Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fearless

2 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Középvonal Szilveszteri party 2015.01.02 16:04:14
Verekedés és erőszakoskodás Több embert, köztük egy lányt is megvertek a biztonsági emberek a Music Fm és a Lights Off közös szilveszteri buliján. Azon kívül, hogy kabátok, telefonok, iratok vesztek oda, durva biztonsági őrökről és teljes fejetlenségről számoltak be a buli…..
Középvonal Megyei matrica 2015.01.02 15:51:12
így szívatja az autósokat a kormány Bár a kormány azzal a lózunggal vezette be január elsejei hatállyal a megyei sztrádamatricákat, hogy „jelentősen csökkennek az autósok úthasználati költségei”, sokaknak igen fájdalmas volt, illetve lesz szembesülni azzal, hogy az új…..
Ha valakinek még nem tűnt volna fel, Kínába maximum azért érdemes csak ellátogatni, hogy a csökönyös változatlanságot a változatlanság kedvéért megtapasztalhassa az ember. 1992-ben, amikor először vetett a sors Kínába, a fél év alatt megtapasztalt "fejlődést" kommentálva…..
BuheraBlog Ingyenjegy II. 2010.08.20 08:00:00
Sajnos a fesztiválszezonnak jórészt vége, de ezek az okosságok még azért okozhatnak fejfájást a kedves üzemeltetőknek, Dropzone felfedezései:http://ticketpro.hu/events.php?order_by=-1 UNION ALL SELECT VERSION(),NULL,NULL,NULL,NULL,NULL,NULLhttp://www.jegy.hu/articles.php?aid=-1'…..
Fearless 2010.08.20 17:39:39
@gabborr: reklám?
Március elején hivatalos Ethical Hacking képzés indul a BME-n az Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék és az EC-Council hazai képviselője, a NetAcademia Oktatóközpont közös szervezésében.Hamarosan lesz egy bemutató a képzésből – gyere el! Ha érdekel…..
a múlt héten mutattuk a teasereket most megérkezett a teljes Paradise Circus videó főszerepben az egykori pornósztár Georgina Spelvin és az 1973 klasszikus filmje, a Devil in Miss Jones nem tudjuk elégszer elmondani, hogy imádjuk a Massive Attack-eta videó a tovább mögött van mert…..
BuheraBlog Metasploit Framework 3.3 2009.11.17 14:34:15
Megérkezett a Metasploit Framework 3.3-as, stabil változata, rengeteg izgalmas újdonsággal úgymint: Windows 7 támogatás futtató és célpont oldalon, továbbfejlesztett Oracle és MSSQL támadási módszerek, a playloadok bágyazásának lehetősége tetszőleges .exe-be vagy VBA makróként…..
MS09-063: Távoli kódfuttatásra alkalmas sebezhetőség a Web Services for Devices API-ban. A hiba helyi hálózaton keresztül használható ki, és Windows Vista és 2008 rendszereket érint. MS09-064: A Windows 2000 Licence Logging Service-ét érintő, távoli kódfuttatásra alkalmas…..
BuheraBlog Ethical Hacking Wiki 2009.10.26 10:32:04
Davee-től értesültem, hogy online a NetAcademia által már rég óta ígérgetett magyar Ethical Hacking Wiki első verziója. A szabad információáramlás jegyében regisztrálni csak NetAcademia-s kóddal lehet, nagyon hálás lennék, ha lőne valaki egy meghívót :)..
Nem szeretnék átmenni üzleti újságíróba bloggerbe, de mivel napjaim jelentős részét mostanában a Metasploit keretrendszer boncolgatása teszi ki - sajnos el kell ismernem, hogy sokszor a blog rovására - , nem állhatom meg, hogy ne írjak pár szót a közelmúlt és közeljövő…..
Még múlt héten kaptam sghctomától pár érdekességet a magyar netről. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot az Aliencomputers-szel is, sajnos sikertelenül... ... egy eleg ismert szamitogepbolt, toluk az ember azert minimum azt elvarna, hogy ne plaintext-ben legyenek tarolva a jelszavak...…..
Fearless 2009.10.15 18:31:25
Az Adobe biztonsági szakemberei arról számoltak be, hogy aktív támadások kezdődtek a Reader és Acrobat szoftverek 9.1.3-as verzióit futtató Windows felhasználókkal szemben. A cég a javítást rendszeres, negyedéves frissítési ciklusába ütemezve, október 13-án fogja a…..
Fearless 2009.10.10 10:44:14
BuheraBlog Konferenciák 2009.08.25 09:12:42
Néhány európai konferencia a hideg évszakokra:CONfidence, Varsó: még nincsenek a hivatalos oldalon  infók a 6., varsói rendezvényről, de az időpont november 19-20. lesz, és a CfP már ki van írva.SOURCE, Barcelona: Megjelent a beosztás. Az időpont szeptember 21-22, ütközik…..
