Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reqcka

0 bejegyzést írt és 232 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más Tészta A kukorica csodája 2017.07.14 09:31:00
Hetente 2x biztosan eszünk kukoricát a szezonban. Imádjuk. Főleg a gyerekek. A társasházunkban az udvaron lent játszó gyereksereg minden tagja oda van érte, rohannak fel hozzánk, hogy kérnek még. Kicsi társasházat képzelj el, 7 család lakja, így kb 6 gyerekről beszélünk, nem egy…..
Új műsort kap Ördög Nóra, aki a Séfek séfe című gasztro tehetségkutatót vezeti majd. Az információt a TV2 is megerősítette a SorozatWikinek. "Az ősszel képernyőre kerülő Séfek séfe műsorvezetője valóban Ördög Nóra lesz" – írták. A műsor eredetije a Game of Chefs, amelyben a szakácsok főznek, a…..
reqcka 2017.07.03 15:17:37
Május 2-től megint változik az RTL Klub műsorrendje Az ok prózai: a Házasság első látásra című reality rövidebb, mint a Konyhafőnök VIP volt. Azaz egy ideig most ez lesz érvényben: 18:00 Híradó 18:55 Házasság első látásra 20:05 Éjjel-Nappal Budapest 21:25 Barátok közt 22:05 Dr. Csont / Castle…..
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..
  A változó médiafogyasztási szokások igencsak összeforrtak az Origotól botrányos körülmények között távozó újságírókkal, most mégis ezzel a szóval kell indítani, ha a Középsuliról akarunk írni, ami az utóbbi évek egyik legérdekesebb magyar sikertörténete. Az nem igazán jelent újdonságot, hogy a 25…..
reqcka 2017.02.13 16:06:43
@polpetti: Gyanítom, hogy ez is csak egy " finoman szólva is szokatlan termékelhelyezés"..
Ha valaki szponzorálja ezt sz@rt, abból kinézem, hogy PR-cikket is írat..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
Nemrég felmondott a köztévénél Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! műsorvezetője, akinek a helyére nyilván ezerrel keresik a pótlást, és a Blikk értesülései szerint Jakupcsek Gabriellát nézték ki. Azt a Jakupcseket, akitől enyhén szólva nem túl elegánsan váltak meg annak idején a köztévénél. Hadd…..
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Március 4-én a Cinemax műsorán is megtekinthető lesz Deák Kristóf Mindenki című rövidfilmje, amit idén Oscar-dajra jelöltek. A sztori:  Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára.…..
Ezt asszem portfólión belüli átmozgatásnak lehet leginkább tekinteni, azaz a habonymészárosközkirályimédia egyik szegmenséből (DunaTV) a másikba (TV2) igazol át a világsztárokkal bizalmaskodás hazai nagyasszonya, Návai Anikó. Eddigi műsora, a Szeretettek Hollywoodból című megszűnt, mert nem nézték,…..
reqcka 2017.01.24 16:54:23
@retrodj: neem, ez nem az :)
De valahogy úgy érzem, abból a szappanoperából is fogunk még látni/hallani részleteket..
Imáink meghallgattattak, legalábbis ha lehet hinni az előzetesnek, Buci ugyanis egy csinos szöszi melleit markolássza, aki utolsó menekülési útvonalként megemlíti, hogy van barátja, de Buci búgó hangon megnyugtatja: - Nekem meg feleségem. Eksön!..
Fotó: Getty Images Hungary Az Amerikai istenek, a Csillagpor, a Coraline írója, a The Sandman képregénysorozat szerzője, Neil Gaiman hatrészes sorozatot készít az Amazon Prime számára, saját, Terry Pratchettel közösen írt regénye, a Good Omens (magyarul Elveszett próféciák) alapján. Gaiman nemcsak…..
Két új sorozat is debütál majd rövidesen az HBO-n és az HBO GO-n: január 20-án indul a History Channel nyolcrészes, Six című akciósorozata, mely a Navy SEAL 6 osztag egyik valóban megtörtént küldetését meséli el. A csoportot azzal a feladattal vetették be Afganisztánban…..
