Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SnakeDoc

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostani áldozatom egy sorozat, a Friday Night Lights, ami felmászott a listámon a 2.-3. helyre a 24 mögé, valahova a Rescue Me és a Dexter mellé. Története nem túl bonyolult, egy amerikai középiskolai focicsapatról szól. A történet helye a Texas állambeli Dillon. Ez egy kisváros…..
Perfect Insanity Visszatértem 2010.10.15 16:27:00
Elnézést a kis "kimaradásomért", eléggé összejöttek most a dolgok, ma vagy holnap elkezdem pótolni elmaradásaimat. Elsőként egy sorozat jön majd. (Friday Night Lights)..
 Ubisoft, Tom Clancy, ennyi szerintem elég is lenne, annak aki nem az olvasson tovább.. A 2008 áprilisában megjelent játék nekem a mai napig a kedvencem.  Az új részre eltörölték Keller karakterét, így a játékos megcsinálhatja saját karakterét, a csúzlik száma is…..
 Arról volt szó, hogy én csak játékokról "írok" majd, de végül úgy alakult, hogy ideböffentek valamit a kedvenc zenekaromról, az ország legpimaszabb grimaszáról. Ez lenne a Kowalsky meg a Vega. Ez nem egy rendes, elfogulatlan írás lesz, ezt előre jelzem.  Kowa…..
Íme a zenei rovat első 'adása'. Így visszanézve rengeteg dolgot hagytam ki, ezeket valószínűleg a napokban írásban pótolom!Enjoy :)..
Perfect Insanity Left 4 Dead 2 2010.09.08 21:19:00
Nem ígérhetek mást csak vért verítéket és könnyeket Ezt a Churchill idézetet akár játék készítői (Turtle Rock Studios) is mondhatták volna. Nem tették. Sok értelme nincs a játéknak, gyilkolhatsz, a nőd idegeire mehetsz vele, és kb. ennyi. A bejegyzés se lesz túl hosszú,…..
SnakeDoc 2010.09.11 17:10:05
Perfect Insanity Mai hírek 2010.09.07 23:11:00
 Holnap délelőtt kikerül egy új videó, név szerint a Náci zombik bemutatójáról. Valamint valószínűleg új szerkesztőt/cikkírót üdvözölhetünk a csapatban...
SnakeDoc 2010.09.08 15:39:03
Régóta terveztem/gondolkodtam egy ilyen blogon, ahova felpakolhatom az olyan cuccokat, amiket ide fogok :) Hogy miket? semmi közöd hozzá :P majd úgyis megtudod ha visszanézel, ha meg nem nézel vissza akkor mit érdekel he? ..