Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tavaszi Napsugár

50 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Búvóhely Nem tudom, 2012.04.01 16:51:00
... mi lenne a jobb. Ha kinyitnám az ablakot, és megpróbálnám az utcazajjal elnyomatni a riasztópanelekt, amik már másfél órája nyivákolnak, vagy betennék vmi zenét. A zenével csak egyetlen baj van: nehéz mellette mást csinálni. Mármint, perszem hajat szárítani és mosogatni…..
Búvóhely Napló 2012.03.06 20:02:00
Szóval, ez egy internetes napló, ugye? akkor miért írom mégis úgy, mintha olvasná is valaki? direkt figyelek arra, hogy érthető legyen, akár egy vadidegen számára is. pedig csak a saját magam szórakoztatására csináltam az egészet.Hát akkor kezdjük itt!A mai napot nem indítanám…..
Búvóhely Baby 2012.01.29 21:22:48
Minden kislány arról álmodik, miközben nézi a Dirty Dancinget, hogy egyszer majd őt is babynek hívja valaki.Ez genetika. Vagy mi.Benne van a lányok vérében, vagy hyppotalamuszában, vagy valamilyében, mint olyan sok más dolog. Például, hogy szeretnek reggelente 'Jó reggelt' ,…..
Búvóhely Szent Johanna gimi 2011.12.26 20:17:24
Tudjátok, több 9gag-et olvasok mostanában, mint amennyi egészséges lenne. Ezért a mai élettapasztalatomról szóló beszámolót önkéntelenül is úgy akartam kezdeni, hogy "the awkward moment, when you realise, that..."Szóval, vannak az életben azok a bizonyos ciki pillanatok.…..
Búvóhely Kutyusos mamusz 2011.12.23 22:52:30
Nincs is szebb pillanat, mint amikor rájössz, hogy a barátaid emlékeznek arra, mit mondtál karácsony előtt három hónappal, és ott vár a fa alatt.(képletesen szólva, mert a fa alatt csak anyuék és a nagyiék ajándéka van).Talán csak az, mikor rájössz, hogy a barátod is emlékszik…..
..., hogy mi történt velem. (gondolom olyan jól játszottam--- vagyis kivételesen nem ütöttem ki egyik szomszédos játékost sem a félrement labdáimmal...) Énmeg csak mosolyogtam, és arra gondoltam, hogy megírtam a kémia dolgozatot.Merthogy ez történt, ami nem annyira kis dolog, mint…..
Búvóhely Ma nem megy az írás... 2011.12.03 21:01:00
Nem megy ma az írás.A szavak nem szöknek ujjambamint máskor. A sírás lehet az oka. Space-ekbe fulladvarezeg a monitor, látoma betűk összemosódnak,már az A se áll két lábon.Ugrál a körvonala a logónak,közben érzem, hogy a kurzor,a kis rohadék, villog ésszemközt röhög, nem…..
Búvóhely Ébredés 2011.11.28 17:35:20
Mindig bekövetkezik, nemigaz? Közhely, tudom, de néha a közhelyek a legnagyobb igazságok. Például ahogy az is, hogy minél boldogabb vagy, annál rosszabb felébredni, és rájönni (ismét), hogy a valóságban nincsenek szőke hercegek, vagy elveszett várkisasszonyok. Talán csak…..
Búvóhely Amikor ránézek... 2011.11.21 20:29:19
... az előttem elterülő könyvtömegre (A skarlát betű - magyar kiselőadás, Goirot apó - magyaróra, biosz könyv + füzet - közeledő tz,  angol szótár - különtanár, angolkönyv - angolóra, német munkafüzet - németóra, periódusos rendszer - kémia fakt... stb...stb....)…..
... a gép előtt találom magam, és valamiféle megmagyarázhatatlan késztetésnek eleget téve, megírom legújabb bejegyzésemet. Mert rá kellett jönnöm, hogy bizony ebben az évben kezdtem el igazán ÉLNI. Ami tényleg nagy szó. Kezdjük ott, hogy elég visszahúzódó kislány voltam -…..
... semmire sincs időm. Ha éppen nem tanulok gőzerővel, nem a kampányunkra készülök (Úr Isten, már csak 1 hét!!!), nem Vele vagyok, és nem a barátaimmal találkozom, hogy megpróbáljam fenntartani a barátságunkat ebben a rohanó világban, akkor eléggé lefoglal az, hogy boldog…..
Búvóhely Hétfői agyhalál... 2011.09.27 21:16:00
...a dupla irodalom fakt. Szerdai a dupla töri fakt, csütörtöki a dupla angol, és mint hab a tortán, pénteki kémia. :) That's my silly life.. *dúdol*Na, nem akarok panaszkodni, épp egyik nap mentem haza a busszal, fülemben a zenémmel, ölemben a német szótárammal, mikor kinéztem az…..
