Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GZ3n0n (törölt)

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
~ ZD RX ~ Karácsonyi izébizék~ 2010.12.30 20:33:00
Sziasztok! Elnézést, a hétfőre ígért kis összefoglalót mára halasztottam. ^^" Nem nagyon voltam itthon az elmult napokban, s nem volt nagyon alkalmam ezt megírni. Na de majd most. :DA péntekkel kezdeném. Hát a Szenteste összességében beváltotta a hozzáfűzött…..
A történelem csakugyan megismétli önmagát, ha nem is véletlenségből éppen, hát az emberi korlátoltság aktív közreműködésével. Így rövidesen ismét szem -és fültanúi lehetünk néhány, önmagából kivetkőzött zenei irányultsággal rendelkező pernahajder csínytevéseinek,…..
Sosem voltam a rádióhallgatás megszállottja, kivéve talán boldogult tizenéveim legelejét, amikor Szokol kategóriájú zsebrádiókon hallgattam a Calypsót, ami - akkoriban!! - egy kimondottan színvonalas, oldtimer zenéket közvetítő kereskedelmi rádióadó volt. Később, már a…..
GZ3n0n (törölt) 2010.02.26 10:29:34
Na ezt már képtelen vagyok megállni szó nélkül, persze 2 nagy levegővétellel a már fulladás-rohamokat okozó nevetőgörcsök után. :D

Először is kösz hogy bearanyoztad a mai napomat, úgyis sokszor unalmas itt a munkahelyen, amikor épp nincs "munka", jó valami üdítőt olvasgatni.
Asszem az agyzsibbasztó net-szektorod alkalmas lesz erre a közeljövőben. :)

Ami a Republic-ot illeti, igen, ez a híres "Kék és narancssárga" című egykori muzikális produkciójuk.
Őszintén szólva nekem se pont ez a daluk tetszik.

Ami a zenei kritikát illeti, díjazom, ha valaki leírja, miről mit gondol, szal továbbra is sok sikert ehhez, már csak azért is, mert a leírtakkal 95%-ban egyetértés van részemről. :)

Nos, Orsika "Ha lemegy a nap" c. száma nekem úgy-ahogy bejön (most megkövezhetsz ezért :D), de csak ez az egyetlen, dehát mégis '97-ben volt nagyzene, én általános iskolában ugráltam rá, mint a sicc, szóval elsősorban nosztalgikus érzelmű lelki világomnak köszönhető.
Orsolya nénit kb. 2001-ben még meghúztam volna, ha nem akkor lettem volna "Én még csak Tizennéééégy..." :D
Ma már nem kívánnám én se.

Gangszta döglött zolika borzalmas reppelését a dalocskában viszont kihagytad, szerintem neki is el kéne már tűnni a redvás f*szba a műmájer gizda stílusával, sajnos ő is ékes példája ugyanis a fiatalság elkurvulásának. Ő a magyar Kid Rock: ugyanúgy a nőket kihasználni, berúgva fetrengeni jó dolog, csináld te is, légy hülye, mert az JÓ !

Régen az ilyeneket a Dunába lőtték volna, amikor ilyesféle "embereket" látni manapság a nagy propaganda-dobozban (televízió), néha elgondolkodom: 60 évvel ezelőtt mennyire nyugodtabb volt a civilizáció, mert nem voltak köztünk ilyen vérszívó csótányok.
Lám, mivé lett a 21. század...
Igen, ezt megmondá vala Jehova, és úgy lészen.. Elég belenézni időnként a mi kis szeretett germelykomenista gayrave.hu-nk éppen aktuális termésébe, és máris megtaláltuk a hülyék királyságát, ez vitathatatlan. A látottak megértéséhez minimális józan ész, a tulajdonképpeni…..
JANUÁR 29.-IKEI HÍREINK, RÖVIDEN:Az USA és Izrael teljeskörű nukleáris technológiát ad át Iránnak a napokban!A megállapodás alapján a két, atomfegyverzettel rendelkező ország, teljes technológiai know-how-t ad át Iránnak, valamint feleslegessé vált nukleáris robbanófejeiket…..
Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!Ismételten áll…..
.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik…..
Nem vagyok könnyű helyzetben, amikor már-már kényszeresen szabatos módon szeretnék írni a tegnapi buliról, amin többek mélységes sajnálatára, ám még többek örömére végülis megjelentem!Ha azt írnám, egy darab xar volt a buli, hazudnék. Nem kicsit, nagyon. De ha azt…..