Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pepe1494

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerbusztok emberek!Itt DaNtE. Ma kaptam valamit egy olyan kedves,okos embertől,akinek köszönthetem,hogy itt vagyok már 7 hónapja.Ez vagyok én,DaNtE.Ezuton is köszönöm szépen neki,hogy kaptam írási jogot erre az oldalra.Nos,a lényegre.Végre elkészült a "Garry's Mod Sötét…..
Sziasztok Az előző bejegyzésemhez kaptam sok pozitív kommentet, és végső megoldás képében itt van nektek 3 szavazás. A TI válaszaitok a döntő, hisz valakit idéznék:"Áldozatokat kell hoznom a rajongókért, és azért, hogy ne vesszen el két évnyi…..
SziasztokNemrég egyfajta pletykák kezdtek el terjedni, hogy a GMST felbomlott, meg összeomlott. Ez abszurdum a GMST soha nem omlott össze, csak szünetelt egy ideig (suli, magánélet stb.). Természetesen készítettünk videókat, mert ezt nem lehet mondani, hogy nem, és még Live adásokat…..
gmst_quizz                             ..
Habár a videót egyedül csak én láttam (Reptile) szerintem egész jó lett, főleg a vége. Csak azt nem értem hogy Gman miért visszhangzik...
pepe1494 2011.03.16 17:11:13
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
 2010 Karácsonyi Killertank az új gitárját próbálja, MediEvil megajándékozza Reptile-t, én(Victory21) Boss kergetem egy Colt-al, Shadow bekómált az új gépén lévő CS-zés közben, Zack Change bebaszott teleokádot mindent és a fejére húzott egy vödröt és hátul NIGGA STOLE…..
pepe1494 2010.12.25 12:38:06
 Az egyik hagymaagy-é   Ez ittene meg Katamori videója. Köszönjük tőlük :)   ..
Csak egy rövid emlékeztető, hogy a kukás pólós motívumból már csak holnapig adhattok fel rendelést. Utána nem lesz már több lehetőség. A jobboldali bannerre kattintva eljuthattok a webshopra. Nem teljesen ehhez kapcsolódik, de Martin is elkészített 2 relikviát önmagának. A…..
pepe1494 2010.08.22 12:36:22
Múltkor jeleztem felétek, hogy a kukás motívumú pólót hamarosan visszavonultatjuk gazdasági és praktikussági okokból. Az 50 darabos limit összegyűlt már, azonban még érkeznek megrendelések, úgyhogy a következőt határoztuk el: A hivatalosan "Szemétbe vele" névre…..
Nos, a webshoppal együtt úgy döntöttünk, hogy lassacskán beszüntetjük a RPCJS pólók árusítását. Azaz a tervek szerint, a mostani szériát még bevárjuk, utána a kukás motívumból már nem lenne több. Ennek oka egyszerű, ugyanis már (érthetően) csökken a kereslet és…..
Átélhetjük milyen jó buszt vezetni, hisztis utasokkal, betarthatatlan menetrenddel, idétlenül beállított közlekedési lámpákkal és akkor a fékről még nem is beszéltem Soundtrack: George Thorogood - Bad to the Bone  ..
Este fenn lesz a "Mesterlövész: Újratöltve" videóm. Kicsit hallani, hogy új a mikrofon, mert mintha tompább volna a hang, de nem vészes.Kicsit irányt változtattam, ami a bemutatott jeleneteket illeti, ugyanis először csak azt akartam bemutatni, ami itt a blogon még nem…..