Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pintyöke (törölt)

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
Pintyöke (törölt) 2013.09.16 23:02:32
@Juhász Jácint:
Hát...ilyen "rokon" lélekkel szokták bántalmazni a nőket. Biztos, hogy azt érzed?

Az a lélek a férfinem szégyene. Nemhogy összekapná magát és odabaszna az asztalra, tenne valami jót, elfoglalná magát értelmes fizikai tevékenységgel, mosolyogna a nőkre, felemelne 3x46-szor két kisebb vödör vizet (tyúkmell ellen meglepően eredményes), egészségesen élne, mittomén...
Nem ezt a szerencsétlen félresikerült kiscsajt cseszegetné.
Csak mert ő merészelt blogot nyitni és elég szépen vezetni.

Faszom az ilyen takonyjóskákba...
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
Pintyöke (törölt) 2013.09.06 20:31:44
@rpflora:
Tegnap elküldtem.
Fogalmam sincs hogy csinálja ez a bloghu, remélem megkaptad.
Pintyöke (törölt) 2013.09.07 19:39:54
@rpflora:
Elnézést...
Azt hittem, hogy a bloghu-nak van valami üzengetős felülete így nem foglalkoztam a mélcímmel.
Ha a gémailt lecseréled ya.ru-ra, az megfelelő, vagy nekem kell változtatni?
Igazság szerint berágtam gémailékra, fel is rúgtam az egész bazárt, de ahol az van regisztrálva, nem változtattam meg. Igazából pont ez a banda (Indexék) sem azok, akiknek szívesen adok rendes dolgokat a kezeik közé.
Szóval te tudsz-e egy általad módosított sajátomé címre küldeni, vagy a motor ilyen, és nekem kell működőt adni?
Pintyöke (törölt) 2013.09.08 19:29:13
@rpflora:
Megkaptam, köszönöm szépen!
Hát..mit is mondhatnék...
Ahogy összeraktad, ez több, mint megtisztelő!

Szerintem ezen többet nem is lehet reszelni.:)
Most már minden cukimuki.
Úgy gondoltam, hogy már írtam vendég-típusokról, akkor írhatnék a kurva-típusokról is. :) Talán meglepetés nem fogja érni azokat az olvasókat, akik rendszeresen járnak hozzánk, de 1-2 "kulisszatitkot" (amit csak én, vagy a főnökük lát) elárulhatok, hiszen én/mi oldalunkról…..
Pintyöke (törölt) 2013.09.01 22:57:41
@rpflora:
Szia!
Kár volt reagálni!
Főleg ennyi szmájlit belepakolni,a mikor a stílusból süt az idegesség.
Nem is érted, mire reagáltál.
Vagyis nem értetted meg, mit üzent Nyuszko.

Egyébként igaza van! Egy kurva legyen bármilyen fantasztikus személyiség, lángelme, filantróp, anyámkínnya, csak egy kurva.
És ez alatt azt tessék érteni, hogy az igazi NŐK vállalják semmi pénzért az éjszakai árufeltöltést bármilyen hipermarketben, de igazi NŐK akarnak lenni igazi FÉRFIAK számára!

Értékrend! Teccikérteni?
Pintyöke (törölt) 2013.09.03 13:28:40
@rpflora:
Jajj, ne pakolj már ennyi szmájlit, mert idegesít! Mert tudom, hogy nem a valós hangulatodat tükrözik!
Na!

...hol is kezdjem...
Igazából a francnak van kedve vitatkozni, ugyanis ez nem vita, hanem merev álláspontok egymásnak feszítése. Vagyis nincs értelme, mert nem közeledhetnek az álláspontok.

Figyi Kislány!
Ha nagyon versenyeznénk a kétszerannyiidősségben, akkor biztosíthatlak, hogy már leléptelek, mert sajna az idő eljárt fölöttem. Vett is el az eszemből pont eleget, de ellensúlyozandó adott rengeteg tapasztalatot és változatos szemléletmódot. Szerencsédre te még eredeti szépségedben tündökölsz, de a választékos stílusod nem azonos a bölcs szemléletmóddal.
Eddig lehet követni?
...ide tennék egy vihogószmájlit, de inkább nem...

