Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dettybee

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég sokat írtunk már az HBO saját gyártású sorozatáról, aminek október 6-án indul a második évada a csatornán. Voltunk forgatási riporton, és interjúztunk az új szereplők közül Szabó Kimmel Tamással, aki Milánt alakítja, és Fekete Ernővel, aki a Professzort játssza, de…..
dettybee 2013.09.18 15:23:40
@jahaha: Nagyon jó volt az első évad, és remélem azért a HBO tartja a szintet. Igazad van a többivel kapcsolatban.. a Tűzvonalban még próbáltam nézni egy darabig, de aztán lemondtam róla.
Azt olvastam valahol, hogy az HBO a netes felületén regisztráció nélkül nézhetővé teszi a második évad első két részét. Vagy az első évad első két részét? Asszem az újakat októbertől.. annyi biztos, hogy itt: redir.ec/tarsasjatek
Spartacus indiánszökdeléssel ünnepli, hogy lesz kaja, roskadásig, bezzeg Crixus megint harapós kedvében van, ő képes fénnyel és levegővel táplálkozni, csak hadd mehessen már gyilkolni. Heracleo hamar letörli a vigyort főhősünk arcáról, mivel a legutóbbi utazásukról leginkább…..
- Miért zsíros a tej?- ???- Hogy ne nyikorogjon a tehén fejés közben...
dettybee 2012.08.30 14:38:59
na, ez fájt. ááááááááááááá... *zokog*
figy, a tejről jut eszembe:
fon.gs/tejesjatek
ott kicsit jobbra vannak a játékok, még jobbra meg a nyereményjáték.
dettybee 2012.02.27 15:53:37
@Antalbaba: Valószínű, hogy törni fog, nálunk hétvégén a virágcserép hullott el hősi harcban :D
"Sziasztok!Tengerimalacaimról küldök néhány képet. Idősebb lány malacom (Csöre) mellé vettem egy 3 hónapos rozettás lánykát (Julcsi), aki az állatkereskedés hanyagságának köszönhetően már vemhesen érkezett, így  rövidesen 4-re bővült a létszám. A kicsik 3…..
" Sziasztok! Már küldtem képet Micáról, a "pulimalacról". November óta már barátnőjével együtt lakja a lakosztályt. Az új jövevény neve Pötyi, az igazi punkmalac. :) Eleinte nem volt ilyen kemény frizurája, csak az utóbbi 1-2 hónapban kezdett tornyosulni fején a…..
dettybee 2012.02.09 11:40:06
"Kedves Cukiság blog! Ő itt az én cukiságom, Brunó, az 5 hónapos fekete-ezüst törpeschnauzer. Hihetetlen pózokban tud aludni-fetrengeni :)" – írta nekünk Niki. Köszönjük!..
dettybee 2012.01.16 15:59:22
Kisördögről, a sisakos kaméleonról már láthattatok cuki fotókat. Mikulás alkalmából természetesen ő is piros sapkát húzott, Gina pedig elküldte nekünk a fotóját.Köszönjük, és várjuk a további ünnepi hangulatú képeket!..
dettybee 2011.12.23 16:59:16
@chipanddale74: neemnem, ez már az elvegyült állapot. Mindenki mikulássapkában volt a buliban, ő is színezett magának egyet :D
Itt van a mami, kényelmes, tágas az otthonunk, finom a kaja, az élet szép! Én pedig cuki vagyok. :-) Forrás: indavideo..
dettybee 2011.12.08 19:50:24
Attól, hogy mi nem látjuk, még veszélyes lények bújhatnak meg a lepedő alatt. A macskák érzékei sokkal kifinomultabbak. :-)Forrás:indavideo..
dettybee 2011.12.05 17:49:38
dettybee 2011.12.05 17:49:38
Egy cicakölyöknek tulajdonképpen semmit nem kell tennie azért, hogy tessen: önmagában cuki, úgy, ahogy van. :-)Forrás: indavideo..
