Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FSchleck

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg kisebb és nagyobb nehézség, probléma, baleset legyőzése után, jó 3 hónapos késéssel a tervekhez képest, de júliusban végre elindult a kereskedelmi célú növénytermesztés a farmon! A savanyú talaj meszezése Mint egy korábbi blogbejegyzésben ez már szerepelt, a farm területén gyakorlatilag…..
Olyannyira, hogy a Miss Universe műsor magyarországi kiadását a TV2-n megvalósító Vajnáné műsorához a köztévé is hozzájárul közvetve de ne szaladjunk ennyire előre. A történet onnan indul, hogy egy Varga Péter nevű szlovákiai magyar vállalkozó kitalálta két éve, hogy…..
FSchleck 2015.05.12 16:16:51
@furo80: Ha ideérnek.
comment:com Playbackgyanú A Dalban 2015.02.10 08:00:00
Normális esetben az ellenségünktől sem kérnénk olyat, hogy hallgassa meg a Spoon nevű, x-faktoros tákolmány bármelyik előadását is, de ebben az esetben kivételt teszünk. A Bors kapargatta meg A Dal múlt szombati adásának egyik továbbjutóját, pontosabban az előadásukat, ami…..
FSchleck 2015.02.10 10:16:12
@almdudler: Ez miért gyanús? Le szokták keverni az előadók mikrofonját azonnal, ahogy vége a produkciónak.
Nincs már sok hátra a Rising Starból, most vasárnap már csak nyolcan indulnak az első helyért. Ennek pedig nagyon örülünk, mert a legutóbbi műsor is megmutatta, hogy másfél-két óra bőven elég, nincs annyi tartalom a Rising Starban, hogy hetente egyszer közel három órára…..
FSchleck 2015.01.19 13:47:51
@Teshow: Szerinted érdekel valakit Szlovákiában ez a műsor? Ugyanúgy nem emiatt fog a srác ott befutni, mintha egy szlovák tehetségkutatóban szerepelne egy magyar.
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
FSchleck 2014.11.09 11:28:58
@Martucska: Tényleg volt Nórizás. De a legkínosabb pillanat az volt, mikor Benjit kezdte el alázni a produkciója után. Ott Alföldi egy pofont lecsavart volna neki legszívesebben szerintem.
Volt ennek előzménye is, a promó a Premier League meccseit az USA-ban közvetítő NBC sports megbízásából készül, és vicces. ..
FSchleck 2014.08.11 21:25:18
Régi tervem volt, hogy minden évben szeretnék vinni pályán pár embert, olyan meghatóan rengetegen vagytok, akik követitek a Hangyász sorsát, és láthatóan sokatoknak igazi szívügye. Ezért megbeszéltem a Michelinnel, hogy adnak egy szett Pilot Sport Cupot, ami…..
A tegnapi 17 stabil és 18 Next frissítés után megérkezett a 19-es verzió első fejlesztői kiadása is. Az újdonságok: chrome.proxy, chrome.fontSettings és opera.stash API támogatás Az előre telepített keresőket még mindig nem lehet szerkeszteni, viszont a Yahoo és a Wikipédia…..
Talán a cikk megjelenési idejéből is látszik, hogy kicsit problémás újra felvenni a lépést. Mármint a folyamatosan érkező előzetesekét, amitől alaposan elszokhattunk az év első felében. A múlt héten azonban megjelent a radikálisan megváltoztatott Opera 15 első kiadása, ami -…..
A Homár minden alkalommal lehetővé teszi a megszólított cégeknek a válaszadást. Még akkor is, ha nem is szólították meg őket, pl csak a Gazdasági Versenyhivatal bírságolta meg őket 10 millió forintra, mert termékük gyógyhatásainak egyikét sem sikerült tudományosan…..
FSchleck 2013.05.16 22:58:38
@danesdzsu2: Sajnos nem tettél bele random oda nem illő angol szavakat a mondataidba, így nem fogja érteni.
A Dal című műsor óta az egész ország ByeAlexre kíváncsi, akinek az eurovíziós szereplése rendesen megosztotta a hazai társadalmat és celebvilágot. Az óriási sajtóérdeklődéstől kissé meghökkenő előadó nemrég szakított arra időt, hogy egy interjú során meséljen arról,…..
FSchleck 2013.03.22 01:44:44
@Buszex: Tekintve, hogy Miskolcon járt egyetemre, szerintem elég valószínű, hogy az eredeti újságba írt.
Az utolsó frissítés:Tamás és a győztesek ételei itt. És itt a hivatalos végeredmény, na meg a kedvenc képem Tamásról. Jövök még majd rengeteg képpel és egy rendes értékeléssel, de a lényeg az, hogy nagyon büszkék lehetünk Széll Tamásra, Garai Ádámra és Hamvas…..