... kezdek röhögni magamon. (főleg miután visszaolvastam a korábbi bejegyzésemet).Mert azt ember lánya egy időután rájön (rá kell jönnie), hogy az élet nem a rózsaszín bárányfelhők között van. Mert hát hiába van az a barátnőm szavaival élve aaannyira dögös pasiii, akinek…..
... kezdek röhögni magamon. (főleg miután visszaolvastam a korábbi bejegyzésemet).Mert azt ember lánya egy időután rájön (rá kell jönnie), hogy az élet nem a rózsaszín bárányfelhők között van. Mert hát hiába van az a barátnőm szavaival élve aaannyira dögös pasiii, akinek…..
Búvóhely Sosem gondoltam volna... 2011.09.18 19:53:48
...hogy egyszer egy olyan lány lesz belőlem. Olyan, aki egész nap nem eszik, ha délután találkozik a barátjával. (Had mondjam ki még egyszer: a barátommal!!!) Aki egymás után felpróbál hat farmert, amíg eldönti, hogy az első volt a legjobb egy szombat esti randihoz. Aki fél órán…..
Búvóhely Csak hianyzik mar... 2011.08.23 22:19:00
... az iras. Foleg, ha az ember lanya kulfoldon tolti az egesz nyari szunidejet, es 3 nappal a hazaindulas elott nincs jobb szorakozasa, mint a konyvtarbol kikolcsonzott Grease DVD, es az angol billentyus blogiras. Hibaztat vki, amiert a blogot valasztom?Tehat, jelenleg itt rontom a levegot az…..
Búvóhely Ez egy... 2010.11.02 16:39:25
hétfő reggel. És ha ez önmagában nem lenne elég, hozzá kell tennem, hogy azok közül is a rosszabbik fajta. Egy peches, késő őszi hétfő reggel,egy héttel a zünet előtt.Nyúlós, lucskos, depis és sötét. Még 8 után is,mintha reggel öt lenne. Ilyen időben egy meleg pokróc, egy…..
Búvóhely Tehát... 2010.10.26 16:53:00
.... Mivel nem igazán szoktam frissíteni, kitaláltam valamit.Pár hete csinálom, hogy egy kiszuperált matekfüzetbe írok a hangulatomról, vagy bármiről ami épp eszembejut, kihasználva a túl unalmas tanórák okozta réseket az életemben. Vagy bármi más hézagot. Kérlek, nézzétek el…..
Búvóhely A nyomott hangulat... 2010.08.25 12:35:00
...oka egyértelmű, mindenki számára. Műlik a nyár, jön az ősz, de ez még semmi.  A legrosszabb természetesen a suli.Rövid összefoglaló a nyárról:1. állomás: Bella nagyszüleinél rontottuk a levegőt Nyéklátházán2. állomás: Körutazás a szülőkkel kicsi de gazdag…..
Vegyes érzések vannak bennem. Szomorú vagyok, hogy vége az eszperantó-találkozónak és a Bázakerettyei tábornak ahol voltam.... De örülök, hogy végre tudok aludni is egy keveset. Szomorú vagyok, hogy vége lesz a szünetnek... de örülök, hogy újra gyakrabban összefuthatok a…..
Búvóhely Ektiviti 2010.06.17 12:58:16
Halló!Tehát: megvolt az összejövetel Izidoréknál! Eredetileg úgy volt, hogy legalább 15en leszünk, aztán a végén hárman jöttünk (én, Bella és BF) plusz izidor és a nővére. De nem volt baj, legalább mindnekit ismertem, na meg ismét volt esélyünk Bellával szarrá verni a…..
Tamora Pierce Nyugat-Pennsylvaniában született 1954-ben, élete során pedig számos államban megfordult. jeleneg Manhattanben él a férjével (Tim Liebe író, filmrendező), két macskájával (Nőstényoroszlán, gyakoribb nevén Scarp, és Vinnie) és törpepapagájával (Zorak).Ifjúsági…..
Búvóhely Szóval... 2010.06.04 19:11:00
...elég régóta nem jelentkeztem. Aogy erre ma Izidor emlékeztetett is a buszon...:)Tehát: ha bárki is kíváncsi, nincs semmi különös. Megy az év végi hajsza ( jövő hét szerdán vége...huh...) ki se látok a könyveim mögül, de megéri! Már akinek...A bizi nem lesz olyan rossz,…..
It's my life :) Húsvét :P 2010.04.05 11:45:00
Ismét egy kreatív cím :D Sajnos csak 2 +napot adtak szünetnek :( Pénteken már el is mentünk az alföldre családdal a nagyszülőkhöz... Hegbíztam B-Fet, hogy szervezze meg a húsvéti locsolkodást úgy, ahogy tavaly mentünk: sok régi osztálytárs szódásüvegekel meg…..
Nos, újra itt vagyok. Végre rászántam magam, hogy írjak egy új bejegyzést. Persze, valójában csak nem akaródzik a holnapi német dogára tanulnom...Erről jut eszembe... Bella nem érti, milyen iskola az, ahova járok. Szerinte nem normális, hogy mindig írunk valamiből. És tényleg; a…..