Válaszolva megtisztelő kérdésedre:
Igen, lekurváztalak. De nem adom meg azt az örömöt, hogy rosszallóan, elítélően kurvázzalak le! Inkább bizonyos szeretettel, bizalommal kurváztalak le, abban a hiszemben, hogy hamarosan benő a fejed lágya és rájössz, hogy önmagad önbecsapó és felszínes érvrendszerrel ilyen alacsony sorba kényszerítése, a tudatos megfontoltsággal ilyen mértékű lelki elsilányítása nagyon megbosszulja magát - előbb-utóbb.

Én minden nőre úgy tekintek, hogy simán lehetne a gyermekeim anyja. Úgy is tisztelem őket. Ez az én értékrendem. Nem a társadalom nevelte belém, hanem apám és anyám. A társadalom a te életciklusod alatt pont ennek az ellenkezőjét nevelte (mondjuk) beléd. Ezért tartod teljesen természetesnek azt, hogy összeszorított fogakkal vállalsz olyan dolgokat, amiket jópár évvel ezelőtt elképzelhetetlennek tartottál, csak hogy legyen valami biztosnak hitt anyagi egzisztenciád. Tudod mi a biztos a mai világban? Már az sem, hogy valaki hajint rád (rám, rá, bárkire) pár lapát földet ha eljön az ideje.

Annyit röhögök ezeken a végigmelózott évek gyümölcseként befektetett vagyonkákon...hogy aztán a zapek elvigye? Vagy befektetsz egy tényleg kalandor krapekba és elszédelgi valami fondorlattal, neked meg csak a valamilyen szájíz (amire legjobban emlékszel) marad?

Hány évig akarsz szingli lenni, hogy letisztuljon a múltad és viszonylagos nyugalommal vállalhass párkapcsolatot, családot, barátokat - meg persze purgyékat, akik soha nem fognak anuta múltjával szembesülni "tízóraiszünetben" (az akkori internetes közőrületek platformján)?

Szerinted értékrendi kitétel az, ha meggyőződéssel hiszem, hogy a lányok majdnem 100 százaléka inkább nem lenne örömlány, ha normálisan kereshetne egy normális munkahelyen, létbiztonságot teremtve magának?
Neked értékrendi szempont esetleg?
Mert ha örömmel csinálod, akkor tisztelettel elnézést kérek!

Ne hidd, hogy elítéllek és pálcát török feletted!
Engem összvissz az háborít fel, hogy egy deviáns viselkedéshez profin ideológiát gyártasz (gyártotok).
A prostítúció jelen helyzetben kényszer. Önkéntes belekényszerülés a gazdasági lehetetlenség még elviselhető módozataiba. Igen, többeknek jól fizet. Ám többek rámennek (a lányokról van szó). Van ára.
Ez az értékrend.
Tuti az, hogy évek múltán sem lesz bármi szorongásod a szeretett férfival összebújások alkalmával? Persze... sejtem a válaszod. 24 éves vagy kiscsaj! Ide nekem a legnagyobb faszt (ismerem már az ilyen határtalan önbizalmat)!

Megengedsz egy észrevételt?
24 évesen ilyen módon blogot vezetni nem képes ember. Tehát aki itt olvas, vagy ír, bizonyos fokú átejtés áldozata. Nem az igazságtartalmat kérdőjelezem meg, hanem a mögöttes összetevőket! Valami bűzlik! :):):):)
Ezen tényleg röhögök, vigadj te is!

A pornót hagyjuk. Nagyon messzemenő lett a következtetésed.
Ugyanúgy túlkombináltad, mint Csii értelmesnek kinéző kijelentéseit.
Most vegyél egy mély levegőt és csak utána legyen véleményed, de olvasd tovább!
Beleesel abba a hibába, hogy elsőre nem koppan le valami, valamiért indulat alakul ki és onnantól nem a leírt (tényszerű) gondolatokra reagálsz, hanem arra az érzésre, amit a gondolat kiváltott belőled. Általános emberi gyarlóság, nem vagy egyedül vele!
Tehát rilex, számolni kell, meginni egy korty kávét, nem biztos, hogy a negatív gondolatok mögött bántás van!

