Regisztráció Blogot indítok
Adatok
666E

0 bejegyzést írt és 533 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor 8 és fél tonna herka, ópium és hasis ég, akkor bizony mindenki örül, hihike B) ..
Dj Magascé röcögteti a pöcköket a siker felé: ..
Mondj már ennél cukibb levelet az elmúlt öt napból, hogy rágnám meg a szájaszélit!!! Szóval Bennet 4 éves és telve van szeri-szerelemmel: ..
Nemrég jelent meg az angol Classic Rock Magazine 200. lapszáma. Ebből az alkalomból a lap szerkesztői a magazin 1998 novemberi indulása óta megjelent dalokból összeállítottak egy 200-as listát, melyből itt az első 20 helyezett. Azért tudnánk vitatkozni velük :-) 20. Heaven And…..
Az internet igen kegyes ma hozzánk: "Az a szóbeszéd járja, hogy az évi 500,000 eltűntnek nyilvánított gyermek Amerikában a  McDonald’s húsgyáraiban végzi. Először  egy élő rádió interjúban Abe Finkelstein rabbi vallotta be a következőket, és ezek az ő szavai:  ”…..
666E 2014.07.16 12:19:25
Dopeman megint berágott Ganxsta Zoleera, mert az mostanában nagyon nagyba van Majkával, miközben a karteles időszak fénykorában közösen lenyomott hét évet meg semmibe veszi. (Nem állok egyikük oldalán se, de akkoris bazmeg Döglégy, a Jégre teszlek albumnál jobbat se előtte, se…..
Azt mondom, a hétfői gőzt ereszd ki Babalon kisasszony őrületével a Kolorban. Róla legyen elég annyi, hogy 6 nap trinyózás utána a 7. napon nem megpihent, hanem feltolt egyet a nunusába  és azóta a seggével és a vaginájával kommunikál az ötödik dimenzióba bele, jól. Mármint…..
Kedves Fiatalok! A szabályozó, csodálatos anyanyelveinket korlátokba, táblázatokba rendező nyelvészet már réges-régen megbukott örökre - a nemzetek végre felismerték, hogy a nyelv nem egy kőbe vésett képletgyűjtemény, hanem egy szervesen, amőbaként változó ilyen izé, ami a…..
 Évtizedekre bebetonozott beruházás..
666E 2014.04.20 08:52:12
@purpulehaze:
Elvileg meg. mert ez bizony a (2 év múlva lejáró szavatosságú) Csernobil újabb betonszarkofágja lesz.

Vagy az idei Sziget nagyszínpad.

...mit nyertem?
Subba Az internet legjobb videója 2014.04.05 10:15:00
Na, hát ezen is túlvagyunk. Sokat váratott magára, de megtörtént. Így. ..
666E 2014.04.05 18:39:30
Bence imádja a metrókat és a 444.hu elkísérte az első útra. Hát mi cuki már?!! 444.hu ..
666E 2014.04.02 04:07:26
@Valerijov:

