Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vajmaci

0 bejegyzést írt és 517 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz megmondani, hogy bénázás vagy csapda, mindenestre érdemes tudni, hogy az Euronics honlapon látható árak netes árak, az üzletekbe rongyolva más, akár jóval magasabb összeggel is találkozhat "a szomszédban készleten" jelzésen fellelkesült vásárló. Ja, és persze mindez benne van az ÁSZF-ben, de…..
Jópár éve már, hogy megreformálta a Fidesz a hivatali ügyintézést, létrehozva a mindenféle iratok kiadására szolgáló kormányablakokat. Az új képződmények működéséről megoszlanak a vélemények, de összességében talán inkább pozitív, mint negatív a mérleg. A rendszer működésének azonban csodálatos…..
Vajmaci 2017.03.04 06:23:30
@Tehetséges ugandai buzi: Mondd...te magadtól vagy ennyire hülye, vagy segít a szomszéd is??
De szerencsére itt van nekik jó példának egyből dán partnercégük, a Királyi Posta. A sztori tanulságos, olvasónk, András ráadásul nagy megkönnyebbülést okozva egyáltalán nem akart belefolyni a rettenetesen közhelyes "na tessék, itthon minden szar, bezzeg nyugaton"…..
Vajmaci 2016.06.17 13:02:15
DPD

Van negatív tapasztalatom is....illetve csak az.
Tavassal megvettem a kocsira a nyárigumikat. Egy nagy és ismert márka mellett döntöttem, mit ad isten pont akcióztak. A foci EB támogatójaként választhattam 2 ajándék között, amit annyihoz kötöttek, hogy a számlát amivel a gumit vettem, bescannelve el kellett küldeni nekik mélben. Itt jelezték hogy pár hetet eltarthat míg kiszállítják. A regisztrációkor megadtam miden adatom (ez fontos a későbbiekben!) és a címem, a telefonszámom, satöbbi.
Itt lépett a DPD a képbe.
Jött egy mél tőlük, hogy adott nap, adott órájába keres a futár.
Közben várok máshonnan is egy csomagot, így nem is kapcsoltam az átvételig, hogy nekem ettől a gumigyártótól jön a promóajándék.
Hallom a folyosón mászkál valaki....egyszercsak csengetnek. A DPD-futár.
Egyből olyan hangnemben esik nekem, mintha minimum megittuk volna egymás lábvizét, és elkezd fröcsögni hogy én mekkora suttyó vagyok mert nem adtam meg az emelet-ajtó számát ahol lakom,és ő már fél órája keresgéli a lakást.
Megjegyzem a nevem mind az ajtón, mind a bejáratnál a kapucsengőn látható!
Mondom a futárnak,miután átveszem a cuccot,és rájövök mi is ez, hogy nem is én rendeltem, "csak úgy" kaptam.
Hát ez őt nem érdekli, legközelebb nem fog itt keringeni....
Mondtam neki, ha rajtam múlik nem lesz legközelebb!
Érdekes tapasztalat volt.
Eddig egyedül a DHL akikkel meg vagyok elégedve. Korrektek a futáraik,korrekt az ügyfélkezelés is ha probléma adódna, és tökéletesen ügyfélközpontúak!
Na ennyi...bocs hogy bőlére eresztettem! :)
Többszörösen problémás ügy, amiből az alappanasz nem is feltétlenül lenne Homárra való, mert az előfordul, hogy elakad egy infó valahol, a járulékos események kapcsán viszont egyáltalán nem egy a FedEx hírnevét bármi áron öregbítő, elkötelezett Számkivetett jut…..
Niki utólag már fújhatja az okosságot, de hátha másnak még időben jön a tanács: 2500-ért manósapkát még talán, de Converse cipőt, pláne többet ne innen akarjon venni, mert ekkora a garancia arra, hogy meg is kapja. (És mire élesedett a poszt, a nikcsidivat.hu már nem is…..
Elképesztő sztori az egyszeri vásárlóról, aki  egy Lidl parkolójába beszélt meg egy találkozót. A partnert késett, egyszeri vásárlónkat pedig többen is meglátogatták ez idő alatt. Köztük egy kisbusznyi rendőr.  Tisztelt LIDL Szeretnék érdeklődni , van e valamilyen…..