Együtt a banda megint, Linc, T-Bag, Dr. Tancredi, Sucre és C-Note közösen szabadítják ki a 2009-ben eltemetett Michaelt az arab sittről, ahová immáron tetovált tenyérrel került be, és majd biztos kiderül, hogy nem halt meg, vagy miért támadt fel, vagy valami hasonló. És bármilyen…..
reqcka 2017.01.13 15:51:37
Várható volt, hogy az RTL nem hagyja szó nélkül, hogy a TV2 idei műsorrendjében szerepelni fog a Ninja Warrior, amit, ha jól megcsinálnak, várhatóan sokan fognak nézni, és ők is terveznek valami nagyszabású műsort. Egyelőre annyi infónk van, hogy reality lesz, sok ember kell hozzá, nagy stáb, és már…..
Utoljára az RTL Klubbal, pontosabban az IKO-val fordult elő, hogy olyan formátumot fejlesztett ki, amit külföldre is el tudott adni, legalábbis ha emlékezetünk nem csal, az meg simán előfordulhat. UPDATE: csalt, perszehogy, a Virtuózokat a Dick Clark Productions vette meg nemrég. Elnézést. Annak…..
Csütörtökön adott hírt Sixx arról, hogy Thomas Gibson, a gyilkos elmék főszereplője felrúgta  az egyik producert, Virgil Williamst a forgatáson. Ekkor még nem lehetett tudni, mi lesz a következménye a dolognak. A sorozat készítői most viszont közös közelményt adtak ki arról, hogy megszületett a…..
A Big Brother brit verziója mindig is a trash legalja volt, gondos szereplőválogatással elérték, hogy az, amit például mi felháborítónak vélünk a hasonló műsorokban, az ott a normális, napi ügymenet része. Az idei celeb kiadásban a fent látható Marnie Simpson egyik pucérkodása verte ki a…..
A meztelen emberekkel forgatott műsorok reneszánszukat élik, illetve, izé, valamijüket, mivel korábban ilyenek nem nagyon voltak, vagyis de, csak szoftpornónak hívták őket, és fizetős kábeladókon adták őket, mert a Sat1-en éjfél után. már ha valakit a lederhosenben kúró bajuszos faszik izgtattak.…..
A negyedik lesz a Black Sails, magyarul Fekete vitorlák című sorozat utolsó évada, jelentette be a Starz csatorna. A Karib-tengeren garázdálkodó kalózok történetét itthon a Paramount Channel sugározza. Arról egyelőre nincs szó, hogy 2017-ben mikor mutatják be a sorozatot lezáró 10 epizódot. A hírrel…..
reqcka 2016.07.21 15:06:29
Itthon tankoljak, vagy majd a határ után? – külföldi nyaraláskor gyakran merül fel ez a kérdés. Egy európai autós vakáció alkalmával akár több ezer forintot is lehet spórolni azzal, ha kicsit előbb, vagy éppen később tankolunk az olcsóbb üzemanyagokat kínáló országban; érdemes ezért előre…..
  Lilu (@lilugram) által közzétett videó, 2016. Júl 4., 12:23 PDT Ahogy azt sejteni lehetett abból, amit az Indexnek adott interjújában elmondott, Lilu nem megy vissza a balettba ugrálni, azaz a soron következő VV8 műsorvezetését az RTL mással oldja majd meg. Az ok nyilvánvaló:…..
Egy YouTube-felhasználó nagyszerű videót rakott össze a Trónok harca egyik legjobb karakternek hat évados útjáról.  ..
Valószínűleg már minden rajongó Gilmore-lázban ég, főleg, mióta kiderült, hogy minden szereplő, visszatért az újabb, négyrészes sorozatba, még Sookie is. Pedig sokáig úgy volt, hogy Melissa McCarthy már akkor sztár lett, hogy kihagyják. Az egyetlen szomorúság, hogy Edward Herrmann, azaz Richard…..