Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AndrewGL

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Málenykij kolléga posztján belelkesedve nagypályás csóróálmodozásba kezdtem, de most kedvenc kiegészítőim, a felnik kerültek célkeresztbe. Egy valamire való stricikli elképzelhetetlen a megfelelő felnik nélkül, amikből a nagy kedvenceim szerepelnek ebben a felsorolásban.Persze…..
Belsőség Úgyis az autó dönt 2010.07.21 05:00:00
Hogy milyen jármű hozza ki belőlem a legellenszenvesebb köcsögöt? Na, vajon mi? Vélemények az azonos című írásunkról...
Jó pár hete nem sikerült kitennünk Mekler Laciék Mongólia felé vezető, mind vadregényesebbé váló útjának újabb fejezeteit – szolgáljon számunkra mentségül, hogy a nyári emberhiány, szabadságolások jobban megcsapolják a Totalcar erőit, mint Mekiékét az olykor…..
Egy hét eltelt, amióta Mekler Laciék elindultak Mongólia felé. Elébe megyek az eseményeknek – elakadás eddig nem volt, csúszás, fura dolog viszont mind több. Mekiék lassan egyre jobban alámerülnek az ex-szoci Ázsia kreténségeiben, merev szabályok közé szorított ad hoc…..
Friss híreink: Az első személyes megtekintő minden lebeszélési kísérletem ellenére rögtön megvásárolta az Elnökit. Remélem, boldog tulajdonlásnak néz elébe. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jó érzés, hogy sok szerető gazdajelölt jelentkezett. És a Z, barátaim, az…..
Kis késéssel, de megérkezett a mozgókép-nyersanyag az októberi partyról. Utólag derült ki, hogy a kamera mikrofonja és a lengőnyelű jelszintje közel sem fedik egymást, így nem kevés utólagos korrekciót igényelt a hang, sajnos ennyire tellett. Bevallottan és szánalmasan…..
Kedden, összekötve a kellemeset a még kellemesebbel, felugrottam Székes Fővárosunkba az elkészült vödör felnikért és a szokásos keddi klubtalálkozóra az Aréna Plázába. Nem mellékesen így autókáztam egy jót a MiamiWeissal is, bár éjjel hazafelé már nem voltam egészen…..