Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádámbátyám

329 bejegyzést írt és 122 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma éjféltől indul a 72 órás beadandó-gyártás. A munka hátteréről, menetéről, haladásáról, valamint a már most is jelentős frusztrációmról élőben beszámolok. Lássuk: Szombat, 18:10 Megyek meccset nézni. Éjfélre haza szeretnék érni. A meccsek közben málnaszörpöt…..
Ádám mondja Hol is tartottunk? 2012.05.19 09:46:00
Közel egy évvel a legutóbbi bejegyzést követően újra posztolok. Nincs különösebb oka; valószínűleg azzal van összefüggésben, hogy egyébként egy csomó mindent kellene csinálnom épp, ami hasznos, úgyhogy inkább nem azokkal foglalkozom.Az elmúlt közel egy évben annyi minden…..
VilágEgyetem Haladunk 2011.07.26 12:43:52
 Bár egy kissé lassú tempóban, de legalább már megvan a diplomám. Jani Balatonon van, a terv az, hogy vasárnapra elkészülünk a forgatókönyvekkel. Én tegnap este befejeztem az első részt, nemsokára összeírom a kelléklistát, aztán folytatom a harmadik résszel, ami egy…..
Épp forgatókönyvírásban vagyok, az első rész összerakásán dolgozom. A gólyatáborról fog szólni, ennél többet persze nem árulhatok el. Két későbbi rész forgatókönyve már lényegében elkészült, még van három, ami folyamatban van, egyedül az utolsó rész, az évadzáró…..
A VilágEgyetem (Universe-ity) egy készülő sorozat, ami - egyelőre a tervek szerint, legalábbis - hat 20-22 perces epizódból fog állni. Az ötlet az ELTE Kőrösi Csoma Sándor Kollégiumában, annak is a Club '89 névre hallgató csoportjában fogalmazódott meg. A sztorija egyszerű, de…..
Nyaralási sebeinket nyalogatjuk, munkába rohangálunk, itt vannak a dolgos hétköznapok megint, pedig nemrég még Gyenesdiáson süttettük magunkat hupivörösre. Mintha csak tegnap lett volna, hogy hazajöttünk az idei nyár legforróbb napjaira szervezett Club 89-es…..
 Újra itt a rendszeres keddi poszt. Nem lesz hosszú, de tartalmaz egy hivatkozást, úgyhogy, aki akar a Club '89 nyári kirándulásáról egy kis beharangozót olvasni, az megteheti. Ma van az utolsó hetem, amit a NUK-ban töltök. Szerencsére még pont van elég WC-papírom a…..
Ádám mondja Esős nap 2011.06.30 16:42:19
Ha úgy vesszük, akkor ez a rendszeresen jelentkező keddi poszt megkésett verziója. Egyébként amióta a sorozat tart, azóta talán egyszer sem kedden jelent meg a keddi bejegyzés, de tökmindegy. Délután van, esik az eső. Sőt, inkább zuhog, én meg mindjárt indulok Fradi-meccsre.…..
Karatty Blog Jó idő, rossz idő 2011.06.22 16:54:00
Index-hír: Első fokú hőségriasztás az Alföldön, de a hétvégére rossz idő várható. Milyen szép a magyar nyelv, nem? De ebben nincs igaza! Előre leszögezem, hogy most nem panaszkodni akarok, hiszen Sipos F. Tamás is megmondta, hogy "ez egy ilyen nyár", és jobb, ha…..
Ádám mondja Négyes 2011.06.22 14:31:42
Négyes lett a záróvizsgám, elfogyott a paprika. Ilyen és ehhez hasonló eseményekről szól ez a bejegyzés. A legfontosabb, hogy megvan a záróvizsgám. Nagyon készültem rá, tegnap este borotválkoztam, körmöt vágtam, még zuhanyoztam is. Aztán megnéztem egy részt a kedvenc…..
 Ahogyan arra számítani lehetett, már egy hét után megszakadt a tervezett sorozat, mely szerint minden hét kedden lesz friss poszt. De nincs nagy baj, csak egy nap a késés. A továbbiakban az otthoni ételekről és a tanulás fárasztó jellegéről lesz szó. 1, Az otthoni ételek…..
Péntek este van, és igen, VIVA-t nézek, mert most van a csatorna borzalmas díjátadója, a Comet. Fikázni akartam, jegyzetelni is kezdtem, hogy ki mennyire rossz előadó, meg mennyire szarok a számok, de negyed óra után feladtam. Nem azért, mert ne lett volna pont annyira takonyszintű,…..
 Üdvözlöm a nyálas olvasókat! Kitaláltam, hogy a rendszertelen posztolások elkerülése végett ezentúl minden kedden fogok írni egy bejegyzést, akkor is, ha nincs keddvem, vagy mondanivalóm. Utóbbi amúgy sem szokott lenni egyébként. A rovat címe arról a családi szokásról…..
