Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pnamenyi

51 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye, nem kérdés, hogy mekkora harcsabajusszal megyünk majd?..
A kicsit balul elsült 2010-es futam után nem volt gusztusunk az ideihez, bár a tavalyiak közül sokan, úgy látom, most "vesznek elégtételt". Beneveztünk a Saharun-ra, mondván menjünk kirándulni valahova máshova idén, de közbejött egy olyan munka, ami miatt nem tudunk menni.…..
Van némi elmaradás, de szerencsére arra értünk haza, hogy munka annyi, hogy alig győzzük... Készülnek már az elmaradt napok albumjai, valamint feltöltök egy-pát video-t is, a hét közepéig. Addig is jöjjön kettő, ami még nem volt. Hogy milyen megfontolásból lesz a 16:9-es…..
Az NKS Bamakóba megy Bejelentés 2010.01.27 01:18:18
  A myvirtual team a Budapest-Bamako 2010 névre hallgató, nagy marokkói rohangálás programból a mai napon kivonta magát. Illetve már tegnap. Itt vagyunk Agadirban, szerdán vagy csürtörtökön indulunk haza. Rengeteg kép, video és élmény vár még megosztásra nálunk, ezért…..
Az NKS Bamakóba megy Tarfaya 2010.01.25 18:56:18
  Itt vagyunk Tarfaya-ban. Az elalvás után még azért beértük a mezőnyt a táborban, ahol nem aludtunk. Nem bántuk meg a szállodát. Egy gyönyörű szakaszon jöttünk végig az óceán partján. Este lesznek képek is. Itt Tarfayában egy rendkívül finom valamit ettünk, most…..
Az NKS Bamakóba megy helyzet 2010.01.25 13:11:24
Elaludtunk. Laayoune-ban, Nyugat-Szaharában vagyunk. A tegnapi nap képeit felteszem, ha már hajnal négyig válogattam őket. Kilencedik nap (2010-01-24) képei itt.Ma egy óceánparti szakasz következik, remélem, nem csúsztunk le róla teljesen.Délután/este jelentkezünk, ha tudunk.…..
  A nyolcadik nap reggele a M’hamid-ban :) található kempingben ért minket. Nem aludtunk sokat, mert a szervizben eltöltött idő miatt, akaratunk ellenére meglehetősen későn érkeztünk este. A szállásunk „sátor” volt, ami annyiban merült ki, hogy egy vékony…..
A hetedik nap alapvetően a Gépsárkány sebeinek nyalogatásával telt. A csomagtartó hátsó rögzítése az ugratások (nem szórakozásból, mert ha nem lendülettel vesszük az akadályokat, akkor még most is ott vagyunk) miatt tulajdonképpen megszűnt. Az első kereszttartók előre…..
  Adós vagyok még egy pár nappal. Most éppen kint ülök az óceán partján és a hullámok zúgása mellett írok. Nagyon rossz :) Ma este szálloda lesz és feltöltök mindent. 21-én hagytuk el Merzouga-i tábort, ahol az első két éjszakát töltöttük. Ismét azonos úton a…..
M’hamid-ban vagyunk felkeltünk időben, most fogunk indulni. Átmenetileg, de megszakítva a tegnap megkezdett sorozatot, csak meg szeretném jegyezni, hogy ideértünk a táborba tegnap éjjel. Most éppen reggelizünk, és van Wifi! Tegnap tettünk egy kisebb kitérőt Zagorában, ahol…..
Ha esetleg a 256-os (Toyota Hiace) csapat hozzátartozói olvassák a blogot, akkor kérem, kommenteljék be a mobilszámukat, mert a 273-as csapat műholdas telefonját ott hagytuk nekik, amikor elakadtak és a 273 szeretné visszakapni. Köszönjük ..
harmadszorra csak összejon   A JÓ galéria itt. Elnézést :) ..
Előző este megtudtuk, hogy a már említett kempingben leszünk még egy napot, az ötödik napra a szervezők egy körutat terveztek, végig terepen. Több sem kellett nekünk, mentünk mi is. Borzasztóan élveztük, hiszen ez volt az első nap, amikor végre kiértünk a terepre igazán. Úgy…..
