Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolfeone

373 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem csak a 2016-os mozilányok listázását sikerült pótolnom így áprilisra..., hanem a (szerintem) legszebb sorozatlányokét is, akik 2016-ban sorozatokban szerepeltek. A 2015-ös listához képest elég sok a változás. Néhányan kipottyantak, s helyettük jöttek újabbak. Egyesek hátrébb, míg mások előrébb…..
Sajnos tavaly év végén nem volt rá időm, és azóta se nagyon, de azért csak sikerült ezúttal is összeállítani a listámat, az előző évi, tehát a 2016-os filmekben játszó, szerintem legszebb színésznőkről. Jobb később, mint soha... A bejegyzés címe egy kicsit hazudik, ugyanis 26 színésznő sorakozik…..
Mozgókép Detektívek Babs & Tabs 2016.11.23 18:36:09
Bár a blog (személyes elfoglaltságok miatt) átmeneti szüneten van pár hónapja (év végén azért természetesen lesznek összegző bejegyzések), most muszáj kicsit megtörnöm a csendet. Már lement ugyan az eheti rész, de ez a Grindhouse-os Gotham előzetes, ami Barbara Kean-re és Tabitha-ra koncentrál, ez…..
Idén nem nagyon alkottam véleményt filmekről a blogon. Szóval komoly az elmaradásom így augusztusra. Emiatt szinte biztos, hogy nem fogom tudni bepótolni az összes kritikát, amit írni szerettem volna. Éppen ezért első körben jöjjön egy összesítő villámkritika csokor, hogy ne maradjon ki egy film…..
Rengeteg filmes és sorozatos hír, illetve marketing anyag volt az elmúlt majdnem 4 hónapban, míg pihent a blog. Lehetetlen mindent felsorolni, szóval csak összefoglaló jelleggel egy-két dolog a fontosabbak közül: A filmes híreken és anyagokon már túl vagyunk, most jöjjenek a sorozatos hírek,…..
Rengeteg filmes és sorozatos hír, illetve marketing anyag volt az elmúlt majdnem 4 hónapban, míg pihent a blog. Lehetetlen mindent felsorolni, szóval csak összefoglaló jelleggel egy-két dolog a fontosabbak közül: Első körben jöjjenek a filmes hírek és anyagok: /// A sorozatos is lesz a napokban,…..
Mivel is térhetne vissza a blog, majdnem 4 hónapnyi pihenő után, mint egy új Rogue One: A Star Wars Story előzetessel. Ha még nem láttad az elmúlt 3 napban, amit nem hiszek :), akkor a kép alatt meglesheted:..
A múltkori után egy kicsit komolyabb hangvételű előzetes a Star Trek Beyond-hoz a poszter alatt:..
A Netflix csak berendelte a Punisher sorozatot! Szóval kapunk egy Daredevil spinoff-ot. Jon Bernthal újra Frank Castle lehet! Bár, pár hete még Daisy Ridley-ről pletykáltak, végül Alicia Vikander lesz Lara Croft a Tomb Raider reboot-ban. Harley Quinn, vagyis Margot Robbie nekivetkőzik, avagy…..
A Tru Calling és a Dollhouse szépsége, Eliza Dushku végre visszatért visszatért a képernyőre. Jelenleg a Banshee-ben alakít egy "kissé" alkoholista nyomozót. És állati jól áll neki ez dögös, és egyben laza, kemény csaj szerep. Ennek örömére nosztalgiázzunk kicsit. Megnézhettek róla néhány korábban…..
...amiben végre Wolverine is feltűnik. A kép alatt megtalálod:..
Május 10-én lesz a Kevin Smith által rendezett The Flash epizód (2x21-The Runaway Dinosaur). Nyári külföldi sorozat folytatások: 05.05. - Peaky Blinders 3. évad (BBC) 06.16. - Aquarius 2. évad (NBC) - dupla részes premier 06.30. - Sex&Drugs&Rock&Roll 2. évad (FX) 07.13. - Mr.…..
Ezúttal már majdnem havi jelentés... Nah, jó, "csak" 3 heti... Daisy Ridley szülinapja alkalmából (ápr.10.) Mark Hamill ezt a képet tette ki Twitterére: Előzetes Daryl motorozós dokureailty-jéhez, a Ride with Norman Reedus-hoz: A Marvel-Sony közös Spiderman film 2017-ben jön, a címe…..
Egy rém rendes család Al Bundy-ja, azaz Ed O'Neill, aki az utóbbi években már egy Modern család tagja, ma töltötte be 70. évét. Boldog születésnapot neki! Ha nosztalgiázni akarsz, az RTL+-on hétköznap esténként még mindig újranézheted Bundy-ék mindennapjait. Itt pedig olvashatsz néhány idézetet…..
A kép után megnézheted:..
Most, hogy már láttuk a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet első előzetesét, nézzünk meg pár képet és egy  videót (mely egy régebbi GQ fotózáson készült) a főszereplő színésznőről, Felicity Jones-ról:..
Az utóbbi hetekben volt egy rakás évad finálé, de volt évadnyitó, crossover, backdoor pilot, nah meg teljes szezon is (a Netflix-nek köszönhetően). Rengeteg néznivaló akadt (állati sűrű ez a tavaszi időszak sorozatok szempontjából), és az egyéb elfoglaltságok miatt arra sajnos már nem maradt időm,…..
Megérkezett a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet első teaser előzetese. Megtalálod a kép alatt:..
A Vinyl eheti, egész pontosan 6. részében  Doktor House és mindenki kedvenc 13-masa ledobta a textilt. Igaz, cselekedett már így kamerák előtt (pl. Harmadik fél, Alpha Dog), de ezúttal teljes valójában látható. A "Tovább" mögött megnézheted, ha még nem láttad:..
Az American Crime Story: The People v O.J. Simpson májusban érkezik a magyar FOX-ra! A Discovery új minisorozata (mint amilyen a Klondike is volt), a Harley and The Davidsons (itt volt róla szó) szeptember 5-én indul, és 3 nap alatt leadják mind a 6 részt...
Istenem, add, hogy tényleg akkora királyság legyen, mint amilyennek az előzetes alapján tűnik! Az új trailer a kép alatt leshető meg:..
Ha lemaradtál a múlt heti Facebook-os Melissa Benoist LIVE Chat eseményről, akkor nyugi! Videó a Supergirl sorozat FB oldalán ITT...
Supergirl után a The Flash Caitlin Snow-ja is élő chatelni fog rajongóival. Bár, sajnos úgy néz ki, hogy ezt csak az amerikaiak láthatják a CW-n, magyar idő szerint kedd éjfélkor. Remélem, azért (a Supergirl mintájára) a The Flash Facebook oldalára is kiteszik majd...