BuheraBlog Helyi XSS-ek 2009.08.18 10:00:00
pzs írta: fórumomban linkeltek egy adatlapot, itt: http://userscripts.org/topics/17920?page=11#posts-155350 Az xss-t kihasználva (jelen pillanatban) csak egyedi háttérképet állított be magának a gyerek [az iwiwen], ami ilyen szintig még poén, de írtam iwiwnek (ebben a…..
A Mozilla biztonsági csapata a Firefox webböngésző összes verzióját valamint a Netscape és Flock alkalmazásokat érintő, címsorhamisításra lehetőséget adó sebezhetőségről számol be. A hiba kihasználásával pl. egy adathalász akció során a kártékony weboldal átírhatja a…..
 Munkaügyi vita során 30 ezer vasmunkás csapott össze rendőrökkel egy kelet-kínai acélműben, majd agyonverték a konkurens vállalat igazgatóját.A pénteki összetűzésben több százan sérültek meg - jelentette egy hongkongi emberjogi központ. A munkások dühét az váltotta…..
Esküszöm, kéne csinálnom egy sablonposztot az Adobe Reader sebezhetőségeknek... Szóval megint kódfuttatásra alkalmas problémát találtak az Adobe Reader-ben, melyet két napja aktívan ki is használnak rosszindulatú támadók. A probléma elméletileg minden platformot érint, de…..
BuheraBlog Anti-sec vs. .HU 2009.07.21 10:10:00
Tényleg nem szeretek trollokkal foglalkozni, de a Full-Disclosure listát lázban tartó anti-sec csoport állítólag feltörte a (mély levegő...) cms.netrix.hu domain alatt található demó weboldalt. Ugyebár a teljes nyilvánosságrahozatalt támogató IT biztonsági csoportosulások elleni…..
BuheraBlog Sütik az Indextől 2009.07.17 12:13:00
Fearlesstől kaptam az alábbi levelet, remélem Index anyánk nem sértődik meg rajta, ha megosztom a nagyközönséggel: Az index.hu -t olvasva talátam 3 Cookies-t I_AM_SIMPLE=0; path=/; domain=index.hu I_AM_CAPTAIN_NEMO=0; path=/; domain=index.hu I_AM_CAPTAIN_PROFILE=0; path=/; domain=index.hu…..
BuheraBlog Goldenblog 2009.07.08 19:49:32
Nos, minden jel arra mutat, hogy megnyertük a Goldenblog IT kategóriáját...Kelt (akinek ezúton is gratulálok a szintén szép eredményhez!) nagyjából 3 órája közölte a hírt, én meg még mindig nem igazán jutok szóhoz, tekintve, hogy dél körül vettem észre, hogy feltűnően sok…..
Fearless 2009.07.09 00:34:46
Ismét alkotói válságban vagyok, ilyen béna címeket adni... bár ami elsőre feltűnik az embernek a képen, hogy nagyok az ikonok. Nem csak a játékoké, hanem a többié (bár a játékoké kissé nagyobbnak tűnik:)Mi az a politrauma izé?..
Érdekes összeállítás, operációs rendszerek, hatalmas méretű képek, csemegézni való. A beküldő rettentő kiváncsi, hogy mit szűrtök le az alábbiakból :)Szia!kiváncsi leszek ebből mit szürnek le az emberek :)Az elérhetőségeim nem publikusak ;)A telepitett programokból sokat…..
Az Offensive Security csapata elérhetővé tette (lenyomatok itt és itt) az elsőszámú behatolástesztelő disztribúció, a BackTrack kiadás előtti változatát. A "pwnsauce" becenévvel illetett verziót immár Ubuntu Intrepid alapokra, 2.6.29-es kernellel építették, a…..
Vajon ki lehet a célcsoportja az IKEÁ-ban a „Knaster dekorációs kövek” néven 295 Ft/db áron árusított dunai kavicsnak? Tudom, hogy van feng shui és miért ne volna való a természetközeli életérzés a lakásokba, ezért gondoltam, én is feldíszítem e termékkel a…..
BuheraBlog Dataglobe.eu törés 2009.05.19 10:35:12
RobbeR továbbította a dataglobe.eu közérdekű közleményét:Kedves XY,Sajnálatos módon 2009.05.17-én 4:30 perc körül, hajnalban hackertámadás érte azt a szerverünket, amelyen az Ön tárhelye is van. A támadás során az oldalakhoz tartozó index.html, index.htm, index.php,…..