Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csak halkan jegyzem meg

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnék érdeklődni, megtudni, lehet e tenni valamit?!   Van (külföldön) egy megszokott munkahelyem hónapok óta, egy lánynak,kolléganőmnek sok mindent elmeséltem az életemről, ami sajnos nekem elég nehéz (éreztem ,hogy kicsit tartani kell tőle,de nem gondoltam,hogy…..
Csak halkan jegyzem meg 2012.07.28 18:05:32
@nyanyus: én kis eltérésekkel ugyanez éltem meg, megnyugodtam - már bocs - hogy az én esetem nem egyedi. Nem kellett hozzá magánélet duma sem... Igen, vannak olyan beteg emberek, akik ebben élik ki magukat, hogy a munkahelyen kavargatják a "szoarét", én úgy gondolom, hogy magánélet nélküli, saját személyiséggel nem rendelkező szánalmas törtetők, akik a végén egyedül maradnak az életben. De a munkahelyi terror ott kezdődik, üzenem a posztolónak, ha a főnök a mocsoknak ad igazat.
 A pénzügyi fogyasztói viták alternatív rendezési fóruma 2011 közepe óta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (Pszáf) gyámkodása alatt működő Pénzügyi Békéltető Testület (PBT). Elvileg egy pártatlan szervezet, amelyhez csak a fogyasztók fordulhatnak, ha…..
Csak halkan jegyzem meg 2012.02.23 09:05:22
@egy maréknyi dollár: www.pszaf.hu/pbt
2012. február 22-i közzététel, letölthető dokumentumban
Praxis Meggyilkolták a kisbabámat 2011.12.17 13:09:00
Tisztelt praxis!   László kórházról szeretnék pár szót írni. Ez év március végén kerültem be a kórházba 35 hetes terhesen hányással és nehéz légzéssel. Infúzióra kötöttek, majd közölték velem, hogy nyugodjak meg, mert meg fognak gyógyítani. De sajnos nem így…..
Csak halkan jegyzem meg 2011.12.17 20:41:01
@Valódi Színek: Én, mint aki átmentem hasonlón, igaz majd' 20 éve a SOTE-n, viszont csont nélkül elhiszem! Ön nyilván ott orvos, és védi a mundér becsületét. Már 20 éve sem volt tökéletes, de ami most van...
Csak halkan jegyzem meg 2011.12.18 09:19:50
@Valódi Színek: Igaza van, ha ott lenne orvos, tudná, hogy sajnos ez van, nem tiltakozott volna. Azt kell mondjam, Önnek szerencséje volt, hogy így figyeltek Önre, és nem akarok annyira rosszindulatú lenni, hogy azt feltételezzem, hogy az orvosnak ehhez "komoly anyagi érdeke" fűződött. Az én esetem a SOTE-n simán nyerhető per lett volna sok-sok millió forint kártérítéssel, de akkor nem volt hozzá lelki erőm. Csak egy "apróság": az orvosomat józanul nem láttam sose, és imádkoztam, hogy ha valami hirtelen történne, legyen benne "nyomás", mert józanul tremora volt. Az igazgató főorvost meg remélem megverte az Isten amiatt, amit velem művelt. A SOTE 2-es szülészetről van szó egyébként, ami egy olyan borzalmas hely, hogy ha rajtam múlna, leromboltatnám és sóval hinteném a helyét...
Biztonságos érzés tudni, hogy mindig van lejjebb.  Attila egy teljesen elképesztő óvodai rajzpályázattal találkozott. A CIB Bank 2000 (!) forint értékű nyereményét csak akkor lehetett volna átvenni, ha a már korábban nálunk is megfordult Szimba-megtakarítási számlát nyit…..
Csak halkan jegyzem meg 2011.12.06 16:38:44
@különvélemény: naggyon jó!!! :-))))
még annyit, hogy a CIB abban különleges, hogy még mindig szégyenfalon van, és folyamatosan a pszaf honlapján, mint a hatósággal nem együttműködő bank, tele van szórva brutális bírságokkal, és mégis szarik az egészre... No comment...
