Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[Roller]

0 bejegyzést írt és 236 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden a Fehérvár–Brassó Mol Liga-mérkőzésen Adorján József, a vendégek hátvédje szabálytalanul állította meg Hajós Rolandot, a Fehérvár EBEL-ben is bemutatkozó csatárát. A fiatal támadó keze eltört, agyrázkódása miatt két napig kórházban ápolták. Tovább után…..
[Roller] 2010.11.07 20:27:25
@Bálna_: ja, könyökkel menni fejre... kimondottan támogatja a szabálykönyv. Már előtte is utazott mindenkire és direkt provokált mindenkit...
"Egyelőre fogalmam sincs, hol folytatom pályafutásomat" – mondta blogunknak a válogatott kerettag csatár. Eric Johansson érkezésével egyértelművé vált, egy hokisnak távoznia kell a Fehérvár EBEL-keretéből. Csütörtökön derült fény a vezetés döntésére.…..
A mai nap folyamán egyéves megállapodást kötött Ladányi Balázs és Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 első embere. A ponterős támadó csütörtökön már együtt dolgozik a jégen a magyar bajnok EBEL-keretével. Ladányi blogunknak elmondta, egész nyáron hajtott egy speciális…..
Elkészült az EBEL programja, az alapszakasz szeptember 10-étől február 25-ig tart. A nyitányon a Jesenice látogat Székesfehérvárra, a záró fordulóban megismétlődik a Medvescak–Fehérvár mérkőzés. A sorsolás nem volt kegyes hozzánk, karácsonykor Villachba, újév napján…..
[Roller] 2010.06.21 19:46:26
@AG 2.0: biztos arra gondol, hogy "tömegesen" vándorolnak el a játékosok a Volánból. Jaj mi lesz velünk, ha megint csak olyan gyenge légiósokat tudunk hozni, mint tavaly, pl Oszi bá, Tommi,... :)
Nem ragaszkodunk a rögzített kivásárlási árhoz, többféle megoldási konstrukciót kínáltunk a Lahti Pelicansnak, mondta blogunknak Ocskay Gábor, a Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatója annak kapcsán, hogy a finn élvonalbeli csapat hivatalosan is bejelentkezett a még egy évig…..
[Roller] 2010.06.10 20:30:39
@kerusz: Előző Volán cikkből másolva: "Orbán Attila klubot vált. Mivel a junior korosztályból épp kiöregedő hátvédnek amatőr szerződése volt Dunaújvárosban, bár még van a két klub között rendezendő kérdés, a szabályok szerint nem tudja megakadályozni távozását nevelőegyesülete"

Most akkor van, vagy volt? Amíg ez nem tiszta, nem kell vagdalkozni. Ha csak volt, akkor 0 Ft-ot kérhet a DAB. Ha van akkor lehet beszélni róla, hogy lehet kivásárolni...

De hogy ehhez a cikkhez is szóljak. Érdekes, hogy nekem is ez jutott eszembe, hogy próbálkozzunk cserével, de nem gondoltam, hogy ennek lesz realitása.
Bár a vezetőedzőről és a játékosokról egyelőre nincs publikus információ, azért zajlik az élet Székesfehérváron. Ezen a héten még van jég a csarnokban, folynak az edzések. Jövő héttől négyhetes száraz felkészülést vezet az Énekes Lajos, Kóger István edzőpáros. Az…..
[Roller] 2010.05.29 13:24:56
@sutyi2: nem csak a Volán színe a kék-fehér :)
Több mint két éve alaposan szemügyre vettük a magyar jégkorong-utánpótlás helyzetét. Jelentős változások történtek azóta, így a következő idényről határozó döntések előtt időszerűnek látjuk, hogy ismét számot vessünk a múlttal, rögzítsük a jelenlegi helyzetet, és…..
Pénteken véget ért kapusunk kéthetes finnországi próbajátéka. Az utolsó edzés után a klub elnöke arról tájékoztatta a magyar hokist, hogy az edzők elégedettek vele, és bizonyította, helye van a csapatban. Pasi Nurminen Hetényi Zoltánnal is ismertette a klub hivatalos honlapján…..
[Roller] 2010.05.28 21:16:19
@Tapika: hát most pont nem, ő megtette amit kellett, most managementen a sor.

