Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oroszlán Fóka

22 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Királyrák R.I.P. Zsivótzky Gyula 2007.10.12 15:09:00
Ma temették el az évszázad magyar atlétáját. Sok mindent lehetne írni róla, de azt megteszi a többi orgánum, én a száraz tények felsorolása után egy személyes élménnyel szeretnék búcsúzni tőle.Született: 1937.02.25.Sportága: atlétikaVersenyszáma: kalapácsvetés…..
Királyrák Európa itt épül 2007.10.08 18:49:00
Klasszikus droidsztorival támadunk fel.A Combinon, zsúfolodva a tömegben, munkából (emiatt nem volt blog) hazafelé jövet két keresztrejtvény-nyuggert figyeltem meg. A keresztrejtvény-nyugger ismertetőjele, hogy abban a biztos és megingathatatlan hitben él, hogy csak azért, mert…..
Királyrák Go, Captain Dobó! 2007.09.12 08:36:00
Ma este 19.30-kor lép pályára csapatunk Törökországban, Európa-bajnoki selejtező (számunkra már csak barátságos) mérkőzésen.Sajnálom, hogy nem ezzel a csapattal kezdte el a selejtezőt a válogatott. Nem azt mondom, hogy akkor biztosan továbbjutó helyen állnánk, de…..
Királyrák Álomvilág 2007.09.05 07:11:00
,,Álmodtam egy világot magamnak, itt állok a kapui előtt!" Akár ez is lehetne Szávay Ágnes jelmondata a US Openen. Hihetetlen, amit ez a soltvadkerti lány az utóbbi időben véghez visz. Egy évvel ezelőtt gyakorlatilag csak az ismerte a magyar lányt, aki hatalmas teniszrajongó,…..
A mai magyar labdarúgás válságban van. Ez a válság viszont nem manapság kezdődött, hanem 1986. június 2.-án egy mexikói városban, Irapuatoban egy világbajnoki mérkőzésen. Ezen a meccsen 6:0-ra kapott ki Szovjetuniótól az a magyar válogatott, amely ugyanezen év márciusában 3:0…..
Ma este 20.45-kor a debreceni Oláh Gábor utcában útjára indul a labda. Ezzel megkezdi a Debrecen BL szereplését a svéd Elfsborg ellen. Sajnos már rég elmúltak azok az idők, amikor egy magyar csapat lebecsülhet bárkit is, pláne egy svéd bajnokot. Szerencsére azonban a svéd…..
,,Kis ország, kis háború" - mondanák nagy idők nagy tanúi. Az MLSZ ugyanis nem áll szóba a Nemzeti Sporttal. Miért? Álljon itt néhány sor a Magyar Sportújságírók Szövetségének elküldött levélből: Történt mindez amiatt és azok után, hogy nevezett újságban a…..
2007. július. 08. Federer neve örökre bekerült a tenisztörténelem nagykönyvébe azzal, hogy sorozatban(!) ötödször nyerte meg a Wimbledoni teniszversenyt. Ezzel behozott egy nagyágyút, Björn Borgot. A tenisz szerelmeseinek sokat kellett böjtölni az elmúlt két hétben, ugyanis…..
A Real Madrid úgy döntött, Capellora nincs szüksége a csapatnak, annak ellenére, hogy az ő csinált belőlük bajnokot. Elnézve a nyíregyházi példát, egyértelmű a párhuzam. A rossz példa ragadósabb. Tavaly a Serie B-be visszaesett Juventustól elvágyó Capello megegyezett a…..
A nagy megtisztulás évét élték át az idei bajnokságban a Juventus szerelmesei. Új alapokra sikerült helyezni a vezetést, sikerült ésszerűen fiatalítani, s a szurkolók sem pártoltak el a csapat mellől. A Fradinál ezzel szemben maradt a bukott rablóbanda, az unott játékosgárda.…..
