Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscicamasni

15 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiatal vagyok még kurvának.. 2017.10.25 12:06:59
Rohadtul elegem volt a mai napból már! Péntek délután van, nem tudok úgy tenni, mintha ne látnám, ahogy az összes kollégám sietve pakol és indul hazafelé, vidáman, jópofizva, egyesek meg szabadkozva búcsúzkodnak tőlem és vágnak neki a hétvégének, az egyik csaj még…..
Van egy csomó dal a világtörténelemben, amiket rendre félreértünk, pont ahogyan a magyartanárok képesek a legegyszerűbb verseket is félremagyarázni. Nem arról van most szó, amikor csak félrehallasz egy dalszöveg részletet, ugyan az is gyakori probléma és elképesztően vicces…..
Dinamó Műhely Ő az az anya 2014.05.04 13:26:26
Ő az anya, aki nincs benne a játékban, akinek nem osztottak lapot, mégis ő esik ki elsőként. Ő az anya, aki évek óta nem volt nyaralni, aki nem is érti a hirdetést, hogy „a Szigetre őt is ki kellene vinni”, akinek a Balaton nem Sound, hanem utolsó boldog éveinek színtere. Ő…..
kiscicamasni 2014.05.04 18:07:59
:(
Problem? Ennyikeh gecók.  ..
kiscicamasni 2014.04.04 10:51:34
@Zsuzsikám (the 4th):
Sajna az már rég volt... most már nagyon sokan vagyunk, kamerás lányok. Manapság jó, ha egy óra alatt összejön 2-3e ft. Átlag napi 2-3 órát "dolgozom" úgy. Hivatalosan meg amennyit kell - azért ne felejtsd el, hogy alibi-állás is kell az ember lányának:) Azt nem mondhatom, hogy valami irodában dolgozom adminisztrátorként, mert a baráti társaság ennél jóval kiváncsibb:D Bár úgy lenne amúgy, el tudnék viselni egy 8 órás, normális munkát!:) Nem akarok közhelyeket írni, de manapság tényleg nehéz elhelyezkedni, ráadásul ahol most dolgozom, pultosként, állandóan teperni kell, normák stb..

Ja igen: nem csak a meki van 9 betűs:D
kiscicamasni 2014.04.04 11:05:16
@CarpantaEscobar:

Egy soproni fiú "nyert", egy darabig levelezgettünk, hogy jön majd Pestre, még januárban is (!) írt, halogatott. A végén úgy voltunk vele, hogy elstoppoltunk a barátnőmmel Sopronba, hátha tényleg csak a távolság az akadály. Volt hozzá egy mobilszámunk, odaértünk, felhívtuk, hogy mi márpedig itt vagyunk. Kinyomott minket.. aztán megszívtuk egy cseppet, mert nem készültünk szállással, szerencsére a város szélén volt valami viszonylag olcsó koli.. de legalább éjszaka sétáltunk egyet Sopron kihalt belvárosában, egy üveg borral:D

Szóval megszívtuk, de nem bántuk meg az egészet, jó kaland volt:D és sajnálom a srácot, nem tudja, miből maradt ki:D
kiscicamasni 2014.04.04 12:19:07
@Zsuzsikám (the 4th):