Sajnos gagyi. Ha tényleg kimaxolt klimax vonatorgazmusról beszélünk, akkor

www.youtube.com/watch?v=6lutNECOZFw
Subba Boldog szülit, Kurt! 2014.02.24 21:58:24
Micsoda szép szobrot kaptál a szülidre Kurt! Amúgy gyűlölte a szülővárosát, Aberdeen-t, erre azok a gyökszik meg emelnek neki egy könnyező emlékművet :D Jó szép lett!   Na, ezért érdemes volt meghóni!..
Most akár két teljes orosz szerelvényt is beintézhet magának otthonra az, akinek két anyja van ilyenre elég pénze, meg helye a garázsban: Annak is érdemes azért ezt az ajánlatot megfontolnia, aki nem ennyire metróbuzi, viszont egy kis…..
666E 2014.01.09 11:12:19
@666E:
De most komolyan: M5-ös (még a 4-es előtt be kell fejezni, az úgy üt igazán). Személyzet meg ilyen ellenőr-témájú szerkóban, karszalag meg minden. A teraszra néző bárpult (terasz... PERON bazzeg!) meg a vezetőfülkéből lenne kifelé.
Utastájékoztatás-jellegű itallap, VÉGÁLLOMÁS KOKTÉL valaki?? Te váltasz rá jegyet? Kapaszkodj bazmeg! Vagy bemelegítésnek még inkább csak egy lightos SZAKASZJEGYET kérsz? Ja, mondtam már, hogy diákoknak, nyugdíjasoknak kedvezmény?
Subba Kóma prank 2013.12.10 10:30:00
A muksót már ötödjére kapták el ittas vezetés miatt, ezért úgy döntöttek a haverok, ezzel a kis tanítós prank-kel fogják megakadályozni a hatodikat. Röviden: arc kiüti magát és ezalatt egy kórházi szobát rendeznek be, majd amikor magához tér, azzal üdvözlik, hogy tíz évig…..
Mert a csapatépítésre márpedig szükség van. Tudjátok, ez is az a fajta dolog, amire először mindenki köpköd, meg hogy ne, meg koszos leszek, meg inkább dolgoznék - de azért a végén mindenki igenis élvezi, és csak összerázódik egy jó kis társaság. Nem, most nem arra…..
666E 2013.12.02 13:18:23
Nálunk az ilyennek nagy kultúrája van. De komolyan, ezt úgy értem, hogy pl az egész úgy egy 4-5 órás program, de sose volt több 10-nél, bármikor leléphetsz, van, hogy csak beköszönök egy 10 percre mert tudom, hogy most ott van és már megyek tovább. Egyáltalán nincs sértődés, ha nem jössz el, mert ez többnyire azért van, mert épp melózol, de ha nem, akkor meg azért mert legyen már szabadidőd is. De amúgy általában aki tud, az jön, mert basszus jó az egész. És miután mindenki befejezte a munka-témát (sok dolog van amit meg kell vitatni mert más alkalom nincs is rá), akkor vesz az egész egy kicsit lazább jelleget és mindenki csak szórakozik. Lecsúszik pár pia, zabbantunk közben ezt-azt, röhögünk, de kb farmerben és flanelingben, sok emberre rá se ismerni.
Ha belegondolok, végül is bizonyos munkaköröknél nem árt ha kialakul a kollégák között egyfajta haverság, mert ha később bármi van, akkor már könnyebb megbeszélni mindent ha így egyszer létrejött egyfajta bizalom. Ez ennek egy jó módja. Azon szakmákban ahol tényleg leköti az embert a munka, más módon nem is lehet megismerni a kollégákat, mert abban a bizonyos 8 órában tényleg végig csak a meló van.

Ja ilyen névnapi erőlködés meg ehhez hasonló balfaszságok nálunk nincsenek. Ez szerintem ilyen kádár korszakból ránk maradt nyugdíjas szokás. Azt se tudjuk kinek mikor van, mert ennek speciel kurvára semmi jelentősége.

DID YOU KNOW?
Sznobabb helyeken, ennek olyan neve is van, hoooogy...

TEAMOUTING
Modorosblog Az Anyagtalan Ember 2013.11.15 07:49:16
Dematerializált. Borzasztóan nehéz szó (többször is ki kell szótagolnom, mielőtt leírom vagy kimondom: de-ma-te-ri-a-li-zált) - és még nehezebb ember sokak szerint, pedig minden tettét és megnyilvánulását a totális józanság, korszerűség és racionalitás uralja. Mods and…..
Subba Bezzeg Svájcban! 2013.10.07 10:25:42
Ott olyan jól megy mindenkinek, hogy ilyen szinten szórják a pénzt: Ezzel a 37 millió forintot érő rakománnyal meg azért tüntettek, hogy minden 18 éven felüli svájci állampolgárnak alanyi jogon járjon havi 2500 frank, azaz cirka 600 ezer forint.  Aki viszont ennél is…..
666E 2013.10.07 12:02:03
@uarempty:
tipikus idióta, remekül tettenérhető hogy csak és kizárólag szélsőségekben képes gondolkozni. vagy éhbér vagy robotok.

Senkinek nem jár semmi alanyi jogon leszámítva az olyanokat, hogy oktatáshoz, munkához való jog tiszta levegőhöz való jog, stb.
Az ilyen ingyenélő senkiháziakat akik ezért tüntetnek, azonnal közmunkára ítélni, de legalábbis feltakarítani a kiszórt pénzt és szigorúan a hátukon elcipeltetni valami olvasztóba vagy bankba s onnan valami adományalaphoz azt kész.
Bazz, hogy örül neki mindenki O.o ..