Csicsóbá helyében megvizsgálnám a csere lehetőségét. Egy fiatal bekk biztos nem jönne rosszul. Persze ez sok tényezős egyenlet, pénz, Ebel pont érték, tervezett keret, stb... De ha bejön, akár egy hosszú távú csereprogramot is be lehetne indítani. Persze ez már egy kicsit elrugaszkodott gondolat :)

Hajrá Hete!
Vasárnap letelt az első hét Hetényi Zoltán próbajátékából, ezúttal Lahtiban találkoztunk vele, és a nyaralását családjával töltő Tommi Satosaarival is. A magyar kapussal az eltelt hétről, finn csapattársával a múltról és a jövőről, valamint Hetényiről beszélgettünk.…..
Hogy nézzen ki a Mol Liga, menjen-e második magyar csapat az EBEL-be, milyen legyen a versenykiírás, mit kíván a magyar hokifan? Már a sokadik évben is olyan folyamatokat és fejleményeket látunk, tapasztalunk ezen kérdések körül, amelyek nem tetszenek nekünk. Ezért a blog…..
[Roller] 2010.05.19 10:21:50
@OliBLOOD: azt nem is néztem, de ismerős volt már ez a bekezdés és most meg is találtam hol olvastam:
icezone.hu/hir.asp?id=857
(utolsó bekezdés) :D, a szezon, meg a fazon... ciki
Tehát egyik tippem sem talált, ill. a harmadik részben. :)
Mondjuk eddig is feltünt, hogy úgy ollózák össze a cikkeik nagy részét, de arra azért lehetne figyelni, hogy ne keveredjenek a csapatok, meg a személyek.
A 26 éves válogatott csatár az Allsvenskan újoncánál, a Tingsrydben folytatja pályafutását. A helyi sportigazgató szerint Vas János választásában komoly szerepet játszhatott, hogy edzője az a Mikael Tisell lesz, akivel a 2004/05-ös szezonban a szintén svéd másodosztályú…..
[Roller] 2010.05.06 14:18:06
@jegib: @lakota: Nézzétek, ebből a szövegből mindenki azt olvas ki, amit akar. Én nem látok benne nagy sértődöttséget, Ti igen. Vagy másra gondolunk sértődöttség alatt. A lényeg, ha én munkahelyet váltok és megegyezek egy másik céggel, akkor szólok a főnökömnek (még bármilyen papirmunka előtt). És nem azt nem jelezte, hogy megkeresték, hanem azt, hogy elmegy (nem mindegy). Az, hogy a Volán tárgyalt-e már vele, szerintem tökmindegy ebből a szempontból. Ahogy a honlapon is írják, pletykákkal nem foglalkoznak, mindenkinek szíve joga bárkivel tárgyalni.
Én mindentől függetlenül sok sikert kívánok neki.
[Roller] 2010.05.06 14:51:59
@jegib: így van, amit én belinkeltem az pletyka. Jankó esete viszont ténynek tűnik nekem. A lényegen nem változtat, elmegy és reméljük megtalálja számítását. A kommunikáció nem sikerült fényesre, de ezen lovagolnunk :)

