Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szöszmösz82

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fehérvár legalább egy légióst igazolna 2012.01.03. 12:49 F. Kapus..
szöszmösz82 2012.01.03 20:20:54
szöszmösz82 2012.01.03 21:19:45
"Biztosan úgy lép jégre a Salzburg ellenünk, hogy bebizonyítsa, jobb csapat annál, mint amit a legutóbbi fordulókban mutatott" – mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 másodedzője a mai mérkőzés előtt. A fehérváriaknál a sok hiányzó miatt nem…..
szöszmösz82 2010.10.10 20:04:48
Simán nyerte az EBEL-negyedöntő harmadik mérkőzését a Vienna Capitals. A bécsiek hazai jégen háromgólos előnyre tettek szert a második szünetre, a harmadik harmad elején Vas Márton szépített, ám utána még kettőt ütöttek Rotterék, 5-1. A párharcban 2-1-re vezet az ellen,…..
szöszmösz82 2010.02.26 21:59:37
@Dachstein: Mondom, van egy eladó jegyem..
szöszmösz82 2010.02.27 07:05:27
@Dreamliner25: Sajnos csak egy darab van. :/
Ez egy régóta áhított nagy trófea, amit remek győzelem árán szereztünk meg, foglalta össze a kedd esti mérkőzés lényegét Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. 13 vereség után hozott 4-2-es magyar győzelmet a Fehérvár–Vienna Capitals mérkőzés. A szakember a…..
Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól…..
Jégkorong 2 éves a jégkorongblog 2009.11.08 10:50:00
Vagyunk kik, akarunk mit címmel írtunk bejegyzést 2007. november 8-án, lefektettük benne az alapokat, elindult a blog. Új koncepciót 2008. november 8-án sem fogalmaztunk meg, most sem teszünk ilyet. Úgy érezzük, nincs okunk érdemi korrekciókra. Többször is felmerült ugyan, hogy…..
Magyar–szlovén döntő lesz a székesfehérvári Pannon Hoki Kupán, miután egyfelől a pénteki olaszverés után jelentősen átalakított hazai válogatott nagyon simán elütötte Horvátországot, Szlovénia pedig előzőleg felülmúlta a mezőny egyetlen A csoportos válogatottját. A…..
szöszmösz82 2009.11.08 11:47:12
@zlaty: hm, akkor leírnátok konyhanyelven mit csináljak? :) Még nem volt szükségem a fordítóra :/
szöszmösz82 2009.11.08 12:49:16
@1VOLÁN: Le. Kissé leterheltük :)
A fiatalítás, ami előtt állunk, és amit ezen a tornán elkezdtünk a válogatottnál, jó úton halad, állapította meg a 7-1-es magyar–horvát után Énekes Lajos. A válogatott edzőjétől megtudtuk, öt hátvéddel kezdjük a Pannon Hoki Kupa döntőjének számító mérkőzést a…..
A magyar válogatott májusban kiesett az A csoportból. A deklarált cél a visszajutás. Ted Sator, a szelekció új kapitánya is azt nyilatkozza rendre: már a 2010-es divízió 1-es vb-csoportunkat meg kell nyernünk Szlovéniában. A felkészülés és a csapatépítés a Pannon Hoki…..
Nathan Martz elfoglalja helyét az első sor centereként a Fehérvár csapatában. Így összeáll a sokak által vágyott 22-23-24-es csatársor. Csodát nem kell várnunk tőle, de bízunk benne, hogy összerakottabb sorokkal játszunk ezután, mondta Énekes Lajos edző blogunknak. A vasárnapi…..
szöszmösz82 2009.11.01 18:05:32
Jó mérkőzést játszottunk Klagenfurtban, azt az egy nagy hibát követtük el, hogy az első harmadban kidolgozott sok helyzetünket nem lőttük be, értékelte a pénteki eseményeket Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV 19 edzője. Kóger Dániel az első harmadban megsérült, 8-10 napot ki…..
szöszmösz82 2009.10.25 18:25:49
szöszmösz82 2009.10.25 19:17:23
@RCH: Hát nem egy sportcsatorna... :) Általában a legizgalmasabb részeknél lesz a szó a stúdióé.