Ez már túl sok infó lenne, bocsi:D

@CarpantaEscobar: Tanulmányok helyett? Hülyék voltak:D Egyébként ezt csak úgy lehet csinálni, ahogy én, név és arc nélkül, bár én már szerintem túl paranoiás vagyok. Bár pár éve volt egy zaklatóm, aki próbált zsarolni..
Egy kellemes kötelességemnek kell most eleget tennem, ugyanis a barátnőm, Kim megígértette velem, hogy leírom annak az estének, éjszakának a rövid történetét, amikoris, mint előzőleg utaltam rá, durván összegabalyodtunk. Tetszik neki, ahogy írok, ideje hogy a kedvére tegyek…..
A Blaha Lujza téri Centrum Áruház valamelyik barna köppenyes eladója ráflesselt a videókamerára. Öveket becsatolni, időgép indul! Manhattan együttes zenéjére táncoló hülyegyerek, bakfis vásárló stírölés, Esti Hírlap, papír százas, jópofajónáskodó csillár osztályos…..
Fiatal vagyok még kurvának.. Kim 2014.03.18 22:48:36
Ma este jutott eszembe, hogy még sosem mesétlem nektek Kimről, gyermekkori legeslegjobb barátnőmről, akivel a nemrég elég komolyan összegabalyodtunk.. Kim (nem így hívják, de nem akarom, hogy rátaláljatok, mert elég ritka keresztneve van) valamihogy mindigis furcsa, zárkózott…..
A net az esetek többségében jó fej, jó hely, megértő még a legnagyobb hülyékkel szemben is. Maximum pár karmolósabb kommentben elküldik őket melegebb éghajlatra, és csókolom. Van azonban egy kritikus tömeg jellegű jelenség: ha kellően sikerül felhúzni az embereket, akkor…..
Évek óta újra akartam nézni A vadak urát, hogy vajon tényleg olyan jó-e, mint ahogy a kazettamásolós korszakból emlékeztem rá. Tanya Roberts keddi születésnapja kiváló alkalom volt fejest ugrani a VHS-retróba, ráadásul simán megérte a múltidézés: Don Coscarelli 1982-es…..
Érthetetlen anomália ütötte fel a fejét a Vaterán, amit képtelenek civilizált emberek módjára megoldani. Sok felhasználó panaszkodott, hogy az azonosítójuk végére került egy "_a". Azaz értesítés nélkül megváltoztatták a nevüket, amivel gyakorlatilag kitörölték összes…..
kiscicamasni 2013.09.19 11:30:48
Szinte a blog indulásától kezdve nézegetem a keresőkifejezéseket, vagyis hogy a google-n keresztül mi vezetett el titeket ide. Havonta kigyűjtöm a "legjobbakat", egy ideje feltűnt már, hogy rettentő sok szűz (fiú és lány is!) olvas engem (vagyis mostmár minket:d). Az ehavi…..
Tovább fodrozódnak a hullámok a Moszkva téri Gastland étterem körül. Legújabb panaszosunkat megpróbálták túszul ejteni, és pofonnal fenyegették miután megették a grilltálukat és cserébe ők nem akarták az egész "menüt" kifizetni. Végül naiv ügyfél hívta a rendőrséget,…..
Nem véletlen az a második rész a címben, hiszen januárban már olvashattatok egy ilyen jellegű posztot, akkor abban FroG és danialves 15 darab, 2013-ban megjelenő filmet szedett össze. Ugyan azok közül még nagyon keveset láthattunk a mozikban, azóta több olyan alkotás is a…..
Korábban már írtam róla - meg egyébként is sok csapból folyik -, hogy nem feltétlenül kell mindenre rákattintani, ami érdekli az embert. (Főleg akkor nem, ha az olyan helyen terjed, ahol egyébként nem terjedne.) Minden esetre úgy tűnik, tényleg nem lehet elégszer elmondani, hogy…..
kiscicamasni 2013.08.07 18:57:23
Subba Jön még kutyára vér 2013.05.02 14:00:00
A két németjuhász berágott a gazdájukat kövekkel bombázó idióta nyomorultra...
A történet főszereplői: egy 41 éves mexikói takarító, José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője, és a világ legismertebb sportolói közül jónéhány. De elsőrorban a rajongás, a nagylelkűség és a jóakarat. Igaz mese következik nem csak sportrajongóknak. Az ember hajlamos…..
kiscicamasni 2013.04.14 15:48:09
Elég rendszeresen járok Budapesten, és néha masszázsra is elcsábulok. A mienknél egy szabadabb és fejlettebb országban voltam egy hosszabb trainingen, kíváncsiságból elmentem ott is. Hát Ég és Föld. Ahova mentem nem csak masszázs, hanem rendszeres workshopok, szemináriumok voltak tantráról meg…..
kiscicamasni 2013.03.19 05:29:19
Sorkizárt Dj Sehereparazita 2012.06.09 16:40:00
Sehi csak ugrál, hogy izguljanak a tilinkók, a klub tulajának meg van pénze. A produkció minősíthetetlen, ezért ezzel a showműsorral nem sokáig fog tündökölni. Azért tartom parazitának a volt valóságshow szereplőjét, mert rátelepszik a médiára és kiszipolyozza belőle az…..
Kb. 2 éve kezdtem el írni a blogom. Azért hagytam abba, mert anno nagyon sok kritikát, negatív hangvételű kommentet, levelet kaptam.. nem viselem jól a kritikát. Plusz a munkát is abbahagytam egy időre, magánéleti dolgok miatt.. Most viszont itt vagyok, készen arra, hogy folytassam..…..
Sziasztok!Véletlenül találtam ide. Néhány éve még rendszeresen jártam masszázsra, mára már szinte el is felejtettem.Pedig hálás vagyok a hölgyeknek a sok önzetlen segítségért és a türelemért, ahogy velem foglalkoztak.Nekem is az volt a bajom, amit az előző posztoló…..