Ez a rajzos szívatás meg tényleg a legalja...
DV-nek iszonyat szerencséje volt, hogy a CIB-nél valaki másnak átutalt 220 ezer forintját az illető magától visszaszolgáltatta, a bank ugyanis észre sem vette a hibát, és később sem értesítették semmiről:Múlthét Péntekén besétáltam a sulim közelében lévő CIB Bankba…..
WWarlockot az Erste Bank megajándékozta egy felejthetetlen jelenettel, amit alant megoszt velünk. Az ügyintéző arra kérte, írja már meg a vezetőségnek az ötleteit, mert rájuk nem hallgatnak, ezért nincs náluk Start Értékpapírszámla:Ma megpróbáltam két pénzintézetnél két…..
  A XXI. században talán már nem kellene olyan butaságokon gondolkodnia a vezetőinknek, hogy egy, a valláson alapuló oktatási rendszert hozzanak létre. Ez az egész kereszténység dolog egy végletekig túllihegett valami, amit a legkevésbé sem szabad kötelezővé tenni, de még…..
Kb két éve történt az utolsó állásinterjúm: Egy nagyvárosban diszpécsernek jelentkeztem egy taxi társasághoz, mivel telekommunikációs cégnél is dolgoztam, gondoltam ez sem lesz nehéz. Egy órás beszélgetés során a főnök elmondta, hogy mi várható kb nagyjából, de olyan…..
comment:com Baszik az orosz! 2010.09.03 23:16:00
A mai nap már csak ilyen, vicces feliratokon röhögünk alvás helyett, a svédek nem tudják, ki Magyarország miniszterelnöke, az oroszok meg egy igen szerencsétlen nevű játékost neveztek a vízilabdacsapatba, egy bizonyos Baszik nevű csávót, akinek a neve cirill betűkkel leírva biztos…..
Csak halkan jegyzem meg 2010.09.04 19:03:42
@Egzó Bendegúz: :-)
és akkor a JOBBIK Moszkvában mit csinálhat?
Nekem Antal Imre egy történte ugrik be, akinek egyszer egy komolyzenei koncerten egy "Lophing" nevű osztrák zongoristát kellett felkonferálnia, aki nem akarta megérteni, hogy ha ragaszkodik, hogy a magyar közönségnek az eredeti kiejtéssel mondják a nevét, végig fogják röhögni az előadást.
Hitelkárosultak blogja Erste saga 2010.08.27 11:13:00
Olvasónk billentyűzetet nem kímélve panaszkodik a bankban uralkodó kaotikus állapotokra.Erste-ügyfélként én is Fundamentával kombinált, CHF alapú kölcsönt vettem fel, és a többiekhez hasonlóan bedőlés előtt áll a hitelem.Az Erste Bankkal kötött jelzáloghitelem törlesztő…..
Csak halkan jegyzem meg 2010.08.27 17:16:40
Kedves Blogíró "hitelkárosult"!