A világháló egy érdekes hely. Sok olyan dolgot megtalál az ember, amiről soha nem hallana. Itt van például Renata Teixeira Nunes kisasszony (beszélő név :)) esete. A hölgy megígérte, ha megnyeri a BL-t a Milan, akkor ő bizony élő adásban levetkőzik. Ha ezt előbb tudta volna a…..
Oroszlán Fóka 2007.06.28 13:01:48
Tegnap este buli volt. Az éjjel-nappali pénztárosa a szokottnál is mélyebb mélabúval szolgált ki a Nagyvárad téren. ,,Biztos nyert Baktalórántháza" - jegyezte meg a haver a bolt előtt, és én akkor eldöntöttem, hogy ezt a szöveget használni fogom. Csalódott, mint fradista…..
Oroszlán Fóka 2007.06.19 14:31:13
Szép játszmák, gyenge közvetítés és unalmas ringszpíker 2007. június 16. Budapest délután 6 óra. Kezdetét veszi a Syma csarnokban egy olyan boxesemény, melyre Magyarországon 3 éve nem volt példa. Volt itt minden. Felhozó meccs, címmeccs, de még olyan párharc is, ahol 2…..
Ezentúl hetente, minden pénteken jelentkezünk álhírekkel, amelyek az elmúlt időszak közéleti eseményeihez köthetőek. Itt az első csokor.  Szekeres Imre honvédelmi miniszter kijelentette, szakmailag nem megfelelő a hadseregnél alkalmazott jelenlegi vezénylési módszer.…..
Ahogy a visszatérő látogatók láthatják, fokozatosan megújul a kinézet az elkövetkezendő napokban. Kicsit átszerkesztjük a WordPress sablont. A tartalom változatlan marad. A dizájnnal kapcsolatos észrevételeket, ötleteket várom a kommentek között. Kérdéseiteket nyugodtan…..
Oroszlán Fóka 2007.06.14 11:01:37
A magyar válogatott tegnap este EB-selejtezőn lépett pályára Oslóban. Azt már kitartó, szívós munkával elértük, hogy ez számunkra már ne legyen tétmérkőzés. Válogatottunk, ha őszinték akarunk lenni, már a Málta elleni mérkőzés után elveszítette reális esélyét a…..
Királyrák Kegyelem! Döfés? 2007.06.06 18:52:00
Szerintetek mivel fogja Várhidi kapitány magyarázni a ma esti megalázó vereséget, melyet Norvégiától fogunk elszenvedni? A meccset 18:30-tól adja Sport 2. Vajon előkerül majd, hogy ,,nagyon jó helyzeteink voltak, csak kihagytuk őket?" Vagy a fogjuk a Norvégiából eredő…..
Érdekes olvasói levél látott napvilágot a minap. Írója szerint az Orbán Viktor közreműködésével alapított, és a jelenlegi költségvetésből is támogatott felcsúti Puskás Ferenc Futballakadémián nincs minden rendben. Sem az étel, sem az ár, sem az utazás, sem a…..
Nos külső szemlélő mondhatja azt, főleg, ha csak az eredményt nézi, hogy az Európa bajnok otthonában nem gáz kikapni 2 góllal. Igen, lehetséges. De nem így! Focistáink tragikomikusan futballoztak. Egyetlen helyzetünket is úgy sikerült összehozni, hogy a görög védő bénázott…..
Királyrák Görögország nyert! 2007.06.02 22:49:00
Utólag már könnyű azt mondani, hogy nem fűztünk hozzá nagy reményeket, és tudtuk, hogy a görög csapat felkészültebb és sokkal jobb. Nyert is, két góllal. De ráadásul MILYEN két góllal?! Alig volt esélyünk és azzal sem éltünk. A magyarok a technikai hátrányt a…..
Bár jelenleg is tart az év 2. vagy 3. számú kerékpárviadala (ezen szeretnek vitatkozni az olaszok a spanyolokkal), de mégsem ettől hangos a világsajtó, hanem attól, hogy egymás után vallják be a „régi nagyok”, hogy bizony rendesen kokszoltak. Erik Zabel, aki jelenleg is az…..