Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cselcsabi

1 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szociáldemokrácia Tüntetni! 2015.01.02 23:23:09
Tüntetni kell. Tüntetni kell, ha nem tetszik, ami történik. Tüntetni kell, hogy véleményt nyilvánítsunk. Tüntetni kell, hogy megérezzük, hogy mi vagyunk a nép! Tüntetni kell, mert itt az ideje.   Kinn voltam a január másodikai tüntetésen és kb. hatezren lehettünk. Pontosan…..
1989 októbere a köztársaság kikiáltásával a rendszerváltás legsűrűbb időszaka volt. Kerek 25 év, negyed évszázad telt el azóta. De mi volt a rendszerváltás? Mi történt velünk akkor és azóta? Mi az elmúlt huszonöt év mérlege, a rendszerváltás velünk élő öröksége?…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
cselcsabi 2013.01.06 11:05:50
@tapasz13: neked sem a helyesírás
Idén 2010-hez és 2011-hez hasonlóan újra megkérdeztük mandineres bloggereinket: hogyan értékelik röviden a 2012-es évet? A napokban posztsorozatunkban válaszolnak kérdésünkre. Lakner Dávid válasza. * 2012 elején a Fidesz-KDNP azt ígérte, a következő két év a rendszer…..
A német lenne az első javasolt idegen nyelv az oktatási államtitkárság nyelvoktatási stratégiája szerint, írja az Origo. A dokumentum korábbi változatához képest (ami tavaly már szerepelt tekintélyes sorozatunkban) kicsit finomodott ugyan a hangnem, de a lényeg ugyanaz maradt:…..
  Közös beadványban szorgalmazza négy hazai szociáldemokrata szervezet a Földes György vezette Politikatörténeti Intézet(PTI)-ben őrzött szociáldemokrata iratok mihamarabbi átszállítását az új nemzeti levéltárba. A Kéthly Anna Kulturális Egyesület (KAKE), a Peyer Károly…..
Egervárinak igaza van, ezen a szinten megbocsáthatlan egyéni hibák miatt veszítettük el a mérkőzést, csak azt felejtette el hozzátenni, hogy ő lenne az az egyén. "Olyan hibákat követtünk el védekezésben, amelyeket nem lett volna szabad" nyafogta csalódottan, de vajon Elek követte…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Kötelező lesz szeptembertől az angol nyelv tanítása Szlovákiában - döntött a pozsonyi parlament februárban - noha a döntéshozók egyelőre nem tudtak megállapodni, hogy melyik évfolyamtól. Az idén március elsejétől életbe lépő új szlovák közoktatási törvény szerint az…..
A többség nem hiszi, hogy a magyar szocialisták, a német nagyvállalatok vagy más titkos erők állnának a médiatörvény nemzetközi bírálatai mögött. Nehezen fog így összejönni egymillió lájkoló. Heti szavazás-összesítőnk. Hétvégi szavazás-összesítőnkben most azt…..
cselcsabi 2011.01.22 21:30:29
Magyarország újabb leminősítése miatt a parlament költségvetési bizottságának összehívását kezdeményezte Varga Mihály, a testület fideszes elnöke. A politikus szerint a Standard & Poor's, majd a Moody's adósminősítésével a kormány feltette a koronát eddigi…..
  Rég nem volt olyan jó külföldi sajtója a jobboldali magyar kormánynak, mint az elmúlt napokban: nyugati lapok sora számol be elismerőleg a katasztrófahelyzet kezeléséről, és a kárt okozó céggel szembeni fellépésről.  A történetben azonban van egy pikáns csavar:…..
Felhozták a raktárból a Szólás szabadsága régi díszleteit, már azokat, amiket nem építettek még be a Híradó stúdiójába, aztán találtak még ott pár kék neoncsövet, meg néhány kerti széket is, jó lesz az is valamire, a lényeg hogy fehér legyen. Mert a fehér az nagyon…..