Karatty Blog Tehetség(?)kutatók 2011.06.06 14:00:00
Vajon, hogy nem vettem észre, hogy lement egy Csillag Születik évad? Valószínűleg az az oka, hogy hidegen hagy. Az évek óta műsoron lévő tehetségkutatókról lesz szó... Tegnap az Index címlapot böngészve megláttam, hogy László Attila nyerte meg a Csillag Születik legújabb…..
Karatty Blog Túlteng a nevetés 2011.06.02 22:17:00
Miért kell több ezer (túlzok) ugyanolyan blogponthus oldalt csinálni, szinte teljesen megegyező tartalommal? azpara, 2perc, nemkutya, tururu, aztadom, igynevess, justsmile... stb. Ezekről a gombamód szaporodó poéngyáros blogokról lesz szó a továbbiakban. A siker receptje adott.…..
Ádámbátyám 2011.06.04 18:33:24
@Mária: Az, hogy csont ugyanaz. Ha most nekiállnék csinálni egy index2.hu-t, úgy hogy ctrC-ctrV-zem az összes cikket, az kinek lenne jó?
Ádámbátyám 2011.06.04 23:09:56
@tmichel: Senki nem mondta, hogy ne indíts olyan blogot, amilyent szeretnél. Csak nem értem, hogy a klónozásnak mi értelme van.
Ádámbátyám 2011.06.05 09:35:31
@Spamet nem küldünk rá: Látom neked sem sikerült megérteni, hogy miről szól a poszt.
Weboldalt ajánlok: http://hellogiggles.comZooey és barátnői csinálják, engem nem különösebben érdekel, de hát hol jelenjen meg ez az infó, ha nem a deschanel-blogon, nem? Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy kedvenc színész/énekesnőnk hatalmas kocka, állandóan twittel meg…..
Még május végén kezdtem írni egy bejegyzést, nem is volt az olyan régen, de jó lett volna még akkor megjelentetni, mert az lett volna a címe, hogy "Májusi utolsó". Ez azért lett volna jó, mert ugye van az, hogy a májusi eső aranyat ér. Ebből jön a "májusi…..
Karatty Blog Időjárás honlapok 2011.05.30 23:26:00
Általában szeretjük tudni, hogy milyen idő lesz másnap, mert nem tervezünk kirándulást zuhogó esőben. Ezzel nincs is baj. Azzal annál inkább, hogy az időjárás jelentésről mindig elkapcsolunk, ráadásul az nincs a nap 24 órájában. Jöhet az internet... Miket akarunk megtudni? Az…..
Tovább után a Budaörsi Napokra írt színdarabjaink láthatók.Csapatunk, a Tottoberfest a bajor sör- és tehénkultuszt igyekezett megfogni.Írta: Ádám (én) és Jani (Jani)Szereplők:Totó - a részegFrau Totó - a feleségeRózi - a lányuk, aki kurvának állHerr Kulesch - Totóék…..
Ádám mondja Man On The Moon 2011.05.16 09:00:00
 ..
Há! Azt hittétek, hogy nincs is ez a blog, mi? Pedig van. És most egy igazán remek hír Zooey-val kapcsolatban: új sorozatban fog szerepleni, a FOX csatornán. The New Girl lesz a címe (a comment blog szerint legalábbis, az IMDB-n még ez nem jelent meg konkrétan), és a Művésznő…..
Mire kellett kelnem ma reggel, na mire? A bogarak válaszcsapására a múltkori miatt. Idáig jutottunk. Már a rohadt kis bogarak sem képesek a nyílt küzdelemre; nem mernek kiállni velem, mint bogár a férfival. Hanem mit csinálnak? Beleölik magukat a teáskancsóba. Ezek állatok! Azt…..
Ádám mondja A szeretet ünnepén 2011.05.01 19:53:00
Most, hogy ezeket a sorokat írom, odakintről a Campona előtti parkolóból nem kisebb sztárelőadók koncertje hallatszik, mint Varga Feri és az a szőke vokalista nője, akinek nem tudom a nevét. Közvetítés a koncertről.Dőlt betűvel szakkommentátor kollégám,…..
Pont egy hónapja nem írtam blogposztot, de írok helyette szakdolgozatot, úgyhogy azért nem unatkozom. A BN-ről is akarok majd írni valamit, de ez még nem az. Most beszámolok a tegnap esti vérfagyasztó jelenetekről. Csak az olvasson tovább, aki elég elég keménynek érzi magát. Az…..
Csak eddig mindig elhalasztottam. De most itt van az a poszt, ami még nem tudom miről fog szólni. Futballhétvége: Az elmúlt hétvégén két NB1-es meccset is a helyszínen tekintettem meg. Az egyik értelemszerűen a Fradi-Vidi volt, erről nem szeretnék bővebben nyilatkozni. A másik…..