Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$ky

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.01.22 12:41:20
Következő videó első pár perce már megvan, szóval remélem holnap-holnapután már fenn is lesz. Melózom rajta.Szerintem ez az első olyan játék a sorozatban, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt. Mondjuk mit sem ér az egész, ha ott van egy tucatnyi tényező ami…..
Rossz PC Juniorok Ailen Hominid 2008.01.13 12:32:00
Jajj ez a nekem már régi játékot nekem sikerült végigtolni csak az a baj hogy fizetős a full verzió(természetesen) így csak a robottal egy helikopterrel és egy izomgépezettel találkozhatunk :)Jah és játszni vele itt lehet:www.newgrounds.com/portal/view/59593TÖRÖLT VIDEÓ..
ROFL-net Baba tánc 2008.01.09 08:38:27
Sosem láttam még ilyen rémületet babaszemekben ..
$ky 2008.01.14 14:16:18
Rossz PC Juniorok Lavina 2007.12.11 18:11:00
Homa készítette ezt a videót még régebben, de megérdemli hogy kitegyük. Furcsa módon egy függővé tévő játékot mutatott be amivel sikerült engem is rávennie hogy keressem meg :)Ezóta született több is a homavideo.blog.hu-n...
GTA3-as videóm második része. Annyit fűznék hozzá, hogy sokat vacakoltam a WMM-el, és valahogy halkabbra sikerült a hangom, egy kis hangerő-emeléssel lehet segíteni a dolgon. Köszönöm szépen a lelkes biztatást, de ne számítsatok ilyen gyakorisággal videókra. Ma csak sok volt az…..
Garry's mod Garry's update (3) 2007.11.06 12:40:00
Itt van egy ujabb update ;)1, Egy NPC spawner.Nagyon hasznos mert nem kell azzal törödnünk hogy új NPC ket rakjunk be ugyanis ez magátol rakja be nekünk folyamatosan az NPC-ket ;)(garrysmod.org/downloads/)2, Ezek pedig módosított konténerek van olyan is amelnyek mindkét vége nyitott…..
Régebben én is csináltam egyet egy igazán rossz játékról amiben szerencsére nem lehet továbbjutni.Fontos: ajánlott lehalkítani az elején! Megjegyem Spongyabob rondább 3D-ben mint 2D-ben ráadásul a többi szereplő sem néz ki jobban. Elnézést a hangomért de hajanli 1 után…..
Minden ilyen videóval jobban szeretem a játékot :) Köszönöm Draco-nak a videót. Új videóhoz már megtaláltam a játékot, hétvégén elkezdem játszogatni, felvenni. Ehhez kapcsolódik a kérdésem. Van valakinek valami ötlete, hogy a Fraps miért nem akar egy ideje hangot felvenni?…..
Tegnap ugye meséltem az etikátlan Irate Gamerről. Elmondanám újra, nem azzal van a baj, hogy ő is csinál bemutatókat, ez mindenkinek a szabad joga. De ő tagadhatatlanul sokszor egyszerűen lenyúlja más szellemi termékét, és eladja mint saját. Ez plágium (Plágiumnak nevezik azt a…..
Utóbbi hetekben többször is kérdezték tőlem, ismerem-e az "Irate gamer"-t. Ismerem.Nem követem túl figyelmesen a munkáját, néha kajálás közben belenézek egy-egy videójába, hátha van valami új tőle. Aki esetleg nem ismerné, ide nézzen.Szóval ő volna az. Hadd…..
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
'Levente1989' küldte Zalaegerszegből.Az ár ne csábítson el  benneteket, majd ha lemegy 20-30 forintra,majd akkor vegyétek meg. A tokért.Aki nem tudná miről van szó, mert új látogató, a játékról videó készült...
Gondoltam bemutatom a mester friss videóját, amíg az enyim készül.Már az első videóknál elhatároztam, hogy nem fogok bemutatni olyan játékot, amit a Nerd már bemutatott (lett volna rá alkalom), hogy ezzel is tudatosítsam, hogy más a stílus, és nem fogom másolni őt. (Aki látta a…..
  Tudom, hogy ezt a fanok nem szeretik, de volt valami, amit el kellett mondanom, és így a legjobb ;)Addig is nézzétek meg az igazi mestert, aki sokkal jobban nyomja mint én, azANGRY VIDEO GAME NERD-ötcinemassacre.com/Movies/Nes_Nerd.htmlAz Airborne 3 már el van kezdve, de nincs…..
Sokszor böngészem kedvenc dvd-online boltomat (xpress.hu, hogy hadd reklámozzam már őket), amikor észrevettem valami nagyon érdekeset:Most mondhatnám, hogy "nézzétek már, micsoda véletlen ez a cím", de teljesen biztos vagyok, hogy az én videóim hatására fordította a…..
Stella nyereményjáték:Az ok megint ugyanaz, többen küldtek azonos vagy majdnem azonos képeket, ugyanarról a motívumról, úgyhogy nem lenne fair egy embert jutalmazni, a többi meg nem nyerne. Na szóval tudjátok, ott van a másik két hírben leírva;)Megint elmondanám, NINCS baj a…..
$ky 2007.06.26 00:58:52
Ma megérkezett az 500. beadvány a nagyszerű nyereményjátékra.Most is jöttek szinte ugyanolyan beadványok, ezzel sajnos nem tudom díjazni őket, mert akkor nem lenne igazságos a többi azonos beküldővel szemben.Megint csak azt tudom mondani, hogy amiket itt láthattok azok is JÓ…..
Nos, a negyedik update-et kezdem egy rossz hírrel, jövő hét szerdáig biztosan nem lesz új videó.Még lesz két vizsgám, ezek az utolsók, nem engedhetem meg magamnak, hogy ne sikerüljenek. Szóval nem fér bele egy új videó (ami kb egy napnyi munka).Remélem megértitek.A Stella…..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
$ky 2007.06.01 20:27:19
Run Kevin Run!EDIT: Space -> Tárgyak felvétele.Látjátok,ez történik akkor,ha az ember kapkod... Dobálva marha egyszerű a játék,mert szinte lehetetlen, hogy elkapjanak, és döbenetesen gyorsan vége a játéknak.Bevallom, hibáztam, de nekem így sem tetszett...