Okés?

Tudom nehéz, mert egyedül ápolod a blogot, sok kedves, és sok utálatos idióta kommentel, de ennek ez az ára.

Szimpi vagy, csak fiatalosan ütődött, hiába lehengerlő a stílusod!

Mennyi az idő...? Fél kettő...
Szép napot!
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
Pintyöke (törölt) 2013.09.02 20:40:47
@rpflora:
Basszus, ti kizárjátok azt, hogy egy hímnemű ember egyáltalán "jó" legyen - ha már elment hozzátok! Mert a fentebbi bekezdéseidben ezt vezetted le.

Amúgy ha kedvemre való csaj lennél (amit persze nem tudok, mert fogalmam sincs ki lehetsz), simán elmennék hozzád egy pásztorórára és megmutatnám a pásztorbotomat, mert a stílusod annyira provokatív, hogy ezt épeszű krapek nem állja teljesítménykényszer nélkül.
Ja...sohasem b...ni megyek nőhöz. Hanem a női mivoltáért. A többi már ajándék tőle.
TComment Ebből nem lesz veterán 2013.08.12 08:06:47
Bivalyerős, keveset fogyaszt és idehaza fullosnak mondják. Mindent megkapott, amit kell, futott 160 ezret, kiszolgált egy cégtulajdonost, élt 10 évet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Félmillió forintos bírság jár, ha a rohadó autó megkapja a műszakit. Kétszázezres, ha üvölt a kipufogó. Kemény idők jönnek. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pintyöke (törölt) 2013.08.07 10:12:28
@Plumper_: Te marha...A nem roncsautó is fújja a retket meg a rákot a pofádba, csak azt nem látod...
Belsőség A Volkswagennek annyi? 2013.07.18 13:21:18
Ha az öregautón kiütközik egy újabb probléma a legtöbb ember felteszi magának a kérdést: borítsak bele még egy talicska pénzt vagy vegyem tudomásul a hatalmas buktát és adjak túl rajta? Nem is tudom mikor, talán egy éve lehetett az a pillanat, amikor mindent megbocsátottam…..
TComment Motorozni halálos 2013.07.10 06:53:13
A motor számtalan szempontból biztonságosabb, mint az autó, de ezt anyánk sosem hinné el nekünk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pintyöke (törölt) 2013.07.10 08:19:53
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pintyöke (törölt) 2013.05.29 09:41:20
@Roltii:
Szerintem nem értitek az egymásnak (gondolatban) felvázolt szituációt. Én is most értettem, meg.
A saját szempontotok szerint mindkettőtöknek igaza van.
Elég nagy lett itthon a riadalom, amikor úgy másfél hónapja hivatalosnak tűnő levél érkezett a postafiókomba. „Értesítés forgalmi engedély okmánya érvényességi idejének lejáratáról !" Feladója a Központi rendszer, magyarul Értesítés Központi Rendszertől. Régi…..
Pintyöke (törölt) 2013.05.26 12:07:51
Az öreg autónk a mai közlekedésben olyan, mintha egy gramofonra tennénk rá a DVD lemezt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pintyöke (törölt) 2013.05.08 11:27:28
@Hammer:
Na ez az...Pedig ez nem baromkodás (versenyzés, bármi), hanem csak haladni akarás! Ezt tempót maga a pálya "kényszeríti" ki, ettől lentebb, vagy fentebb egyaránt csak idegeskedés.
100-150 km pályázásnál még belefér, hogy engedje az ember a sok menedzserbojtárt, de ha 1000 km van előttem?
Pintyöke (törölt) 2013.05.08 11:38:19
@ZF2:
Ez is dízel. Ugyanekkora benyással lenne vagy 14 liter.
Semmi eksztra, nem kell spórolni a karbantartással! Nemrég 14 ropit kért az adagolós a rendberakásért, előtte sem volt rom, de ami lett belőle..!
HA így hajtom, az olajat 1l/1000 km mennyiségben füstöli.
Ám nem ez a rendszeres használat, csak a pályázás ilyen.
Pintyöke (törölt) 2013.05.08 11:44:16
@Knorbi:
Azt sajnos nem árulhatom el, mert vannak bizonyos "ellemek", akik képesek felismerni, és elmondanak mindenféle hazudozó köcsögnek.
Képzelj el egy szarfos franciát hatalmas olajtócsával!
Belsőség Heti merítés 2013.04.14 08:52:55
A Digó Limó újra támad  Miután a kirojtolódott idegszálaimat összecsomóztam, eljöttem Újvárosba, van itt egy ürge, ő csak Fiatokkal foglalkozik. Istenen, vannak még rajtam kívül is aberrált barmok...Betettem a kocsiba az oldalbordát (ő szép), magamat (én közepes), és…..
TComment Turbót a botmixerre is! 2013.02.13 05:45:37
Javában ássuk a szívómotorok sírját. Nekem hiányozni fognak. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Pintyöke (törölt) 2013.02.13 08:50:26
@nagya21:
De ugye nem az a fajta ürge vagy, aki után haladva biztos beszopom a zöldhullám negyedik lámpáját?
TComment Ha kocsival megy a bicikli 2012.05.10 06:10:00
Bringaszállítási kiskáté, főleg kezdőknek. Mennyivel szabad menni, mennyi bicajt bír el a kocsi és hasonló kérdések. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Pintyöke (törölt) 2012.05.10 09:08:18
@velocista:
Most, hogy megnyugodtam milyen fasza gép az E36, egyet kell értsek (nekem is az a véleményem) azzl, hogy bérelt keró csak ide-oda elugráshoz jó, túrához kell a beállított, megfelelően karbantartott saját gép. Vagyis csak az!

