Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trafoo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma 25 éve annak, hogy elsőként került a képernyőre a zöldszemű világtalan lány, Esmeralda története. A szappanoperák megkerülhetetlen szereplője ő, akit az újgenerációs közép-és dél-amerikai sorozatok tömkelege követett. 1997. május hatodikán mutatták be Mexikóban az Esmeralda első epizódját.…..
trafoo 2022.05.07 06:03:29
@morcos68: Isaura szemével nem volt gond, őt a rabszolgasából akarták felszabadítani
Forrás: northfoto.com A szőke nős viccek ellenpólusa, a kétezres évek divatlexikonja és a Bajos csajok mellett az évtized egyik legnépszerűbb filmje volt a Doktor Szöszi (Legally Blonde), aminek köszönhetően Reese Witherspoon hírneve az egekbe szökött. Az akkor még csak huszonöt éves színésznő a…..
trafoo 2021.07.16 23:51:39
@Flankerr: Zsigmond Tamara, mint a Kegyetlen játékokban.
Nem könnyű sok évtizedes szokásokat fenntartani, ha a körülmények változékonyak - haláleset, betegség, visszavonulás akadálypályáján vágott át az új micimackós film szinkronja is, amiben a lényeg, Micimackó magyar hangja, változatlan...
trafoo 2018.08.12 00:56:57
@Princze: Az eredeti, 1977-es rajzfilmet kivéve mindig fiú szinkronizálta Zsebibabát.
Egy sorozat házasságról, magánéletről, szerelemről és problémákról. A VIASAT3-on január 7-én rögtön dupla résszel bemutatkozó Zűrös viszonyok története négy barátnőről szól, akik támaszai és hűséges partnerei egymásnak. Ami pedig közös bennük, hogy mindegyikőjüknek van sötét oldala és…..
Amerika Huangjai. Huangjai. Haladjunk kérem, nincs itt semmi látnivaló. Lépjünk tovább most ezen a címen és foglalkozzunk a sorozat magyar huangjaival hangjaival. A Comedy Central rövid időn belül a második új ABC-s szitkomot mutatja be, amihez ha hozzávesszük a (három tévécsatornán is vetített)…..
Már látható a mozikban a Henry James regénye alapján készült dráma, melynek középpontjában egy kislány és egy válás áll. A Parlux bemutatóinak pedig a szinkron jelenti az egyik középpontját, nincs ez másképp a kedvező kritikai visszhanggal bíró Maisie tudja esetében…..
A Walt Disney Pictures nálunk holnap debütáló, 53. egész estés rajzfilmjét a tengerentúli kritikusok a reneszánsz-éra produkcióihoz mérték, egyesek egyenesen odáig merészkedtek, hogy kijelentsék: Az oroszlánkirály óta nem volt ennyire jó a klasszikus-sorozat egyetlen darabja se.…..
A Tini nindzsa teknőcök című film női főszerepét Megan Fox kapta meg. Ennek van, aki nem örül. Tudjuk, hogy Michael Bay a producer, ezért valószínűleg egy közepesen látványos, rendkívül bugyuta filmre számíthatunk. DE ennek kapcsán eszembe jutott, hogy mekkora császárság…..