egy-kilakoltatas-kepekben/

Tiltakozik az igasagerzeted?
Samott 2018.10.01 11:29:56
@nonolet: ize, barmennyit is fizetett az tobb mint amennyit a befalazott lakas hoz most az onkormanyzatnak. Ertsd mar meg ezek az emberek itt a peldaban a tarsadalom legelesettebb resze, es nem masvalaki kapta a lakast hanem lefalaztak. Ahogy a szomszed lakasokat is. Netto kib.szas volt az egesz tortenet. Csinaltak ket ujabb hajlektalant, es a masik oldalon nincs semmi haszon belole.
Megegyezett egymással a Telekom és az Andy Vajnához tartozó TV2 Csoport arról, hogy a Spíler 2 év végig elérhető lesz a telekomos ügyfeleknek, méghozzá most péntektől, írja a DTV. A Bajnokok Ligáját és a spanyol első osztályt közvetítő Spíler 2 egyaránt benne lesz a Telekom IPTV-n és Sat TV-n is. Az…..
Samott 2018.09.28 08:09:27
@dr. v.b.1990: Tippem: ingyen kapjak, beeteteskent.
Ha az ember túl van már azon, hogy látta az Idi Aminnak öltöztetett Pákót ahogy egy PSZH-n ülve azt üvölti a Rambóra fazonírozott albánmagyar buzukistának, hogy Dzsonikám, biszexre gyúrok, sőt, azon is, hogy egy szebb napokat látott, néha egy szál faszban lantozó, hatvan pluszos zenészember egy nála…..
Az amerikai elnök még 2012-ben írta ezt ki a Twitterre: I never fall for scams. I am the only person who immediately walked out of my ‘Ali G’ interview — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 30, 2012 Ami szép és jó, de nem igaz. Mert ugye itt fent az áll, hogy Nem dőlök be az…..
Morvai Krisztina egy, a pestisracok.hu-n megjelent cikkben ment neki A mi kis falunk című sorozat forgatásának, és hát nem is nagyon szarakodott, menten buldózerre ült, és tövig nyomta a gázt. A cikkben rendkívül plasztikus képekben tárják elénk a sorozat helyszínéül szolgáló, 300 lakosú…..
Samott 2018.08.23 13:16:15
@Bafana: valoszinuleg ha tenyleg lenne ilyen bahatolas akkor ott is lett volna keriteslec meg hajtas. Meg a sajat udvaromon engem se pisszegne le senki. Szoval hazudozik ossze vissza a p.csa.
Samott 2018.08.23 15:08:10
@Medgar: Es ha forditva ul a lovon az kit erdekel? Legyen mar tokod, csak nekik van vesztenivalojuk.
A Pose már azzal történelmet írt, hogy elkészült, és leadtak belőle 8 részt. Korábban nem volt egyetlen olyan tévécsatorna sem Amerikában, aminek a vezetőiben felmerült volna, hogy transznemű emberek életéről és saját világáról készítsen sorozatot, a kamera előtt és mögött is transznemű…..
Samott 2018.07.30 15:39:55
@Szabinho: szerintem Denzel Washington teljesen jo volt a Sok hűhó semmiértben.
Az M4 Sport gyerekekről és gyerekeknek szóló, Kisbajnok című műsorának több riportjába is sikerült belecsempészni némi reklámot a 2Rule-nak, Mészáros Lőrinc vadiúj sportmárkájának, szúrta ki a hvg.hu. A műsorban először a felcsúti fociakadémia keretein belül működő RealTanoda növendékei kaptak…..
Samott 2018.07.26 10:26:34
Nem lehet szerkeszteni, beleneztem, kiirtak: i.imgur.com/A06IWmO.jpg

Egy csomo minden miatt joggal lehet b.sztatni a kozmediat, de ugy tunik itt lyukra futott mindenki.
Libertarian Vallások közt 2018.07.18 06:00:00
Egy bloggertárs írt arról, hogy szerinte az ateizmus nem vallás, csak egy ideológia, mert „[n]incsenek ateista misék, ahol az ateistáknak kötelező megjelenni, egyszerűen csak az istentagadó ideológiák összefoglaló neve.” Nos, vitatkoznék. Kezdjünk definíciókkal, hogy legalább azt meghatározhassuk,…..