Én átlátok ám rajtad! Hány ilyennel van dolgom, te atyaúristen! Aranyaid lógnak rajtad, mikor bemész a bankba, és adod a hülyét! Az ERSTE minden hitelt közikaratba foglaltat, ott legalább hallanod kellett volna, hogy ha nem fizetsz, mi lesz. De a te fajtád arra spekulál, hogy "nem fizetek, haha, wazze", aztán behoztok egy rakat orvosi papírt, és arra appelláltok, hogy a bank úgysem dönti be a hitelt, mert macerás elárverezni a házat. A társad nyugdíjából már "vonnak", tehát ott már van egy végrehajtott hitel, elég hülye az ERSTE, hogy a mohóságában, hogy minél több ügyfele legyen, bevállalta az ilyen lúzereket, akik a bedől hitelt hitelből fizetik. Szerintem hazugság, hogy fundis hiteled van. Azt nem tudtad volna egy évig titkolni, hogy nem fizeted, mert a KÖTELEZŐ, és a Funda értesíti a bankot, hogy nem fizeted! Egyszerű szabadfelhasználású jelzálog hitelt vettél fel, hogy a többi bedőlt hiteled kifizessed, csak másra költötted, nem a férjed nyugdíjából addog vont tartozásokra, ez van. Ezért vagy ideges, mert most már nincs hova a hazugságok elől futni. És le nem írt "ügyintézői" igéretekre hivatkozol, így bújnál a csapdából. Hát, elárulok valamit: a bankosok sem hülyék, ismerik a fajtátdat és jól tudják, hogy a leghamarabb úgy jutnak a pénzhez, hogy ha elárverezik a házad. Ez van, nyugodj bele, hirdest meg a házad, hogy te adhasd el, hogy jól jöhess ki belőle, mert ez elhúzódik még 1-1,5 évig.
Csak halkan jegyzem meg 2010.08.27 17:24:17
@SadRedBucket:
Nagyon köszi az ifót, ezt nem is tudtam így! Mille gratia!
Csak halkan jegyzem meg 2010.08.27 17:30:40
@Nefarian:
Nem akarok veled sokat vitatkozni, de soraid második fele demagógia! Tudod mennyi bankos rúgtak ki? Annyira unalmas már azzal jönni, hogy egy bankigazgatónak drága autója meg nagy háza van. Ez is csak egy szolgáltató ipari ágazat, tessák már tudomásul venni! Tessék venni a fáradtságot megnézni, hogy azoka a politikusok, akik sulykolták/sulykolják ezt a demagóg "gonosz-kapzsi-bankárok" szöveget, mekkora vagyonuk van, és egy napot sem dolgoztak életükben. Vagy vissza a szocializmusba? Az sem működött! Nem a Copperfield Dávid-ból kéne tájékozódni a bankszektor valós helyzetével kapcsolatban.
És higyjétekm el, ha nem titkolta volna el a blogíró a fele igazságot a bank elől, nem kapott volna hitelt. De ő már eleve hazugságokkal nyitott, és ráfaragott. Egy hitelbírálat nem piskóta, sok mindent meg lehet tudni, de ha valaki hazudik, nem lehet megtudni, mert nem rendőrnyomzó a banki tisztviselő. Maga ásta a művésznő a csapdáját, és nem fog tudni kimászni belőle. Sokkal jobb, ha meghirdeti a házát, egy év alatt jó áron el tudja adni, és találni vidéken egy szerényebbet, ahol nyugodtan alkothat. Ez a megoldás szerintem neki. És nézzen végre szembe azzal, amit maga teremtett.
És szokás szerint hülyeség lett belőle. Kedves nézőink, „Alapfokú közgazdasági leckék óvodásoknak és Szijjártó Péternek” című rovatunkban ma az inflációval foglalkozunk, miután a mi Közgázt végzett Péterünk mai közleményében azt írja, hogy „újabb…..
Pilu Bucikám, drága! 2010.05.08 18:58:00
 Eddig azt hittük, hogy Hajdú Péternél nagyobb parasztot nem szart ki magából a magyar gennymédia, de most erre te rácáfoltál. Jópofa csínytevésnek hiszed berúgva/beszívva beborulni az árokba, és isten látja lelkem teszek is rá magasról, hogy ott murdelsz-e meg, vagy sem,…..
B. A. túlképezte magát, nyilván ezért nem érti a MÁV logikáját. B.A. Érden lakik, Pesten dolgozik és Gödöllőn tanul tovább. Hiába van vasúti bérlete Érd és Pest között és hiába van érvényes diákigazolványa, mégis megbüntették, amiért a Budapest-Gödöllő szakaszra…..