"Sziasztok! Ő Cloé-Puki cica. A nevét – gondolom – nem kell magyarázni. :) Most éppen alszik, így. Ha meg éppen nem alszik, akkor a többi cicánkkal játszik pankrációsat, vagy őrült módjára rohangál a lakásban, és hozzá félelmetesen morog"…..
dettybee 2011.09.03 20:01:03
 "Sziasztok! A hétvégén találtunk egy cuki sünit a kertben, itt küldöm a fotót. Kapott almát, szőlőt, aztán szépen elbattyogott. Remélem, hogy megüti a cukiságfaktort" – írta nekünk Rika.  Köszönjük!..
Doboz helyett most egy szűk résbe préseli be magát.Forrás: indavideo..
Meneküljön, ki merre lát! Jönnek! :-)Forrás: indavideo..
Nőnek, nődögélnek a kis Sárkány-ivadékok, Krisztitől megérkezett a macskanapló harmadik része. :-) "Az élet szép, csicseregnek a madarak, sállállálááá… Oszamáné és a Dagi pedig még mindig nálunk pengetnek. Na jó, igazságtalan vagyok, Mokka már nem Dagi,…..
 "Az úgy volt, hogy egy fiatal pár tisztességben nevelt egy 2S (sanyarú sorsú) és egy 3S (súlyosan sanyarú sorsú) macskát, egyiket az aluljáróból, a másikat pedig a vörösiszap-katasztrófa után egy menhelyről hozták. Egy macska per kopf (vagy fordítva, attól függ, ki…..
dettybee 2011.06.28 17:26:32
@Goompah: Tényleg, a tapétáról megfeledkeztem. A rojtos is egy dizájn, na :)
Az állólámpát meg érdemes lenne lecsavarozni, de azért még idáig nem jutottunk el :D

@Chalatea: nappal a mieink tündérek, éjszaka van a "vadászidő" :D Néha arra riadok fel, hogy egy szőrös rakéta kimeresztett leszállókarmokkal landol az ágyamon. Ha szerencsém van, be vagyok takarózva :)
"Sziasztok!A lenti link egy rövid londoni kirándulás eredménye, ahol párommal voltunk pár hónapja. Kedvesem egy reggel pár muffin társaságában leült egy közeli parkba, amikor váratlan vendége akadt – egy éhes és ezért elég közvetlen mókus. A kamerát jó szögbe…..
dettybee 2011.06.22 17:49:34
@fehéregér: Előbb megnéztem a videót, aztán a kommenteket, és most itt röhécselek, mert én se mertem pisszenni se :D
Maru az internet egyik legismertebb figurája, legalábbis a cukiságfüggőségben szenvedők körében. :-) Minden idők legdobozfüggőbb cicájának legfrissebb kalandját láthatjátok most.Forrás: indavideo..
Igen, tudom, hasonló videó már szerepelt itt is. De szerintem nem lehet megunni, betelni velük. :-)Forrás: indavideo..
dettybee 2011.06.17 17:55:04
"Sziasztok!Korábban már küldtem fotókat a kutyánkról és a nyulunkról, azaz Kutyáról és Nyúlról, de most mással jelentkezem. Ő a mi házisününk, Sün. Csak így, egyszerűen. Tavaly szeptemberben találtam fényes nappal, nem túl jó állapotban. Kisebb volt, mint egy rövid…..
"Helló Cukiság!Szeretném bemutatni nektek kiskutyámat, Vilit és cicáját, Misit. :) Kiskoruktól fogva együtt vannak, nagyokat bunyóznak, és boldogan élnek, csak hiányzik nekik az "anyukájuk"... További sikereket kívánok nektek.Üdvözlettel:…..
"A langur egy majom, a kis krokodilok pedig harapni is tudnak  Budapest, 2011. május 26. (csütörtök) – Két újabb állatfajt ért el a tömeges szaporodási kedv a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Ezúttal a cerkófmajmok rokonsági körébe tartozó languroknál,…..
dettybee 2011.05.26 18:44:27
@Nero Bianco: Hüjee :D
A krokk nagyon gonin tud nézni, olyan, mint a raptor a Jurassic Park-ban :)
"Mellékelném a törpehörim, Pocok reggeli ébredését. Az éjszakai ügyeletem után amikor hazamentem az ivótálkájában aludt. Csúnya buli lehetett... Szerencsére a lányokat már hazaküldte és a piásüvegeket is eltüntette XD Remélem nektek is tetszeni fog!" - írta…..
dettybee 2011.05.23 19:52:47