Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arilian

0 bejegyzést írt és 335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Így készült a Diablo 2019.04.18 19:01:05
Hosszú hétvégére hosszú cikk dukál (sőt, hosszú podcast is lesz), szóval tessék: a játékcikkeinket gyűjtő oldalon mától olvasható az első Diablo története, egészen onnan, hogy egy fiatal játékrajongó fejében megfordul, hogy grafikát tenne az ősi roguelike, a Moria köré, egészen odáig, hogy a…..
Hétvégén volt a Pixelcon 4, amit korábban már itt is beharangoztam, és ahol, akárcsak tavaly, szerveztem-vezettem egy vetélkedőt. Maga a rendezvény felemás érzéseket hagyott bennem (őszintén szólva a tavalyi jobban bejött), de a gémercelebekkel (Kodiak, Vastag Tomi) és indexes pernahajderekkel…..
Arilian 2016.11.08 11:37:42
(Akkor is olvasd el, ha nem szoktad hallgatni a podcastet! Köszi!) Végére értünk a múlt év besztofjainak, visszatérünk a szokásos ügymenetbe, ami rögtön egy új Checkpoint Mini adást jelent. Illetve nem is olyan szokásos az ügymenet: többen jeleztétek, hogy a podcast műfaja annyira nem fekszik…..
"Újra felzúgnak a retro számítógépek tápegységei augusztus 14-én és 15-én Ajka városában" - kezdi Cargo kolléga az idei Árok Party sajtóközleményét, és ezzel adnám meg az alaphangot a posztnak is. Cargo szerint a retro téma évről-évre jön fel az informatikában, a…..
Gyerekkoromban ősállatmániás voltam - jó, ki nem, de én tényleg megszállottan rajongtam a mindenféle szauruszokért. Kívülről fújtam a vonatkozó Búvár zsebkönyvet, rongyosra olvastam Az ősvilág állatóriásait, és amikor főiskolát kellett választani, hetekig őrlődtem, mire…..
A Fighting Fantasy igen népszerű könyvsorozat volt a nyolcvanas-kilencvenes években. Itthon Kaland, Játék, Kockázat (KJK) néven futott, és szinte minden tizenéves fiú ezeket lapozgatta akkoriban. Akinek esetleg kimaradt: pici szövegmodulokra tagolt, interaktív kalandregényeket tessék…..
Arilian 2015.05.05 16:04:00
@lokkoL: Ja, igaz....

20.ra meglett :)

az igazi kihivás 7erejű es autoval és ügyességgel végigtolni :)
Csütörtökön a Valve bevezetett a Steamen egy új szolgáltatást, aminek révén bárki kérhetett pénzt olyan modért (azaz házilag gyártott kiegészítőért, videojáték-sufnituningért), amit ő csinált. A játékosok egy jelentős része ezt elég rosszul fogadta (volt, aki a moddolás…..
Már törölték azt a fórumbejegyzést, ahol a GOG.com szivárogtatott egyet, de a régi játékokat pár euróért szolgáltató oldalon fut egy visszaszámláló, szóval a hír igaz: újabb klasszikus kiadó játékai kerülnek az oldal kínálatába, és ez a kiadó a Lucasarts. Aki követi a…..
Arilian 2014.10.29 08:34:57
@B-Bird: Ez nagyon anno lehetett, mert kb 5 éve nem kell gépet cserélni, közbe Macből kijött 3 új gép meg OS is.

az 5 éves gépen + windows 7en meg minden elmegy, most lesz aktuális egy csere, ha lesznek új konzolos átiratok.
Sűrű őszünk lesz, de soha ne legyen nagyobb gondunk: hat olyan rendezvény is lesz még karácsony előtt, amit kimondottan gémerekre szabtak, biztosan talál magának megfelelőt a blog minden olvasója. Vegyük sorra, hogy még időben értesüljetek róluk. GameNight (október 3.) Ez már…..
Arilian 2014.09.26 14:40:24
@klágd: november = 11. 8. = 8
11-8 = 3. És tényleg half life 3 confirmed!
Az év végi, illetve év eleji listaőrületnek engedve minden év végén megkérdezzük a magyar játéksajtó egy-egy prominensét, hogy mondjon véleményt az év legjobbjairól (2010, 2011, 2012), és ez most sincs máshogy. Hat kiváló férfi osztotta meg velünk meglátásait: Chris a PC…..
A Bleacher Report nevű, kosárlabdával foglalkozó portálon találtam egy remek gyűjtést, akár most tessék oda kattintatni. Az oldal szerkesztői összeszedték szerintem az összes valaha készült játékot, amiben kosárlabdázni kell. Semmi fakszni, csak játék neve, évszám, platform…..
Az újabb rész a szinkron-keresztségben A szökés címet kapta, ami ugye elvileg már megvolt az előző epizód végén, de mindenesetre bizakodásra ad okot, a mostani eseménydússágát illetően. A producerek elégedettek lehettek a 10. rész forgatókönyvével, mert a nyitóképben végre…..
Jelentkezzen az, aki nem örülne annak, ha akár pár tucat sör után is kocsiba ülhetne, mert az autója hazavinné. Na ugye. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..
A Conatus Creative nevű indie csapat fejébe vette, hogy jövőre folytatást készít a River City Ransom nevű 1989-es játékhoz. Verekedős cucc kisebb RPG elemekkel, de itthon valószínűleg kevesen ismerik, pedig a NES-en nagy klasszikus volt. Nézzünk is bele. A CC hivatalos folytatást…..
IDDQD Heti retro: Fallout 2013.09.11 07:41:25
Nnna. Akkor Fallout. Ideje volt már. A múltkori kegyetlen szavazáson magasan nyert, az olvasók fele erre szavazott (a Planescape 19, a Baldur's Gate 31 százalékot kapott), szóval jöjjön minden idők egyik legnépszerűbb szerepjátékának története. Rögtön egy saját sztorival kezdem:…..