Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tompikati

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, emlékeztek, volt nekem az a hülye barátom, aki rendszám nélkül vezette a frissen vásárolt Voyagert. Utóélete is lett a történetnek, és ahogy ezt kommentben többen is megjósolták, meg is büntették. A német autópálya-rendőrség vészjósló borítékja jó egy hónap…..
tompikati 2014.09.14 18:06:09
@V12 Power: Ausztriában is letudud egyszerüsiteni:Hétvégén on-line rámentem a biztositomnál a szerzödésre,ott 2.autoként bejelentettem,egyböl visszaigazoltak,igy rá tudtam tenni a rendszámomat.Utánna ráérek bemenni másik rendszámot kérni.
Megvan a tökéletes megoldás a futásteljesítmény hamisításának visszaszorítására, mégsem használjuk. Vélemények az azonos című írásunkról...
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
Nincs az a jármű, ahol maradéktalanul elfér minden, amit nyaralni vinne a család. A Bburago play set legalább részben megoldhatja a problémát: nem csak az autó fér bele a kompakt csomagba, de egy komplett utcakép is, autómosóval, benzinkúttal, felfestésekkel. Így könnyű…..
tompikati 2010.12.11 20:42:51
Ez a jól ismert Hyundai csomag, de hogy ne legyen olyan unalmas, ebből most kihagytuk a hátizsákot és a világító kártyát. Ebben a posztban egy jó meleg polár pulcsi, 2 db póló és egy egér keresi a gazdáját. (XXL méret) Kérdés: Milyen feliratú szponzorsapkában nyilatkozik a…..
tompikati 2010.12.11 16:51:30
A gyanúzöld a zöld egy olyan árnyalata, melyre nem tudjuk egyértelműen ráfogni, hogy zöld. Van valami másik szín, ami ugyan nem domináns, de éppen egy picit bekavar. Na ilyen gyanúzöld volt a Green Taxi sajtótájékoztatója is, melyről a Hiéna ezt a vízórát nyúlta le. Bizony,…..
tompikati 2010.12.11 16:41:03
Bré hihetetlen nagy elánnal robbant be a köztudatba. Hétről-hétre figyeltük fejlődését, ahogy egyre szedte fel magára a lóerőket, és bár a végeredmény sokak szerint igen pazar volt, a projekt atyja még sem volt képes belenyugodni abba, hogy az eredeti célját nem érte el. Ha nem…..
tompikati 2010.12.11 16:32:35
Ne gondolja, hogy csak bonyolult kérdésekkel lehet értékes konchoz jutni. Ez a kérdés azoknak kedvez, akik ebédre is Googlet esznek, és az ülökben a notebookkal mennek a rötyire. Ha szeretne a Scania energiaitaltól mámorosan fetrengeni a láthatósági mellénnyel betömött…..
tompikati 2010.12.11 16:21:20
Apró, de hasznos ajándék: plusz egy pendrive sosem árt, különösen, ha ilyen jól néz ki: 2 GB-os fém pendrive, elegáns dobozban, Audi A1 felirattal. Ráadás Instant charge pólóval XL-es méretben. Kérdés: Melyik két henger kap mostohagyerekként kevesebb levegot a hagyományos…..
tompikati 2010.12.11 16:19:36
Kedves barátunktól kaptuk az alábbi e-mailt, illetve levelezést, alcíme akár lehetne a Kis magyar történet is, annyira jellemző példája a gerinctelen átverésnek.Olvassák csak:Nézzétek meg amíg fent van mindkettő...Ezt az autót néztem meg:A legnagyobb gáz az volt, hogy a váltót…..