Vajmaci 2015.04.28 16:33:19
@sarostehen: Nem..nem hoz. A törvény megfelelő paragrafusára hivatkozik. Mint mondottam, utólagosan lehet panaszt tenni az intézkedés ellen. De ez bárminemű intézkedésre igaz. Sajna (és most nem konkrétan Rád értem) sokan nincsenek tisztában bizonyos jogaikkal,és bizonyos jogokkal amit el kell viselniük. Ez sokszor félreértésre ad okot, mint esetünkben is. Nem mondom hogy végezzen mindenki ELTE ÁJK-t, de minimális mindennapokat érintő dolgokban iganis érdemes utánnalesni a neten, vagy egy jogászismerősnél,hogy mi merre. ;)
Vajmaci 2015.04.28 16:35:01
@sarostehen: A fentebbi példám, nem házkutatásnak minősül...egyszerű biztonsági intézkedés. A házkutatást ahogy Manyecska is írta, papírral, vagy különleges esetben utólagos bírói engedéllyel csinálnak.
Subba Jó reggelt, gyökszik! 2015.03.25 07:42:43
Az originál GYERONNNNK!..
UPDATE, MÁR NEM FRISS, ELÉVÜLT TARTALOM! A Shiraz válaszlevele ezen a linken olvasható. Csupa miértes sztori. Miért lehet egy műanyag villával nyitni a szobaajtókat egy puccos hotelben? Miért nem tett a hely lépéseket a vendégek biztonságának növelése érdekében a korábbi…..
Subba Mortal Szombat 2015.02.21 15:18:01
  ..
Igazán kreatívak a költségcsökkentésben az MKB Ált. Bizt. Zrt.-nél!  Kedves Homár! Ettől a levéltől, amelyet az MKB Általános Biztosító ZRt. küldött, egészen biztosan tapsikolni fogsz az ollóiddal. A lényege röviden, hogy az eddig automatikusan, a befizetett kötelező…..
Vajmaci 2015.02.06 14:30:48
Subba A Halálprosztó 2015.01.30 12:43:16
Bárcsak mindenkinek ilyen faszságok lennének a legnagyobb problémái, mint ennek a formának! Zuckenberg után most a Youtube van a bögyében, mert 18-as karikát kapott, hogy múltkor egy szál faszban halálosztott a nappaliban. Mert ha nem, akkor mi lesz? De most komolyan, mi lesz?…..
Elég meghökkentő párbeszédet küldött olvasónk. Ezzel a szöveggel egy mezei étterem sem tenné túl szimpatikussá magát a leendő vendégek szemében, de az ország egyik legmenőbb, egy oldalnyi - ráadásul haveri beszámolók alapján tök joggal - bezsebelt díjjal büszkélkedő,…..
Naiv ügyfél az interneten vásárolt egy csizmát a Topshoptól január végén, de meggondolta magát, mert nem tűnt elég masszívnak. A Topshop viszont kizárólag saját csereutalványt hajlandó visszaadni, pénzt nem. Mivel interneten megkapom a TOP-SHOP akciós ajánlatait, és ott a…..
A bedobott értesítő szerint nem tudták kézbesíteni a levelét, de naiv ügyfél egész nap otthon volt, és még biztonsági kamerája is van, úgyhogy visszanézte az egész napot, és egyáltalán nem járt náluk postás. Persze volt, csak a házba nem jutott be. Szeretném megosztani…..
Vajmaci 2014.05.08 15:54:06
@Gyűjtőjegyes: Postai szabályzatra hivatkozni...LOLBAZZ!
Egy kétes,sz@r, és egyben drága szolgáltatást nyújtó intézménynél, ahol az egy főre eső léhűtők száma veri magasan az átlagot.
Szóval egy olyan szabályzásra hivatkozni,amit úgy alakít maga a cég,hogy nehogy az ügyfél járjon jól.....hááát ember...ebből nem jössz ki jól.
Ne is erőlködj.
Én személyszerint akkor "szerettem" bele ebbe az intézménybe, amikor a 90 lakásos társasházunk összes kábeltévé előfizetőjének számlalevelét az én postaládámba gyűrte bele a postás.
Nyilván én ráérek a szabadnapomon kiválogatni,hogy melyik levél,kié? Ugye?
Am fölmerült bennem hogy elkapom a lusta postást, és beviszem a munkahelyemre egy kis "cseremelóra", ha már én helyette dolgoztam kicsit....úgy vagy egy órácskát.
Vajmaci 2014.05.08 15:55:50
@venszivar: Kösz....most megbíztattál! =)
Vajmaci 2014.05.08 17:25:06
@Gyűjtőjegyes: Nincs kedved felénk melózni??
Amúgy nálunk a jupíszí számlákat a postás hordta.
Azért multidő,mert már nem jupiszim van...hálaégnek.