Nemcsak azért, mert a bérelhető bringák nem teljesen korrektek, hanem a francnak hiányzik a procedúra káreseménykor, vagy ha a gyenge műszaki adottságai miatt valami nem megfelelően működik és csak a kényelmetlenség van vele (mondjuk eltörik a villa).

Ja és milyen lélekemelő dolog a fagyizó teraszáról félig hunyorogva csodálni a szemlére kitett sokszázezres csodagépünket...
Pintyöke (törölt) 2012.05.10 09:24:00
@igazi hős:
Hát, nem is nézem ki abból a kiscsajból, hogy ő tolja azt a nagy majmot! Akármennyire is ágaskodik a kisbicó...

Aztán a húszezer lehet kevés lenne Kovács12-nek, ha szorosan értelmezi a KRESZ kerékpárra vonatkozó részét (vontatás, tolás, szállítás, mittomén).
Pintyöke (törölt) 2012.05.10 10:11:15
@igazi hős:
Háfigyi!
Mittomén, csak gondolom, hogy ez nem tiszta dolog. A tandem bringa egy kerékpár, egy elválaszthatatlan szerkezet egy ikerhajtóművel.

Nam tudom (ismétlem nem tudom!) mert nem érdekel annyira, hogy a kerékpár vontatmányában közúton (!) lehet-e személyt szállítani. Persze járdán, vagy gyalogúton is ugyanaz a szabály vonatkozik, legfeljebb ha tiltott a kerékpáros közlekedés, Kovácsnak egyértelműbb.

De nem szeretnék jogértelmezési anomáliákba bocsátkozni, csak egy feltevés volt az előzetes hsz. Tehát ha kiokosítasz a jogszabályi környezet ismertetésével, az csak javunkat szolgálja, de vitázni nem akarok, mert egyébként is nem érdekel annyira és dolgom van.

Bocsi, most lépek!
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Pintyöke (törölt) 2012.02.22 09:49:15
@fda:
Képzeld, Németországban megpróbáltam, ha láttam, hogy jön egy valag autó és nem akartam közéjükvágni, akkor másfél méterrel távolabb álltam meg a szegélytől. És megálltak a marhák! És átengedtek...