A munkahelyváltásos példa úgy tűnik nem volt jó, mert azért a sportvilág kicsit másként működik. Gondoljunk csak, arra, hogy Palkónak meddig nem volt szerződése, mégis ugyanúgy dolgozott.
@lakota: Más a véleményünk a dologról, de attól még nem gondolom, hogy "elkölcsi hulla" lennél :)
[Roller] 2010.05.06 14:56:46
@[Roller]: mármint, hogy " A kommunikáció nem sikerült fényesre, de KÁR ezen lovagolnunk "
Egyéves szerződéshosszabbításban állapodott meg a magyar válogatott kapitánya a francia klubbal. Szélig Viktor 2006 óta játszik Brianconban, tehát az ötödik légiós szezonját kezdheti. Blogunknak elmondta, nagy volt a jövés-menés a csapatban, de ez ottani viszonylatban nem…..
[Roller] 2010.05.05 15:47:41
@Stommy: @Szoljanka: amúgy is pont rossz példa, mert Kóger a Red Bull-t azért, hagyta ott, hogy amerikába menjen. Sajna nem tudott megragadni, így került végül haza.
Tízezer-ötszázan érezték úgy Hannoverben, hogy meglesz a Scorpions első német bajnoki címe, és igazuk lett. A DEL-döntő harmadik mérkőzésén két harmad után 2-0-ra vezettek a hazaiak, de az alapszakasz-nyolcadikként döntőbe jutó augsburgiak az 52. percben egyenlítettek. A…..
[Roller] 2010.04.25 20:13:21
@Scofi: ezzel asszem sokan egyetértenek... :)
A rendőrség kérésére el kell különíteni a két ország szurkolóit, így nem tudjuk beengedni azokat a magyarokat, akik jegye nem a magyar szektorba szól, mondta blogunknak Matjaz Zargi szlovén főtitkár kedden délután. A szlovén szövetség nem kívánja felmondani a magyar…..
[Roller] 2010.04.20 21:23:10
@[Roller]: "érvényes" úgy értve, hogy nincs rajta semmi jelzés...
[Roller] 2010.04.20 21:43:54
@demizson bobby: a rendőrök is ketten szoktak lenni :) Én nem bíztatok senkit semmire, de hamár valakinek van ilyen jegye és kiautózik 400 km-t, akkor érdemes bármit megpróbálni. Ahhoz akkor is tartom magam, hogyha valakiről nem látszik, hogy magyar szurker, és nem óbégat magyarul, akkor nem fognak kérni semmit. Kellemetlen helyzet, de hamár így alakult, akkor alkalmazkodni kell. :( Szerintem nekik sem hiányzik a botrány.
Én ott leszek és bejutok és ordítom, ahogy csak birom, hogy
HAJRÁ MAGYAROK
Mindenkinek sikeres a bejutást!
Három fővel szűkítette a szakmai vezetés a divízió 1-es világbajnokságra készülő hokisok névsorát, összeállt a Ljubljanába utazók listája. A három kimaradó között első ránézésre meglepő nevek is vannak: kikerült a keretből Budai Krisztián, a Ferencváros kapusa,…..
Az osztrákok és a norvégok elleni mérkőzéseken az volt a leglényegesebb, hogy lássuk, milyen erőállapotban van a csapat. Kiderült, hogy megfelelő a fizikai állóképességünk, látszott, hogy magas tempó mellett is bírunk azonos iramban végigjátszani mérkőzéseket, vagy…..
[Roller] 2010.04.13 14:30:15
@1VOLÁN: akkor négy, tudtommal @kapusLaci: is ott lesz :) igaz-e?
[Roller] 2010.04.13 14:41:24
@sutyi2: @kapusLaci: @bagyula: hú de egyszerre jár itt mindenkinek az agya :)

Akkor a szlovénen remélhetőleg összefutunk. :)
A norvégverés után nemcsak az eredmény, a mutatott játék miatt is jobb hangulatban nyilatkoztak a játékosok szövetségi kapitányostul. A jó produkciók miatt nem ment zökkenőmentesen a keretszűkítés. Videócsokor következik, először a vasárnapi értékeléseket láthatják, ezt…..
[Roller] 2010.04.13 11:34:40
@Porthoska: 4600 v. 4800 körül, ha jól hallottam a rádióban reggel.
Ausztria már a második napon megnyerte a Pannon Hoki Gálán, miután Norvégia 4-1-es legyőzése után Magyarországot is verte 3-2-re. Igyekeztünk, de nem játszottunk igazán jól, igaz, nem is most kell teljes erőből mennünk. Vasárnap Norvégia következik. A meccs előtt Kangyal…..
[Roller] 2010.04.11 14:40:57
@jegib: remélem így van, mármint a támogatás.