Megérnek egy misét ők is.
Tegnap kiküldtek egy 13 (tizenhárom) forintos számlát...holott két hónapja a tébetűs szolgáltatónál vagyok.
Namindegy..ez nem releváns.

=)
Naiv profi fotóst szénné alázták a Tripontban, amikor weben keresztül rendelt 250 ezer forintos objektívét nem akarták odaadni neki, mert túl gyorsan ért az üzletbe, mielőtt átment volna a bankkártyás fizetés (ami 3-4 nap szerintük). Még az ügyvezető is ezt hajtogatta, aztán…..
Vajmaci 2014.04.18 16:28:45
@Supreme*: Tulajdonképp ez történt, csak a fizetés még otthonról megtörtént.
Innentől kezdve a boltnak a bankot kellene vegzálnia, mert a vevő számlájáról a vételárat azonnal zárolják.
Margie kiszúrta, hogy már a Dr. Oetker mirelit pizzája sem a régi. Pedig elvileg új. Legalább termékfotóval felvállalták, ha nem is került rá a sárga matrica, hogy új, olcsóbb recept: Érdekes dologra szeretném felhívni figyelmedet, a Dr. Oetker Tradizionale pizzákkal…..
Vajmaci 2014.04.17 08:55:25
@igi1: Naja....én alapból egy kiló lisztet gyúrok meg...eláll a mélyhűtőben. :)
Amúgy ettől a mirelit szartól amit a poszt-toló mutatott,még az is jobb ha vesz elősütött pizzalapot és felcsicsázza magának!
=)
Vajmaci 2014.04.17 08:56:58
@neet: Lehet megvan fél óra alatt, de a finom, ropogós tésztához minimum 2x át kell gyúrni...ezt meg kb egy órányi kelesztés után érdemes csinálni.
;-)
Elképesztő, milyen szintre bír süllyedni a magyar vendéglátás. Majd biztos ők fogják kitalálni, mit vihetnek haza a t. fizetővendégek: A Gunaras Hotelbe történő foglalásunk visszaigazolása az alábbi kreatív extrát tartalmazta:Bejelentkezés (Check in) az érkezés napján…..
Vajmaci 2014.04.01 12:49:47
@Manyetska: Óóó...Te megmondóember.
Te okosak igaza, Te igazak okosa! =)
Melyik dimenzióban jártál olyan szállodában ahová semmit nem lehet bevnni?
Az nem szálloda, hanem börtön.
Eddig pár helyen megfordultam a családommal, de sehol nem kötöttek belém mert esetleg kintről bevittem egy üveg ásványvizet, vagy a gyereknek egy csokit,egy rostos üdítőitalt, netalántán egy dobozos sört magamnak.
Nyilván megvan az a határ amit nem lép át az ember,ha szorult belé minimális intelligencia,és kicsit is kultúráltnak gondolja magát.
Az amit Te említesz, tényleg prosztó dolog...bevonulni egy kétkilós veknivel,meg egy fél oldal szalonnával,és egy nagy szatyor paradicsommal,paprikával.
De akkor sem szólhatnak érte ha így tenne a vendég.
Max bunkó parasztnak nézik, megjegyzem ezesetben jogosan.
=)
Subba Agszint: Hungaromém vol. 2 2014.02.12 11:24:00
..
Vajmaci 2014.02.12 16:34:45
A legendás fotós, Lu Nan mestere a dokumentarista fotográfiának és az egyetlen kínai tagja a híres Magnum Photos, párizsi székhelyű rangos fotós szövetségnek. Többnyire Lu néven alkotó művész nem szereti a nyilvánosságot, kiállításaira sem megy el, őt…..
Vajmaci 2013.08.21 08:42:32
@zsiráfffff:
Hallottál már olyanról, hogy SZOCIOFOTÓ?
Nem..minden bizonnyal lövésed sem lehet erről a dologról.
Ahogy @HgGina is nyilván ezektől kaliberekkel jobb képeket képes készíteni.
A Magnum ügynökség meg nyilván csak poénból vette fel a mukit.Mert oda köztudottan olyan kurvakönnyű képeket eladni.

Végülis..nem az én szegénységi bizonyítványomat állítottátok ki HgGina és zsiráfff....gratulálok.
Subba Na, ki van a képen? 2013.08.12 22:05:23
Vajmaci 2013.08.13 09:23:11
@Cyber punk: Bazzz...nekem is ez jutott eszembe.
Csak később olvastam vissza hogy már elsütötted!
:P