A napokban valaki azt kérdezte, hogyan lehet megtudni, hogy egy telefonszám hordozott, vagy sem? Ti tudjátok?  Puskázni nem ér. Ha tudod a választ, ne olvasd tovább! Viszont ha nem, vagy ha nem tudod, miért érdekes ez, akkor neked szól ez a poszt! (És talán az ismerőseidnek is, így…..
Közeledik az Olimpia, ami nem csak a sportszerető közönség számára a legfontosabb sportesemény, de a sportszerkesztőségek számára is. Ráhangolódásképpen ismerkedjetek meg azokkal a kommentátorokkal, akik az idei Olimpiáról közvetítenek. Egy rövid, olimpiai…..
Vastagbőr Szolgáltak és védtek 2012.07.04 09:01:00
Múlt hét szerdán megszületett az első fokú ítélet a West Balkán-ügyben. A bírónő azonban azt is megemlítette, hogy a rendőrök is mulasztottak, amikor nem mentek ki a telefonhívásokra, amiket csatoltak a peranyaghoz.Vasárnap Morva Krisztina feljelentést tett a legfőbb…..
Cukiság a legjavából. A bagolybébi megadóan tűri a simogatást. A többiek meg? Ki vannak borulva. Priceless! Nálatok van-e bagoly a kertben, illetve nálatok laknak-e állatok? ..
Nem felel meg az Eurovíziós Dalfesztiválra való jelentkezés szabályainak a Bebe and The Change Fans will be Friends című száma, így az MTVA és a Magyar Televízió Zrt. kizárja a dalt az Eurovíziós Dalfesztivál hazai elődöntőjéből - áll közleményükben. A versenyt szervező…..
FSchleck 2012.01.18 23:22:28
@Nadine: Nem rossz. Kár, hogy akkora Jason Mraz nyúlás, hogy a plafon leszakad. :D
  Vicces kis sztoriba keveredtek a Másnaposok film készítői a második résszel. Egy bizonyos jelenetben ugyanis az egyik hős azt mondja a másiknak: vigyázz a táskámra, az egy Louis Vuitton! (Alan Stu-nak) Csak közben hamisítvány az, amit mutat a kamera. Az LV ezért…..
FSchleck 2011.12.25 19:07:29
@trmno: Nyugi, már az mindent elmond az első hozzászólóról, hogy kiad 5-10 ezret egy fake LV táskáért...
Designsarok Ötpercnyi művészet 2011.10.22 07:58:00
Nem igazán akartunk ma gép előtt ülni, de egy videót mindenképp szeretnénk megosztani veletek. A burmai srác a szemünk előtt öt perc alatt alkot valami lenyűgözőt.   Nos, hogy ez művészet-e, azon lehet vitatkozni. Egy másik blogon olvastuk, hogy begyakorolt, motorikus…..
FSchleck 2011.10.22 23:49:43
@HgGina: És mégis szerinted miért nem lehet használni az ország eredeti, demokratikus elnevezését? Ha a Myanmar nevet használod, azzal szememben a diktatorikus katonai juntát támogatod. De használd csak nyugodtan, csak az ország eredeti nevét használókat ne baszogasd.
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Sehogy nem készültem a versenyre, hiszen az egyhármas Suzuki Swift gyárilag egy 810 kilós versenyautó. Ezt sikerült is bizonyítanom a tököli négyszázon. Egyébként ki ne látott volna már a péntek-szombati időszakban padlógázzal furikázó kamaszokat az ország tetszőleges…..
FSchleck 2011.09.06 18:07:18
@biker_kolee: Kinek a pap, kinek a Papp Tibi.
Előkerült egy 2010-es szabadalom, amiben az Apple egy alaposan felduzzasztott térképszolgáltatás alapjai rakja le. Ennek az a lényege, hogy a háttérinformációkat, a gps-t, az iránytűt valamit a kamerát is felhasználva a körülöttünk látható tájra dobálja a szoftver az…..
Bárki kibérelheti az Eclipse-t heti 382 millió forintért Az ember mohó, mindig nagyobbat akar, ez már csak így van. Az orosz milliárdosra, a Chelsea focicsapat tulajdonosára, Roman Abramovicsra - aki vagyonát egy komplett tehervonat-szerelvény ellopásával alapozta meg -, ez fokozottan…..
Gyöngyöspatán a Jobbik jelöltje győzött – a hír láthatóan sokakat meglepetett. Következik ebből valami? Lehetséges, hogy mégis inkább jobbról kell keresni a Fidesz potenciális váltópártját? Lehet, hogy Vona Gábor a magyar Fini, aki szélről indulva, de óvatosan befelé…..
Ha mindenki csak minden másnap enne húst, sokkal beljebb lennénk kibocsátásban, mintha az egész Földön havonta egy hétre leállna a közlekedés. Mai cikkünk blogposztja...
FSchleck 2011.06.22 15:24:40