Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ikuzi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
Ha van egy email-címed, amivel a hozzád hasonlóan vagány barátaid előtt akarsz menőzni, csinálj egy másikat is, hogy ne ugyanezt kelljen használnod álláskereséskor!..
ikuzi 2007.07.04 19:12:02
Nem tudjuk, honnét származik, és azt sem, hogy esetleg nem-e kamu. Ez az olvasói levél így is, úgy is érett a Subbára...
  Hogyan tud egy (rossz) freeware játék még így is simán lepipálni egy játékot, amiért pénzt fizettem? HEAT-re gondolok. Tudom, az is ingyenes elvileg, de a szemetek mégis kiadták, hadd vegye meg a hülye vásárló.Ez volt a szándékom a bemutatóval. A játék rossz, de nem…..
Ma megérkezett az 500. beadvány a nagyszerű nyereményjátékra.Most is jöttek szinte ugyanolyan beadványok, ezzel sajnos nem tudom díjazni őket, mert akkor nem lenne igazságos a többi azonos beküldővel szemben.Megint csak azt tudom mondani, hogy amiket itt láthattok azok is JÓ…..
ikuzi 2007.06.24 17:22:21
Subba Lovagmetál 2007.06.22 14:34:00
A véresen komoly rockerség még 2007-ben is nagyon vicces tud lenni. Az Ossian Tél hercegnője klipje egy csodálatos rock népmese egy marék szerepjátékos, és a Lancelot személyzete által előadva. "A Tél hercegnője az album lírai dala, egy szerelmes vallomás. Rubcsics…..
ikuzi 2007.06.22 20:58:55
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
Nos, múltkor beszámoltam 590 forintos beruházásomról, most jutottam el oda, hogy felrakjam a gépemre.Van egy elég érdekes intrója az egésznek, tart vagy 2 percig és nem szól igazán semmiről, de egész tűrhetőek voltak az animációk.Mivel az intro után sem lettem okosabb (a dobozon…..
Helló mindenki. Az a helyzet, hogy kedden van egy elég durva vizsgám,és arra készülök, úgyhogy addig biztosan nem lesz fenn új videó. DE jövő hétre tervezek két új videót, sőt, már jó ideje tervezek is egy kis "meglepetést", csak még nem találtam ki valami jó…..
Subba Hét videója - A magyar emo 2007.06.11 10:27:00
Rendkívül fárasztó, hogy amióta a magyar média megtalálta magának ezt a szerencsétlen emót, vén hülye újságírók próbálják megfejteni e különös jelenséget. Mi ezt az okoskodást természetesen elítéljük, és inkább maguknak az érintetteknek engedjük át a terepet.…..
  A legrosszabb, hogy mindig fáziskésés van a gombnyomás és a mozgása között.Nagyon nehéz így.  Sajnálom, hogy a videó utolsó része nincs teljesen szinkronban (a hang a képpel), nem tudom hol volt a hiba, próbálkoztam megjavítani,de sosem jött össze.Ha valaki…..
ikuzi 2007.06.08 13:43:21
ikuzi 2007.06.08 15:45:25
 PókosMisi nevű kommentelőnk is küldött nekem egy klassz videót! Nagyon sokan kérdezték még a Big Rigses videómnál, hogy néz ki az, ha egyenesen tolat a kamion? Nos, itt a válasz... És ne tegyetek úgy, mintha meglepődnétek;)Nagy taps Misinek!..
   Van akinek még nem borult el az agya.Wheelie nevű kommentelőnk is letesztelte a játékot, csinált egy összeállítást a nagy sátánról.NEM az én művem, de kár lett volna kihagyni. EL A KEZEKKEL a HEAT-től!A billegő szörny fenomént én is láttam eleget, csak…..
ikuzi 2007.06.07 17:19:34
  A legbizarabb mesterlövész jelenet...Csakhogy még misztikusabb legyen a felfedezés, D4rth kommentelőnk egy nagyon érdekes képet készített! Egy arc látható a vérző buszon! Esetleg a busz távozó démonját látjuk? Vagy…..
Tegnap vettem a közeli hipermarketben egy játékot, a 990 ft-os kategóriából. A guberálós kosár egy aranybánya blogomnak.De amit kaptam...egyszerűen...Emberek, komolyan bőgés szélén állok...Persze szarok az eddigi játékok is, de legalább humorral tudtam játszani, röhögve, hogy…..
Szerintetek nem kínos, hogy egy 1987-es "Big rig" névű játék, ahol csak szöveg van (text-adventure), sokkal élvezetesebb, mint egy 2003-as játék hasonló névvel?http://www.oldschooldos.com/bigrig.phpMásik kérdés:Mit szólnátok egy különkiadáshoz, ahol olcsón MEGVEHETŐ,…..