Mentségemre mondva itthon szoktam rá, mert szarul néz ki, hogy egymagam miatt 10 autó megálljon és ne érjék el a következő zöldet.

Ám a gyalogjáró lehetne annyira toleráns, hogy nem ötméteres közökkel szédelegnének az átkelőn, hanem fél percet várva többen egyszerre átkelnének.
Pintyöke (törölt) 2012.02.22 10:25:44
@mement:
Jó, akkor kiegészíteném annyival, hogy AKÁR FÉL PERCET VÁRVA EGYSZERRE KELNÉNEK ÁT. Mert ha lámpa lenne, másfél percet is várni kellene, akár jön közben autó, akár nem. Melyik lenne célszerűbb?

Így jobban tetszik?

Azt felérted ésszel, hogy ne ÖTMÉTERES KÖZÖKKEL SZÉDELEGJENEK? A hangsúly egyformán van az ötméterességen és a szédelgésen. Tényleg nem elvárható figyelmesség a vasban utazók irányába?

A gépkocsivezetőknek sokkal több dologra kell figyelni, mint a gyalogosoknak. Tudom, akkor ne üljön autóba... Demagóg faszság.
A megoldás az egymás érdekeinek kölcsönös tiszteletbentartása. Politikusul tolerancia.

Ebben a blogban a kommentelők fele szélsőségeken lovagol. Jól van ez így?
Te miért teszed?
Valaki tett utalást arra, hogy a szerző nem végletes példákkal operált, hanem teljesen mindennapos problémát vetett fel, ezért a lovukon fordítva ülő bithuszárok agyalgásai értelmetlenek.

Te hogy vélekedsz erről?
Pintyöke (törölt) 2012.02.22 10:27:19
@mement:
Jó, akkor kiegészíteném annyival, hogy AKÁR FÉL PERCET VÁRVA EGYSZERRE KELNÉNEK ÁT. Mert ha lámpa lenne, másfél percet is várni kellene, akár jön közben autó, akár nem. Melyik lenne célszerűbb?

Így jobban tetszik?

Azt felérted ésszel, hogy ne ÖTMÉTERES KÖZÖKKEL SZÉDELEGJENEK? A hangsúly egyformán van az ötméterességen és a szédelgésen. Tényleg nem elvárható figyelmesség a vasban utazók irányába?

A gépkocsivezetőknek sokkal több dologra kell figyelni, mint a gyalogosoknak. Tudom, akkor ne üljön autóba... Demagóg faszság.
A megoldás az egymás érdekeinek kölcsönös tiszteletbentartása. Politikusul tolerancia.

Ebben a blogban a kommentelők fele szélsőségeken lovagol. Jól van ez így?
Te miért teszed?
Valaki tett utalást arra, hogy a szerző nem végletes példákkal operált, hanem teljesen mindennapos problémát vetett fel, ezért a lovukon fordítva ülő bithuszárok agyalgásai értelmetlenek.

Te hogy vélekedsz erről?
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Pintyöke (törölt) 2012.01.24 18:17:39
@Swind:
Hát... én a helyedben tartanék egy fost bevásárlóautónak. Egy max félmillás cuccot. Mert minden hipiben szűk parkolók vannak, a nép olyan amilyen, a kölkök baxnak mindenre, meg sok egyéb. Vagy jó távol megállni (ha egyáltalán van szabad hely).
Ilyen autót csak hosszabb utakra, vagy ha elvárt a "megjelenés"!
Szerintem.
TComment Sörért rendszámot 2012.01.18 06:15:00
A fényhidas Focus kombi már a felüljárón bekapcsolta a villogókat, aztán egyre türelmetlenebbül villogtatta a reflektort is. Semmi baj, drágám... Mai cikkünk blogposztja...
Pintyöke (törölt) 2012.01.18 08:58:48
Hű de igaza van Kulcsár úrnak!
Szinte minden mondatában.

