Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztyuvidubidu

35 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hahhha...ez most komoly?!? Viccelsz? Biztos nem költözöm ki! Messze is van. És mikor jöhetnék haza? Jah, hogy csak egyszer az egész tanév alatt?? Ugorjunk... De hiszen ott hideg is van...az egyik leghidegebb hely...és egy kisvárosról beszélünk, ami nem csak a brit főváros nevét lopta el, még a…..
Ha követtétek a blogomat, láthattátok, hogy tavaly májusban 2 repülés között beugrottam egy félmaratonra Sydneyben. Annyira megtetszett a verseny légköre és útvonala, hogy már akkor eldöntöttem, ott leszek 2016-ban is. Be is neveztem jó pár hónappal előtte, hogy esélyem se legyen más terveket szőni.…..
"Vagy megszoksz, vagy megszöksz" - tartja a mondás. Én pedig csak remélni tudom, hogy az előbbit választjátok, és lelkesen olvassátok (pár-havonta feltűnő) soraimat. Sok minden történt, mióta legutóbb billenytűzetet ragadtam...a 'reserve' hónapom egészen csinosra sikeredett, pedig Kuala Lumpur és…..
SztyuviDubidú Napi sziporka 2016.02.18 08:23:00
    Ülök a 'du' előtt, álmosan pislogok, és várom, hogy nyissanak végre. Még mindig nem kapcsolták vissza a mobilszámom, pedig már negyedjére jártam náluk múlt hónapban. Ugyanennyiszer el is ismerték, hogy az a 600 dirham tartozás tévesen került fel a feltöltős számlámra, ennek ellenére semmi sem…..
...bebizonyosodott...elég szerencsés egy flótás vagyok! A kuala lumpuri járatom után 2 szabadnapot is kaptam. Mert ugyebár megérdemeltem...hahhha! Ez már önmagában kellemes meglepetés volt, és mondhatni hasznos is, mert a maláj légkondis szobában szerzett import náthámat…..
Bizony...megint elkéstem. Pedig már 3 órája elkezdődött, és akkor csak a közelben sem jártam. A mezőny már rég elrajtolt a koppenhágai félmaratonon, amikor mi még csak a kifutópályán értünk talajt. És én nem voltam ott...megint nem. Mint ahogyan Szingapúrban sem...majd…..
SztyuviDubidú Pihenőpálya 2015.10.06 12:34:48
Több-ezer fős cabin crew, avagy sztyuvi lélekszámmal büszkélkedő cégünk 7 csoportba rendezi repkedő alattvalóit, tehát minket. Csatlakozasunk elejen egy pszichologiai tesztet kellet kitoltenunk, es azt mondjak ez alapjan lesz valakibol 1-eske, 2-eske, stb. En a szerencses es kisse…..
...ez igy is van! Megvan a sztyuvi elet jo es kevesbe jo oldala is, mint ahogy mindennek. De ha osszessegeben nezzuk, egy fesztival az egesz. Mondhatni parades elet a mienk. Minden szinpadon mas zenekar jatszik --> minden desztinacion toltott napot maskepp tengetunk. Akar minden nap mas…..
  Egyik kozkedvelt desztinaciom Ausztralia. Bar eszvesztoen messze van (foleg kishazanktol), de megeri a neha tobb kanna kavet igenylo ut, nekem legalabbis. Nemcsak hogy jobb lesz az ember 'kedve' tole ho vegen, de a szamos repult ora utan gyonyoru helyekre jut el. Sydney, Melbourne, Brisbane,…..
   "Szerdai nap lévén, én istenem, a mennyiségtan után két óra mértani rajz. Hiányzik a szépiám, a görbe léniám is hiányzik, amit pedig ma összeírnak. Guttmann ígért egy gumiguttit, azt elkérem. Vörösmarty Nyelvszépségei. Na, igen Vörösmarty Nyelvszépségei, tudom,…..
Tavaly ilyenkor meg javaban a kikepzokozpont padjait koptattam, es alig vartam, hogy ho vege fele kozeledve kijojjon eletem elso sztyuvi-rosztere. Majus elejen pedig szarnyra keltem, hogy felfedezhessem a vilagot.  Szerencsesnek mondhatom magam, hisz azota igen sok varosban, orszagban…..
