Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Péter a kóstoló

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én voltam az a fickó, aki egy apró szobában ülve végigettem a Casting című tévészakácsokat válogató műsorba jelentkező séfek főztjét. Tudjátok, a trikós csávó… Végig kísértem a műsort egészen a döntőig és most, hogy vége, nagyon fog hiányozni. Azt már…..
Péter Kóstol A nagy bevásárlás 2009.12.02 13:04:48
Na, most azt képzeljétek el, hogy azt a feladatot kaptam, hogy vásároljak be a forgatáshoz. Adtak egy szép kövér listát és nekiindultam a városnak, hogy beszerezzek mindent, ami a következő középdöntő főzőcskézéshez kell. A listán a következők voltak: Sertés szűz.…..
Péter Kóstol Újra itt 2009.11.25 09:03:00
Igen-igen, újra itt, újra én. Éljen, éljen, éljek én! Ováció, hullámozzatok! A Casting a vége felé közelít, már a második középdöntőhöz cipelhettem a lábosokat, meg az eszcájgot. De most kitrükköztem a kameramanokat és egy pillanatra képernyőre kerültem. Mert annyira…..
Az a pálya, hogy mostantól nem kóstolok, viszont ahogy mondtam, teljesen beépültem a csapatba. Mondhatnám, hogy meg sem tudnak mozdulni nélkülem, de attól tartok, átlátnátok a szitán. Szóval a kóstolásnak vége, de maradtam a csapatban, vannak apróbb feladatok és legalább…..
Láttam a múltkor egy műsort a tévében, amiben leleplezték, hogy hogyan készülnek a reklámfilmekben a gyönyörű ételek és italok. Volt ott minden! Tudtátok például, hogy a sör nem sör, hanem színes víz és borotvahab, a gőzölgő ételekben apró füstölők vannak elrejtve, a…..
Kérdezték tőlem, hogy miért vagyok akkora gizda, hogy tévénézéshez is ott a fejemen a napgép. Elárulok egy kulisszatitkot. Amíg az ételek készülnek, néha hunyok egyet. A reflektorokat viszont nem lehet csak úgy lekapcsolni, mint egy asztali lámpát.  Na, ilyenkor leborítom az…..
Péter Kóstol Itt van az ősz... 2009.10.28 20:40:15
Itt van az ősz, itt van. Újra kabátot kell hordani. Lassan már csak egy komolyabb dózis töltött káposztával lehet mosolyt firkálni az búrámra. Azért vannak még biztos pontok az életben,  például a Casting forgatása. A stúdióban sosincs náthás idő. A stábtagok jó fejek,…..
Nem tudom ki hogy van vele, de én nagyon tudok macskajajra enni. Szinte mindegy, hogy mit, de sokat. Az elgyötört szervezet szinte sírva könyörög a betevőért, én pedig általában jó vagyok magamhoz, megkönyörülök nekem és jól megetetem magam. Hogy mindez miért jutott az eszembe?…..
Péter Kóstol Új nap... 2009.10.14 11:36:41
Új nap, új kóstolás! Csak hogy valami felütése is legyen a blognak. Ahogy ígértem, tele hassal érkeztem. Nincs több korgó gyomorral várakozás, nincs több önfegyelem és lenyelt könnyek. Úgy gondoltam, hogy jobb, ha nem közvetlenül a kóstolás előtt eszem tele magam, mert…..
Péter Kóstol Na megnéztem... 2009.10.07 21:00:15
Na, megnéztem a műsorban, hogy ki sütötte a halat. A francia muki követte el, a hablatyművész és dumafenomén. Szerintem ez az ember semmilyen nyelven nem beszél rendesen, még az anyanyelvén sem. 100 százalék halandzsa, ez a Christophe nevű francia olyan, mint a Rózsa nevében a…..
A versenyzőket bekísérték, engem meg ki, hogy még véletlenül se lássam, ki főz. Bentről nevetgélés szűrődött ki és finom illatok. Úgy készültem, hogy itt jókat fogok enni - végül is nem kuktákat, hanem sztárszakácsot keresnek - ezért aztán kihagytam az ebédet.…..
Péter Kóstol Péter vagyok... 2009.10.01 09:22:00
Péter vagyok és kóstolok. Tudom, ez így elsőre kicsit kevesebb információ, mint amennyi minimálisan szükséges, úgyhogy kezdem az elején. Van ez a műsor a TV Paprikán, a Casting. Tévészakácsot keresnek. Nekem ehhez ugyan nem sok közöm van, de a sors úgy hozta, hogy véletlenül…..