Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyetvate

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Él egy rokonom Győrben, akinél tavaly ideiglenesen bővült a létszám a lakásban, na nem gyermekük, hanem galambuk született. Egészen pontosan egy galamb tojt az erkélyükre egy tojást, ami jól példázza, hogy a galambok mennyire összebútoroznak az emberekkel a városban. Sajnos a…..
Ate fut 0 2011.10.09 13:40:27
 "A férfi 20 éves koráig nő, utána már csak bojleresedik."A bölcsesség optikusomtól, öltözködési tanácsadómtól és kedves barátomtól származik, és sajnos tökéletesen igaz. Júliusban hallottam tőle, ekkor döntöttem el, hogy kezdek valamit bojleresedő…..
gyetvate 2011.10.10 19:04:01
@D. Winchester: Köszönöm a szíves fogadtatást! Én is a jövő őszi Nike félmaratont tűztem ki célul, ezek szerint reális. :) Egyébként nem itt fogom kiélni az írás iránti szenvedélyemet, hanem ezen a tumbleblogon: atefut.tumblr.com Ha követni szeretnél, itt megteheted majd, amint gatyába rázom az oldalt. Jó futást, sok-sok kilométert! :)
Hamarosan csatolom részletes, mondhatni töredelmes vallomásomat is, mi vezetett oda, hogy rájöjjek, nekem márpedig egy szögletes, téglalap-közeli Persol kell, de most inkább ugrok egy hetet az időben, és elmesélem, hogyan nem sikerült felpróbálnom egyet…..
Hogyan segítené elő, hogy a magyar termékek nagyobb súlyt kapjanak a hazai piacon?    Kedves Hallgatók!Ezen a héten én reflektálok a határidőig beérkezett blogkommentekre, igyekezvén összegezni és kiemelni a legfontosabb pontokat.Nagyon jó hozzászólások…..