  Mivel mar kezdtem jobban lenni a nagy koppanasom utan, a fejfajasom is muladozott, ugy dontottem, eleg volt nekem a fekvesbol es a sotet szobabol...gondoltam magamban, mikor felkelek, atslattyogok B-vel a par sarokra levo boltig, biztos jot tesz majd egy kis testmozgas, ha meg csiga-mod lassu…..
Dokibacsi keresere ma visszamentem "szeretett" klinikankra, es mivel nem voltam meg teljesen 100-as (bar nem volt ez maskepp 30 evvel ezelott sem, de ezt ok honnan tudtak volna), dokiba' kiirt meg par nap pihenore. Ezzel a tollvonassal le is vettek a hon ahitott ausztral jaratomrol, Perth-rol.…..
Ki ne szeretne boldog tulajdonosa lenni egy ilyen csodás cd-nek...de most komolyan. Viszonylag hamar elkészül, a külseje szép színes, a tartalma pedig...elég fontos...és nem utolsó sorban rólam szól :)   Gondoltam ideje, hogy nekem is legyen egy ilyen cd-m...amit persze nem tudok…..
Egy kis ízelítő az elmúlt egy év bohóságaiból...csak hogy megtörjem a csendet...nem hiába csak ízelótő, elég sűrű és eseményes évet tudhatok magam mögött...de mivel a napokban sajnos rá fogok érni, próbálom Veletek megosztani némelyik kalandomat…..
Kicsit zsörtölôdtem, amikor megláttam a decemberi roszteremben a többszektoros Szingapur-Brisbane-Szingapur utat, ami átnyúlik a 2015-ös évbe. Ezek szerint nem Dubajban ünneplem a szilvesztert a kis magyar keménymaggal. Sajnáltam is valahol, mert sosem vágytam nagy felhajtásra, se…..
http://moviemakeronline.com/movie/14122517334037d92118f09905f8   Másold ki a linket, és már nézheted is egy új ablakban... ..
Novemberben Nizzában is jártam. Köszönhetem ezt egy görög lánynak, aki elkunyerálta tőlem az egyik Mauritius járatomat, cserébe ezért, mondván, hogy azon a járaton lesz a párja is. Én pedig voltam olyan jólelkű, hogy odaadtam neki. Mint később kiderült (volt szerencsém vele…..
E http://moviemakeronline.com/movie/14122517334037d92118f09905f8 ..
SztyuviDubidú Bangladesi mese 2014.12.25 22:52:07
Bizony, jo regen nem adtam eletjelet magamrol itt az eteren keresztul...pedig elhihetitek, elek es virulok. Nagyon is! A novemberi 'rosterem' mondhatni mesesre sikeredett, amit kivantam/rendeltem magamnak, azt sorra meg is kaptam; egy hosszu ausztral utat, 2 Barcelonat es 2 Mauritiust. Az utobbi…..
SztyuviDubidú Felfedező túra 2014.08.26 15:34:16
Mai utolsó pihenőnapom lévén úgy döntöttem, kicsit körbenézek a környéken. Már egy ideje szemezgetek az épületünktől mintegy másfél kilométerre levő kis parkkal és a mellette elnyúló tóval. Amikor először megláttam a Google Earth-ön (mert néha virtuális túrákat is…..
Nem rossz, nem rossz... Bizony, szerintünk ugyan kicsit megkésve, de végre ma kijött a szeptemberi roszter...avagy hova is repít minket a kötelesség és kalandvágy. Gondoltam gyorsan össze is dobok egy kollázst a következő havi menüről. Bemelegítésnek mindjárt ott virít egy…..
Nezzetek el nekem, most ekezetek nelkul irok, csak mert igy telefonrol egyszerubb. A kis laptopom meg szervizben, de gondoltam addig sem hagylak Titeket szo nelkul...azaz sztorik nelkul. Ezzel egyidoben magamat is szorakoztatom, amig ma nem jon ki a kovetkezo havi roszterem, mert mar mindenki mas…..
http://moviemakeronline.com/movie/1408200343519a0693e8cc5c4b19 ...nézzétek, hallgassátok, kommentáljátok! Remélem hamarosan lesz budapesti beszámolóm is :) ..