Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamazon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Címke-őrület 2011.01.14 16:19:00
Nem olyan régi, de annál meghatározóbb élmény, hogy mindkét tündérhercegnőm erősen vonzódott a különböző plüssállatok különböző címkéihez. Külön meg kellett kérni a nagyszülőket és a rokonság ajándékozó kedvű tagjait, hogy ne távolítsák el ezeket a…..
Ne mindig csak a kicsikre, hanem a kamaszokra is gondoljunk, akik már bőven hozzá vannak nőve a számítógépükhöz kb. 10 éves korukra. Ha így van a Ti házatok táján is - márpedig általában ez elkerülhetetlenül így van, mostanság - és még ráadásul bagoly-fan is az a gyerek,…..
Aki tud horgolni, annak még van ideje, hogy karácsonyi ajándéknak elsüthesse ezeket a Star Wars figurákat. Persze megvenni jobb, meg időkímélőbb és sokkal egyszerűbb is, de ha nincs rá lehetőségünk, akkor nem marad más, mint az ötletmerítés a net végtelen tárházából.A…..
A címben írt "ilyen volt-(m)ilyen lett?" frázist leginkább mellfelvarrásos reklámokban olvashatja az ember lánya, esetleg fogyi tablettákról készült álinterjúk illusztrációjaként találkozhatunk vele, de most nem erről lesz szó természetesen. Nem tudom, Ti hogy vagytok…..
mamazon 2010.01.18 21:49:51
Ma a Magyar Lemezárugyár fantasztikus játékkonyháit csodálhatjátok meg velem együtt. Írom ezt minden irónia nélkül: tényleg és valóban ámultam, hogy milyen kiskonyhákat gyártottak már a '70-es években, sőt a sparhelt szerintem régebbről való, bár sajnos nem találtam…..