Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Archetype

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Miért hívott mentőt? 2010.07.05 06:00:00
1,5 éves kislányom leesett a kismotorról, nekiesett egy ház sarkának, 1 centi hosszan felnyílt a homloka, dőlt belőle a vér, a seb nagyon mélynek tűnt (utólag már tudom, hogy megdagadt a feje az ütéstől és attól még mélyebbnek tűnik a seb a valóságosnál) és persze…..
Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz vízilabda ökölvívás     Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
A Fear Factory az utóbbi évek legszánalmasabb zenekari balhéját hozta össze nemrégiben. A zenekar kb. amiatt oszlott fel, hogy két dudás nem fért meg egy csárdában - Burton C. Bell és Dino Cazares egója túl nagy volt, hogy kibírják egymást, így esett, hogy az akkoriban a…..
Archetype 2009.11.16 15:09:21
@krferi: Szerintem attól hogy végig pörög a lábdob nem ugyanaz a hangzás,a többi kicsit lötyögősnek tűnik, de ha a lemez jo lesz ki nem sz.rja le :D
Fogadási lista lebontva:    jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás motorsport tenisz tornaMúlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne,akkor itt vadássz!  ..
 csak 1.30 odds feletti események kerülnek a tippvadászba.Fogadási lista lebontva:  amerikai futball jégkorong kézilabda kosárlabda labdarúgás tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!..
kísérleti jelleggel, csak 1.40 odds feletti események kerülnek a tippvadászba. A tippvadász csak délutántól elérhető ma (csüt.)! Fogadási lista lebontva: Forma 1. Form 1. jégkorong jégkorong…..
Archetype 2009.10.02 23:08:37
@bela7719: Miért? Grenoble gólaránya 2-14 hét meccs alatt! Montpellier ennyi meccsen begyötört 12-t... tabella utolsó fogadja a harmadikat, szerintem hozni fogják , vagy szerinted épp most fog feltámadni a hét meccses vert sorozatbol a Grenoble?
Archetype 2009.10.02 23:29:29
@bela7719: És szerinted a Real behuzza a sevilla ellen idegenben? Szerintem nem engedik meg maguknak a botlást mikor a Barca meg az Almeriaval jatszik... izzadósan de szerintem meglesz... mit gondolsz?
kísérleti jelleggel, csak 1.40 odds feletti események kerülnek a tippvadászba Fogadási lista lebontva: amerikai futball amerikai balls jégkorong jégkorong kézilabda kézilabda kosárlabda Kosárlabda labdarúgás labdarúgás tenisz tenisz Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod.…..