Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunnyboy1979

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Faszkorbi: D-Vidd Guetta 2012.06.22 13:50:00
Mi a jó élet??! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..
Új MÁV blog Ügyfélszolgálat 2011.06.21 10:10:00
Alább Miklós levelét olvashatjuk, illetve levelezését a MÁV-val, aki már lassan kezd beletörődni abba, hogy az Esztergom-Budapest vonalon rendszeresek a késések. Amibe nem tud beletörődni, az az utastájékoztatás hiánya. De tényleg, miért nem lehet valamit odaböfögni az utasnak,…..
Sunnyboy1979 2011.06.22 10:18:25
@ICLaci: Nade pont ezen kellene változtatni, hogy NE a mozdonyvezetőnek, meg a jegykezelőnek kelljen infóért kutakodnia.

Nem hiszem el, hogy nem lehet megoldást találni arra, hogy tájékoztassák a mozdonyvezetőt (nem az őskorban vagyunk), a jegyvizsgálót, aki így majd tájékoztatni tudja az utasokat, akik azt hiszem (de lehet, hogy csak magamból indulok ki) nyugodtabban tudnák elfogadni a kellemetlenséget.
Sunnyboy1979 2011.06.22 11:22:26
@Eleg_Volt_a_hazaarulasbol!: Pontosan ezért próbálom felhívni a kedves MÁV figyelmét a tájékoztatás fontosságára, mert talán egy kicsit könnyebb elfogadni ezeket a bosszúságokat. S azért nem értem ezt az egész maradiságot ezzel kapcsolatban, mert 3 mondat bemondása nem kerül semmibe (nyilván ehhez ki kell alakítani a megfelelő kommunikációs csatornákat)
Adam Deitch nyerte a „kedvenc feltörekvő dobos” címet az elmúlt hónapban itt a GJB-n. Kivételesen korán, kétévesen kezdett el dobolni, első fellépése az óvodában történt, hat esztendősen már jazz, funk és R&B stílusokban utazott. Mindez teljesen…..
Zakir Hussain 58 éves indiai tabla-játékos, zenei producer, filmszínész és zeneszerző. Augusztusban ő kapta a legtöbb szavazatot Tőletek, mint a kedvenc ütőhangszeres. A mezőny ismét igen erős volt, s most így a voksot negyedét begyűjtő művész karrierjét mutatom…..