Jégkorong KAC-Fehérvár 3-1 2009.10.23 21:48:00
Harminc percig nem esett gól a fehérváriak klagenfurti vendégjátékán, ekkor Hager révén a hazaiak törték meg a jeget. Ugyanő még egyszer betalált előnyből, ehhez a harmadik harmad elején a középen elvégzett bedobást követően a jegyzőkönyv szerint mindössze négy…..
szöszmösz82 2009.10.24 06:20:36
Megérkeztünk, még „frissen” összefoglalom az élményeket. Mindenekelőtt, meg kell jegyeznem, Klagenfurt meglehetősen messze van. Mire megérkezik az ember, egész jól elzsibbad mindene. Gondoltam is, milyen jó, hogy mi csak szurkolni jövünk, nem játszani…
Szokásunktól eltérően egészen időben megérkeztünk a stadionhoz és miután bejutottunk, egy kedves rendező bácsi bekísért minket a nekünk kialakított szektorba. Itt velünk együtt körülbelül egy tucat Volán szurkoló gyűlt össze, a minket körbe álló biztonságiak többen voltak (egészen biztonságban éreztük magunkat).
Hamar elkezdődött a show, a hazaiak egy cápára hajazó plüss sárkány füstölgő száján át korcsolyáztak be egyesével a jégre a 4.000 KAC szurkoló legnagyobb örömére – akik egyébként elég hullámzó teljesítményt nyújtottak szurkolás ügyileg.
Miután kedvenceink is jégre léptek, megkezdődött a meccs. Rögtön volt minek örülni, a Volán több szemrevaló támadást is vezetett, melyeket lövéssel zárt, a kezdeti lendületet ekkor még Vas Jani korai kiállítása sem törte meg. Sőt, hamarosan mi is előnyhöz jutottunk, amit igyekeztek a srácok hatékonyan kihasználni, többször felálltunk, beszorítottuk a hazaiakat, de Swette kivédte a szemünket. Egyértelműen itt lehetett volna megfogni a meccset, a „Superpublikum” – ahogy a kommentár többször jellemezte a közönséget – ebben a harmadban igen csendes volt. Részemről kiemelem Fekete Danit, aki felettébb harcos volt, több korongot szerzett a támadó harmadban, melyeket gyorsan és pontosan meg is tudott játszani. Süti, Pire, Palkó nagyon éltek, kreatív játék zajlott, csak az a fránya gól nem akart megszületni. Nem örültünk amikor, egy vétlennek tűnő esetnél Kóger valószínűleg rosszul esett a palánk mellett és bicegve hagyta el a pályát. Többet nem is láttuk játszani, remélem nem komoly a sérülése.
Az első szünetben bizakodóak voltunk, egyértelműnek vettük, ha ezt a játékot játsszuk, 2 ponttal távozunk. A 2. harmad viszont már máshogy alakult, sajnos. Valahogy alábbhagyott a lendület, a KAC meg persze feljavult. A második harmadban történt egy érdekes eset, ami nyilván a jegyzőkönyvbe sem került bele. Mi közvetlenül Satosaari mögött álltunk és többen látni vélték közülünk, hogy egy KAC lövés bizony bent volt, legalábbis nem a vasról, hanem a vas mögötti merevítőről (amire a háló van rögzítve) pattant ki a korong. Mindenesetre pörgött tovább a játék, nem reklamált senki, mi meg főleg nem. Ettől függetlenül érdekelne a visszajátszás… Sajnos a harmad közepén nagyon érett az a gól, amit végül egy éppen lejáró büntetőből kaptunk. A srácok azonnal próbálták felpörgetni a tempót, de kívülről inkább kapkodónak tűnt a játékunk. Ezt jelezte Jobb Dávid feleslegesen pályáról kilőtt korongja is például. Egyre több volt az esetleges támadás, támadó harmadba belőtt korong, amit rendre nem mi szereztünk meg. A harmadot ráadásul egy újabb kiállítással zártuk. Biztos, ami biztos, a szünetben ittunk (még) egy sört.