Az a rohadt nagy szerencséje, hogy nem akart panaszt tenni a rendőri intézkedés ellen, mert akkor tudta volna meg igazán, hogy is néz ki az igazi beszaratós-szarházi rendőri-oligarchikus szarrágás.
Ez komoly.

Egy dolog sántít szerintem (mert nem merem állítani, hogy általános érvényű), mégpedig az, hogy az irodában ücsörgő aktatologató (fiatal és vén egyaránt) picsák nem stresszes munkát végeznek azért a minimálbér másfélszereséért.
Tudjátok miért? Mert van ügyfél. A drágalátos pógár. Aki rettenetesen tulok tud lenni, pedig az ügyintéző igyekszik a lehető legjobbat kihozni az ügyéből. Mert az ügyintéző is ugyanannak a rendszernek a szenvedője és ugyanúgy rágyújtaná a parlamentet arra a párszáz senkiházira.

Ugye nem gondolja senki komolyan, hogy a rendőr, vagy az rendőrségi alkalmazott elhagyja a pályát csak azért, mert pár politikai kalandor szíveskedik nagy brokeszokat adni a társadalom közel minden tagja szájába? Mondjuk lehúzott már 20 évet és dobja el?
Tehát idegbetegen lavírozik az összes és óhatatlanul belekerül a rendszerbe a korrupt szarházi is.

Gondolom egyetért mindenki abban, hogy a zeggyenruhás valamikor civil volt, nem azzal ragadt rá a korrupció, hogy felhúzta magára a fakabátot. Valami/valaki úgy nevelte, tette ki olyan szemléletmódnak, ami erre a cselekedetre ösztönözte.

Vagyis bassza meg a társadalom a korrupt rendőreit! Ugyanúgy, mint a szarrágó politikusait. Nem a földből nőttek ki és cseperedtek az esőn, hanem valakik akaratából odakerültek és valakik az előbbi valakik felhatalmazása alapján hozták létre a jogszabályi környezetet.

Azé ezt ne feledjük!
Pintyöke (törölt) 2012.01.18 09:44:49
@Helótageci:
Írásomban hol olvasható a nyugdíj szó?

Nem vagyok anglomán geci, tehát nem tudom mit jelent a lol.
TComment Az emberek kretének 2011.12.14 06:00:00
A sok mély és magas nem maga a betegség, csak a tünet. A tünete annak, hogy az emberek súlyosan és menthetetlenül kretének. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Más nem is maradhat ezentúl ezekben a szervezetekben. Bár, az is megoldás, hogy minden kormányváltásnál lecseréljük a rendvédelmi szervezetek teljes állományát. A főparancsnokoktól a kifutófiúig.  Legyen az rendőr, katona, tűzoltó vagy börtönőr.Hogy honnan veszem ezt?…..
Valamikor tavaly november végén vettük Hajninak a háromajtós Balenót. Az osztrák származású, alig 14 éves kocsi hozzánk kerülését már leírtam egy korábbi posztban, de az ünnepeken kívül is közbejött több minden, ami hátráltatta a forgalomba helyezését. Többek között a…..
Pintyöke (törölt) 2011.02.12 21:31:39
Uraim, én tisztelem azon emberek munkásságát, akik a szarból is tudnak lakható várat építeni!
De más egy szép sárvédő, tető, egy egyszerű szelvényű alváz, 3 darabból összerakott motorháztető, fenéklemezek foltozása, meg más egy lényeges tartóelem!
Persze, hogy ha silány a gyári megoldás, akkor nem lesz túl tartós. De arra korrekten rá lehet szerelni a futóművet és vélhetőleg tesztelt konstrukció. Tehát az elrohadásig a gyári előírásokat hozza. Amúgymeg miért kellene annak is elrohadni? Miért nem lehet felületi védelemmel ellátni?
Ezzel szemben a bárhol maszekban legyártott szerkezeti elem csak saccolható minőséget és tartósságot produkál. Nem sárvédő, amit lehet kalapálgatni, hegesztgetni, festegetni...

Oszt nekem kibaszottul mindegy, ki mit gányol az autóján és szerintem SANYIKA felelőtlenül jár el, ha ezt így elvállalja!