Csak halkan jegyzem meg 2010.05.03 06:08:00
@DePassant: Aranyvirágszálam, De Passant! Te biztosan kalauz vagy, ezért a te fajtád soha nem fogja felfogni, hogy egy olyannak, aki PhD-ig jut, miért okoz kínszenvedést egy ilyen aljas, mocskos szabályozás, amiben SEMMI logika nincs. Nem csak nektek, de még a főnökeiteknek sincs annyi eszük, hogy egyáltalán FELFOGJÁK a logika szó értelmét. A MÁV neve nálunk egybeforrt a lopással és a hazudozással. És ismered a hülye fokozását: hülye, hülyébb, leghülyébb, rendőr, postás, vasutas...
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
Ez olyan gyönyörű, mintha a Homár kedvéért találták volna ki. Olvasóinkat, egy debreceni családot egyszerre, egy időben a következő figyelmességekkel halmozta el kábelszolgáltatójuk, a Digi Kft: - minden értesítés nélkül kikötötték a rendben befizetett internetet és…..
Hige sztorija következik, kép nélkül is nagyot üt, ráadásul az oroszóra feeling nekünk már kimaradt (igaz, volt helyette hittan:D) Sziasztok! Pár napja olvastam a blogot és eszembe jutott kedvenc beírásaim egyike, de akárhogy is kerestem az ominózus ellenőrzőt sehol sem…..
Sajnos a munkahelyi légkör teljesen kikészített, most táppénzen vagyok, három évig bírtam. Külföldi utazás alkalmával is többször felhívtak, lázas betegségem alatt is részt kellett vennem telefonkonferencián, vasárnaponként jött az sms, hogy holnap reggel nyolckor…..
Csak halkan jegyzem meg 2010.03.08 18:19:37
@noirp: Hát, nem egészen így van... Egészen pontosan egy győri cégről van szó, ahol mostanra már inkább csak szlovák asszonyok dolgoznak, annyira embertelenül bántak a dolgozókkal, a sztoriról meg úgy szereztem tudomást, hogy egy hosszabb buszos utazás alkalmával az előttem ülő két lány beszégetett, akinek a barátnője volt az, akivel ez megesett. De a komáromi Nokiáról sem mondanak túl sok szépet.
Subba Bojkott!! 2010.03.03 13:00:00
Hát én tuti nem fogom használni ezt a köcsög Binget (nem mintha eddig akartam volna), nem elég, hogy Bill Gates maga az ördög, még a szaros fordítóprogramjukból is kiradíroztak minket!..
Csak halkan jegyzem meg 2010.03.03 22:12:26
@IGe: mutass nekem egyetlen egy magyart, aki tiszta magyar, te jóember. Férjes asszony vagyok, bár semmi közöd hozzá. Csak azt nem értem rég óta, hogy mi a fasz bajotok van nektek buziknak örökké a keresztyénekkel? Ja persze, nekünk is van bajunk veletek. Értem én a humort, én is csak viccelgődtem veled, kis köcsög.
Csak halkan jegyzem meg 2010.03.03 22:53:59
@Sushi: értem, persze, így mindenki magyar, aki magyarul beszél és magyarul gondolkodik. De itt szerintem genetikailag annyian keveredtek már annyi mindenkivel, tömeges kipusztulások járványok, háborúk miatt, betelepítések, stb voltak, hogy kizárt, hogy találsz ma egy, azaz egyetlen olyan embert, akinek a vérvonala teljesen szűz tiszta visszavezetve Árpád apánkig. Ha egy ilyent mutattok, a bizonyító DNS térképpel, akkor elhiszem, hogy van ilyen. Én genetikai tisztaságra gondoltam. Czeizel szerint olyan, hogy genetikailag magyar, nem létezik.
Nem hiszem el, hogy még mindig van, aki nem tanult az elmúlt sok év benzinkúti lehúzásaiból, tele van velük az internet, meg itt a blogon is volt már jópár ilyen sztori. Bár én is azt hittem, hogy teljesen evidens mindenki számára, leírom újra: te tankolj saját magadnak, annyit,…..