Persze jó lenne, ha nem a show-val kéne egy hokimeccset eladni, de nincs hatezer állandó szúrkoló, akivel meg lehetne tölteni egy ilyen csarnokot. Tehát sokkal jobb promóció, jó műsor, komoly betétprogramok kellenének, hogy megfogjanak nagyobb közönséget és jól érezzék magukat egész délután. Én nem a show miatt járok meccsre, de sokan vannak akiket ezzel lehetne lekötni, aztán közben megértik, megszeretik a hokit és majd később már a hoki miatt fognak kijárni.
[Roller] 2010.04.11 16:11:34
@jacint70: ezt mondom én is csak más szavakkal. :) szuper délutáni, családi programot lehetne csinálni egy ilyen hokigálából. Csak ehhez komolyabb szervezés kéne. A "hardkór" rajongók meg úgyis jobban élvezik...
[Roller] 2010.04.11 16:13:17
@[Roller]: a vége lemaradt:
A "hardkór" rajongók meg úgyis jobban élvezik a tétmeccseket
Jégkorong Irány Szlovénia! 2010.01.14 17:15:00
Svájc után Szlovénia lepődhet meg a magyar jégkorong népszerűségének növekedésén, de aki eddig nem jutott jegyhez a sorsdöntőnek remélt magyar–szlovén meccsre, nem lesz egyszerű dolga. Két napja kora délután kezdődött a jegyértékesítés a ljubljanai divízió 1-es…..
Jégkorong Jarmo Tolvanen távozik 2010.03.27 11:44:00
Távozik a magyar bajnok Sapa Fehérvár AV19-től Jarmo Tolvanen vezetőedző – derül ki a Fejér Megyei Hírlap cikkéből. A finn mester, akinek irányítása mellett Palkovicsék először jutottak be az EBEL rájátszásába, a pénteki szezonzáró csapatebéden búcsúzott el a…..
[Roller] 2010.03.27 14:18:24
@Henry The Navigator: egyébként, ha már ennél a témánál vagyunk én szívesbben látnék olyan hátvédeket, mint Oszi. Meggyőződésem, hogy Jobb rengeteget tanult tőle, (ezt egyébként ő is elmondta egy interjúban) Ez hosszú távon is hasznosabb. A fiatal csatárainknak meg szerencsére van kitől tanulni :)
[Roller] 2010.03.27 14:54:44
@Henry The Navigator: Egy Jobb valóban nem csinál nyarat, de ha jövőre egy másik fiatal tehetséges védő mellé kerülne egy tapasztalt jó hátvéd, akkor már két védő lenne jó úton. Ettől függetlenül a védőkérdés valóban sarkalatos pontja az egész magyar hokinak
[Roller] 2010.03.27 20:40:51
@yeti2: miben is volt igazatok? Majd ha Csicsóbá egyet is megemlít vagy utal az álltalatok felhozott hibákra, akkor igen igazatok volt. Ezzel szerintem várjuk meg a hétfőt, biztos lesz erről is szó. Egyébként is novemberi vagy decemberi távozást jósoltatok neki, ehhez képest elég sokat csúszott. :) Ettől függetlenül nem fogok sírni, hogy elmegy, de közel sem az impotens PP játék, vagy a sorkevergetés volt a hibája (amit jódarabig konzekvensen minden meccs előtt és után felhoztatok). Kérdezz utána, hogy miért nem hosszabítottak vele. De Imi sérelmét gondolom jól ismered és ha kicsit még tovább is gondolod akkor közelebb kerülsz az igazsághoz.
Hatalmas küzdelemben húzta be a bajnoki címhez szükséges negyedik győzelmet a Sapa Fehérvár AV19. Az OB I.-döntő első három összecsapásán nagy volt a különbség a címvédő és a kihívó Dab.Docler között, elsőre 7-0-ra, másodjára 7-2-re, harmadjára 9-4-re győztek…..
[Roller] 2010.03.26 18:44:35
@Harczi: nagy része rizsa.
Mindenki ellenfél, de Mo.-t kiemelte, hogy mi már megjártuk az A-t és tudunk nyerni, mármint tudjuk a siker kulcsát.
Kiemelt egy fiatal sort:Ziga Pance, Rok Ticar and Ziga Jeglic
idősebbek közül: Marcel and David Rodman, Tomaz Razingar, Andrej Hocevar

Még nincs meg nekik sem sorok, sem a csapat összetétele. 4-én kezdik az eddzőtábort, Japánnal és Dániával játszanak eddzőmeccset.
Természetesen kérdezték Kopitarról is, jó volna, ha játszana, sokat segítene rajtuk (de nem fog)
Ja és még két játékost figyel és nagyon érdekli: Jan Mursak (Grand Rapids Griffins, AHL) and Luka Vidmar (University of Alaska-Anchorage, NCAA

Ha megnézed a cikk hosszát, látszik, hogy én tényleg rövidre fogtam, de sok értékes info nincs benn, (persze lehet kihagytam valamit :)