A tartalmi részt tekintve Missourban hagytuk abba a beszámolót, ezért most szépen, időrendben megpróbálom bepótolni. Van időm, mert bár nem maradtunk Tinerhirben, de ma Peti vezet és ma kihagyjuk a terepet. 2010-01-19: A Missouri teázás után folytattuk utunkat a Merzougától nem…..
Az élménybeszámoló tényleg csak holnap jön, mert most már aludnom kellene. Pár kép a 4. napról itt. Kénytelen voltam kisebbre venni a képeket, mert különben reggelig sem menne fel. Az itteni mobilszolgáltató hálózatán GPRS kapcsolat érhető csak el, de szerencsére a Vodafone…..
A kommentekből látom, hogy más csapatok hozzátartozói is olvassák a blogot, ezért az általunk ismert csapatokról megosztanék infókat. Alapvetően úgy tudjuk, hogy senkinek nincs semmi baja. Sok autóval történt gond, a tegnapi és mai szakaszon, szerintünk vannak olyan csapatok, akik…..
Az NKS Bamakóba megy Tinerhir 2010.01.22 02:56:16
Azt hittem már sose érünk ide. Itt vagyunk. Az elmúlt két nap finoman szólva is kalandosra sikerült, ami alapvetően abból adódott, hogy a kaland kategóriásokat egy útvonalra vitték a versennyel. Most beesünk az ágyba (ma szálloda) és mivel holnapra megszavaztunk egy pihenőnapot,…..
Az NKS Bamakóba megy Missour 2010.01.19 14:48:00
Megvan az első 330km Marokkóban. Itt ülünk Missourban és teázunk. A tea nagyon finom, de az árnyékban isszuk, mert a napon, +29 fokban néha már kellemetlen :) Adatkártyánk ezek szerint működik, úgyhogy este nagy sereg képet készülök feltölteni. Amint már korábban írtam,…..
Szóval átértünk, most töltjük át a GPS-ekre az itteni térképet, valamint előkerült papír alapú térkép is. Ma Merzouga-ba kell érkeznünk, ami mintegy 670 kilométer az itiner szerint, de légvonalban csak 470. Indulás előtt még összedubtunk egy albumot a tegnap estéről és a…..
Az NKS Bamakóba megy Afrika1 2010.01.19 08:08:08
kint a kompból..
Gondoltam, dobok még pár sort. Elindult alattunk a komp, elfoglaltuk a királyi lakosztályunkat :) de ezt majd inkább fotókkal szeretném szemléltetni. Most éppen a soha véget nem érő sorban állunk, amiből van kettő: Az első a Marokkóba belépő személyek azonosítását szolgálja,…..
Az NKS Bamakóba megy update 2010.01.18 21:08:11
regebben akartam meg ezt kuldeni, de csak most sikerul: Megérkeztünk. Itt figyelünk a kikötőben. Vajon miért mi ülünk csak karosszékben és isszuk kényelmesen a hideg sört? :) Épp próbálok videot feltölteni, meglátjuk mi lesz belőle... Lassan el kéne baktatni a jegyekért meg…..
pnamenyi 2010.01.19 00:12:55
@gligal: Köszönjük szépen! Igen, majd mostantól jön az izgi rész...
Az NKS Bamakóba megy 2010.01.18 21:14:40
sajnos, ahogy említettem, a spanyol net lassabb, ezért ma csak egy....   Ez is a Vodafonenak köszönhető..
Az NKS Bamakóba megy Update 2010.01.18 18:39:17
    Update az előzőhöz. Galéria itt. 35 kilométerre vagyunk Almeriatol. Már Villámékkal és még sokakkal együtt. Ezt is a Vodafone Magyarország segítségével töltöttük fel. ..
Az NKS Bamakóba megy helyzet 2010.01.18 17:20:44
A 100-as es 273-as csapattal haladunk egyutt, 130 kmre vagyunk legvonalban a kikototol...