Az előző átnyúló kiállítás „hozománya” az volt, hogy buli után előrerontott a KAC és gólt szerzett. Innentől próbáltunk loholni az eredmény után, hiszen ugye 1-5-ről is fel lehet állni, de ez nem az a meccs volt. Valahogy semmi nem jött össze. Az utolsó harmadban újra kialakultak ígéretes helyzetek, de a végén mindig ott volt Swette.
A legbosszantóbb a 3. gól volt, hiszen újra már csak egy másodperc volt hátra az emberhátrányunkból… Nekem úgy tűnt, mintha fáradtak lettek volna a srácok, nem ment. Vaszjunyin gólja viszont némileg kárpótolt. Gyönyörű támadás végén Artyom lendületből lőtt, amit védett a kapus, ám a korong éppen csatárunk „valamilyére” pattant (ügyesen maga elé tette), majd még estében a levegőből a hálóba ütötte a pakkot. Örültünk.
Ezután volt még egy-két komoly lehetőségünk is, amiben benne volt a gól, ám ma nem sikerült több.
Összességében jó meccs volt, érdemes volt kiutazni. Lehet úgy nézni, hogy a Volán egyenrangú ellenfele volt a KAC-nak és vállalható vereséget szenvedett, meg úgy is, hogy ha picit jobban figyelünk és több a szerencsénk, akkor pontokat szerezhettünk volna. Mindenképp dicséret illeti a srácokat, megtapsoltuk őket a végén.
Összességében elnézést az esetleges érdekesebb szóhasználatért, de már arra sincs erőm, hogy átolvassam…
szöszmösz82 2009.10.24 06:21:26
@szöszmösz82: Khm, ez is remekül sikerült. sorry :)
Mihály Árpádot meghívtam a válogatottba, terveim szerint a Pannon Hoki Kupán Olaszország ellen be is mutatkozik Magyarország színeiben, mondta blogunknak Ted Sator. A szövetségi kapitányt azután kerestük meg, hogy a kiváló csatár hét eleji interjúnkban elmondta: ha rajta múlna,…..
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
Salzburgba utazik a Sapa Fehérvár AV19. Hosszú idő után nincs győzelmi kényszer a csapaton, ez akár jótékony hatással is lehet a teljesítményre. Pierre Page-ék vára nem az a hely, ahol eddig sok jó jutott a magyar bajnoknak, az első négy vendégjátékon gólt sem lőttek…..
szöszmösz82 2009.10.16 21:14:43
@Horiko: kb még 6 perec lehet..
szöszmösz82 2009.10.16 21:29:47
Ha azt a játékot tudjuk hatvan percen át játszani, ahogy az előző mérkőzést befejeztük, Villachban is lehet keresnivalónk, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző. Kóger Dániel az előzetes híreknek megfelelően vasárnap még nem játszik, a csapat felállásában egy kis változás…..
szöszmösz82 2009.10.04 18:24:11
@Szoljanka: azt írják, egyelőre nem lehet túljárni Satosaari eszén. :) Viszont most kiállítás a túloldalon. Be kell lőni! :)
Nem lesz könnyű dolga a Sapa Fehérvár AV19-nek vasárnap sem. Az Olimpija Ljubljana eddig mindhárom hazai mérkőzését megnyerte, míg Palkovicséknak idegenben egyelőre nem megy a játék. Ráadásul a Hala Tivoli amúgy sem az a hely, ahová két pontért szokott járni a magyar…..