Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frzs

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sátoraljaújhely belvárosából kitiltották a kutyákat, mostantól nem lehet kutyát sétáltatni a főtéren. Az Önkormányzat döntésének oka: a kutyások a legelemibb szabályokat sem tartották be, és a közelmúltban majd egymilliárd forintból felújított főtéren csak gyűlt a…..
A videó készítés ötlete a BA képzésbe járó elsőéves szociális munkás hallgatókkal való tapasztalataim mentén merült fel. Az első órák a bemutatkozással, ismerkedéssel telnek rendszerint és ezeken arra kérem a hallgatókat, hogy a legváltozatosabb rájuk jellemző módon…..
frzs 2010.06.02 19:13:54
Mi és a kutyáink [Benji] az első 2010.01.18 11:49:00
 Helló!Hát ez az első, majd többet is írok, ha belejövök.Amikor belejöttem, elmesélem hogyan mutattam be Benjit a kivágott fatörzsnek és a hóembernek:-pá..
frzs 2010.05.06 02:10:02
Mi és a kutyáink [Szergej] Ü2 2010.03.10 22:09:00
Hát, eljött ez a nap is :) Miután háromszor maradt el rossz idő miatt a vizsgánk, ma végre kipróbálhattuk, mit is tudunk.A lényeg röviden: sikerült a középfokú vizsgánk :) Viszont van egy nagy tanulság is a dologból: a tanfolyam vége és a viszga között két és fél hónap telt…..
Kb a hatodik körmét szedték le ma Szergejnek. Most szerencsére csak az egyik oldalt lifegő ujjacskájáról, de akkor is :( Szegény....
Megint vége a hétvégének =(Ez jó és mozgalmas két nap volt, és ami a legfontosabb: elgondolkodtató is egyben. Pénteken nem is tudom miért és hogyan elővettem az ágyát, amit még baba korában varrtam neki. Azért lett elrakva mert nem szerette, ráadusul a fáradtságos munkával…..
frzs 2009.12.14 21:42:59
Ma reggel ismét találkoztun Penny-vel a Jack Russel lánnyal és a gazdájával, és most már nagyon konkrét felkérést is kapott szergej, hogy májusban akcióba kéne lendülnie, mert a gazdi szeretne kicsi Jack-eket.Én azt mondtam, hogy majd üljünk le erről tárgyalni. Fogalmam…..
Szóval korábban írtam, hogy mesélek kicsit Eddyről. Hát az úgy volt, hogy Teca szeretett volna kutyát. Első körben vizslát. De közel sem volt olyan az élete, hogy bevállalhassa. Most viszont nagy változások vannak, és úgy gondolta, hogy ha már úgyis az egész életét a feje…..
az élet Montyval =) betegség 2009.12.04 14:39:00
Ezt a hetet igazán kihagyhattuk volna az életünkből. Montynak szombaton kitört a farkaskörme, úgyhogy suli helyett ügyeleten voltunk. Vasárnap katasztrófa volt a suli, bár ha azt nézem, hogy ott még jól volt, akkor nem volt katasztrófa.Vasárnap este elkezdett remegni. És azóta is…..
az élet Montyval =) elkeseredve 2009.11.27 02:46:24
Kicsit el vagyok keseredve mostanában. Néha úgy gondolom, hogy sose fogom tudni helyrehozni és olyan szintre jutattatni Montyval a kapcsolatunkat amilyenre szeretném, és hát a tanítással is vannak gondjaim.Monty szerdán (25-én) volt 1 éves =) Mikor hazahoztuk akkor azt hittem, hogy mire…..
BudaörsönMa kezdődött a középfokú tanfolyam!! Kicsit döcögősen indult a nap, mert Szergej hajnalban és reggel hányt, majd délelőtt remegett szegény, így még suli előtt elviharzottunk az állatorvoshoz. Láza nem volt, de a pociját fájlalta. Kaptunk probiotikumos gyógyszert, és…..
az élet Montyval =) ágyprobléma 2009.10.20 01:24:00
Sajnos hiába aludt tegnap szépen a helyén, háromszor is felébredtem, hogy feljött az ágyba aludni. Elgondolkoztam ma azon, hogy éjjel egyáltalán be sem engedem a hálóba, teszek az ajtóba valami rácsot, vagy akármit, amin ő nem tud átjönni, de ha meg tudom oldani, hogy csak az…..
 Gyakoroltuk Szergejjel a helyben maradást séták közben, és azt kell mondanom, hogy nagyon jól megy neki :) Sikerült már a két percet is elérni, és szerintem még tovább is bírta volna. Most csak ülve gyakoroltunk, fekve nem, így lehet, hogy amikor ismét előveszem a fekvést,…..
A napokban találtam rá Gyurma blogjára, miközben a láb mellé kerülés pontosításáról kerestem valami leírást, és nagyon beleszerettem az oldalba. Gyorsan végig is olvastam az összes bejegyzést az elejétől a végéig :)A mi falkánkban jelenleg két 10 hónapos dög van (akiket…..