Azt is elhiszem, hogy jól restaurál veterán autót a srác. De három autóból is gyári alkatrészeket használ fel és csak minimális a szerkezettől eltérő beavatkozás mértéke. Olyan ez, mintha valaki lemez lengőkart foltozna.

Vagy nagyon egyszerű példa, gondolom Ladához mindenki ért:
Kitörik a bölcsőből az alsó lengőkar csavarjának a rögzítőcsavarja és kifordul a lengőkar.
A bölcső feletti hossztartót simán foltozza bárki (merugye az kicsit elgyengül az idők során), de a bölcsőt jó érzésű ember eldobja és nem kockáztatja a csavar visszahegesztését, kivéve egy roncsderbis gépen, mert annak úgyis nagy a rezsije, egy versenyt az is végigmegy.

Na teccenekérteni?
Ja, ha valakinek ez új lenne, egy autóra néha költeni kell! Nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb megoldás. Lehet helyettesíteni ésszerűtlen megoldású, vagy megfizethetetlen árú gyári megoldásokat józan paraszti ésszel és lekiismeretesen előállított dolgokkal, de vannak határok és a mesteremberek agyában fékek, amik megakadályozzák a jószándékúnak látszó, de veszélyes megoldásokat.

No ennyi röviden! Oszt haggyatokmá, elvagyok nélkületek!
Aki életében kettőnél többször járt autószerelő műhelyben, biztosan hallotta már a címben szereplő mondatot. Ez már a múlté, nagyon nem így kell azt. Vélemények az azonos című írásunkról...
Pintyöke (törölt) 2011.01.30 19:46:40
@BOSCHtechnikus:
Na akkor hol az a BMW link, hadd halásszam el az orrod elől!
:))
Pintyöke (törölt) 2011.01.30 22:09:41
@Shadowbull:
"Persze ennyi erovel az is veszelyes, ha megszokod a szervokormanyt, a szervofeket...."

Van benne valami... A zén ótóm egyenesbe állítja a kormányt állóhelyzetben is. Jól hozzá lehet szokni. Másik félével kicsit elbambulva ívben kitolatás után majdnem ugyanoda vissza is lehet állni - csak a csapszegdőlés határozza meg a visszafelé ív mértékét.
Elsőre vicces, de belegondolva más.
Örök világosságot nekik, az emberekre még egy villanykapcsolót se szabad bízni, nemhogy komolyabb dolgokat. Semmit. Vélemények az azonos című írásunkról...
Pintyöke (törölt) 2011.01.23 12:36:24
@Snipp:
Figyu egykomám!
Amióta zsidók szabályozzák anyanyelvünket, számíthaszt további ordas merényletekre nyelvünk ellen!
Ha úgy vélem, hogy te ezzel egyetértesz, kíváncsi vagy a véleményemre?
Pintyöke (törölt) 2011.01.23 12:46:00
@Akitlosz:
És fogadjunk, ő mérgelődött, mekkora balfasz vagy...

Ettől már csak az a bulibb, ha az éjjel unatkozó Kovácstizenkettő kiveszi a forgalomból, csak azért, mert előzött - és vélhetőleg gyorsan hajt és nincs izzókészlete.
Pintyöke (törölt) 2011.01.23 12:52:49
@Snipp:
Ehhh, azt kellene megérteni, hogy így sem érthető a nyelvünk, nem további jövevényszavakat honosítani, amelyek ráadásul egy rendkívül buta népség végnapjait élő korcs nyelvéből származnak.
Na!
Aláírás? Gondolom láttad tubon (vagy mittomén hol), amikor kérdezték a mezei parasztokat Március 15-ről. Annyi volt a kérdés, hogy mit ünneplünk.
Vagy műegyetemi hallgatókat a Holdon elengedett cuccal...
Na az ütött!
Szal ilyen népségtől aláírás?
Itt sem érti meg a sok tulok, hogy nem azért kell a lámpa verőfényes déli tizenkettőkor, mert ő nem lássa a bikinis Amálka nénit a dinnyestandon, hanem őt lássák.