Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chrismaster

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól minden hétfőn feldobom a Geekzre egy film címét (olyan filmét, ami így vagy úgy, de beszerezhető), és ugyanannak a hétnek a szombatján leközlök róla egy kritikát. Hat napotok van arra, hogy megnézzétek a filmet, és felkészüljetek - ha van kedvetek -…..
Geekblog Thor 2011.04.20 06:00:00
Az, hogy a Shakespeare-specialista Kenneth Branagh kezei alatt a Thor egy szuperhősköntösbe öltöztetett királydrámává vált, nem meglepő, az, hogy hosszú évek után végre megemberelte magát, és az V. Henrik óta a legjobb rendezését szállította, már inkább. Mert ugyan igaz, hogy…..
Pont tegnap mutattuk meg Ferrell első jelenetét az Office-ban, amiben Michael Scott ölelgeti hátulról, mára meg itt egy kérdőjeles infó az EW.com-tól, miszerint a tuskó vígjátékairól ismert színész állítólag állandó szereplő lenne az Office nyolcadik évadában. Ferrell a…..
chrismaster 2011.03.30 15:59:27
Ezt az új sorozatunkat legjobb nem elaprózni, úgyhogy rögtön azzal a kezdőjelenettel startolok, amit cakumpakk a leghatásosabbnak tartok: Fernando DiLeo 1973-as, jéghideg Milano Calibro 9-e úgy indít, mint egy tornádó, és később sem áll le. Gaston Moschin és Mario Adorf egyaránt…..
Az idén ősszel harmadik születésnapját ünneplő Comedy Central új arculattal jelentkezik április 1-től, követve anyacsatornáját. „A logónk megváltozott, senki nem látja többé a felhőkarcolókat és a glóbuszt. Az ok nagyon lírai, mi mindezek felett állunk” –…..
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
chrismaster 2011.02.16 15:43:34
chrismaster 2011.02.16 15:46:02
Az elmúlt évek egyik legviccesebb sorozatát újította be a Comedy Central, mégpedig az NBC Parks and Recreation című, áldokumentumfilm-stílben forgatott sitcomját. Az Indiana állambeli Pawnee városrendezési osztályának egyik részlegén játszódó komédiát főleg azoknak…..
chrismaster 2011.01.27 12:50:33
hogyvolt VV4 - 4X43 2011.01.27 10:00:00
Meredten nézem Andrison az övet, amit már John Travolta is sírva tépkedett volna le magáról a Staying Alive c. film jeleneteinek felvétele előtt, aztán lemondóan legyintek, tán még sóhajtok is. Amit mond, ugyanolyan érdekes, mint az, mit keres egy negyvenes pasin egy szegecsekkel és…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
chrismaster 2011.01.27 00:34:42
A Spartacus: Vér és homok című sorozat elhozta a Starz számára azt az áttörést, amit már régóta vártak, lett egy olyan szériájuk, amiről mindenki beszélt, igaz, nem feltétlenül azért, amiért mondjuk a Drótról, de ne legyünk telhetetlenek. A gladiátorból lett lázadó…..
chrismaster 2011.01.25 15:17:30
Megszoktuk már, hogy a kereskedelmi tévékben előbb vannak a leszúrta, feldarabolta, halálra gázolta és felgyújtotta szavakkal kezdődő bulvárhírek, minthogy mi fontos történt aznap a nagyvilágban, de arra azért nem sokan fogadtak volna, hogy a hétfői nap legfontosabb híre, a 35…..
Horror-Mirror Felnőttünk? 2011.01.25 08:22:00
Amint azt bizonyára minden kedves olvasónknak feltűnhetett, ezentúl rákérdezünk, hogy elmúltatok-e 18 évesek. Igaz, hogy erre senki nem kötelezett (bár valószínűleg kötelezhetnének), de jobb, ha mi tesszük meg az első lépést ez ügyben. Ugye Ti sem szeretnétek, ha az oldalt…..
hogyvolt VV4 - 4X40 2011.01.24 10:30:00
Még ma reggel sem tudom eldönteni, hogy Lilu ruhája egy félresikerült kimonó, egy átszabott otthunka vagy a Vörös Sárkány kínai áruház által felajánlott pongyola feltuningolva, de nem is érdekes, a műsor felénél már úgyis sokkal jobban dühít, hogy belemagyarázza az arcomba,…..
Biztos ti is ismeritek azt a játékot amikor a versenyzők zenére körbe körbe járnak, és amikor a muzsika elhallgat le kéne ülniük. A probléma annyi, hogy eggyel kevesebb a szék, mint ahány a játékos. Na valami egész hasonlót élhetnek át most Hollywoodban is, a legjobb film…..
Geekblog Phenomena 2011.01.21 19:47:00
Bár a kritikusok általában nem tartják a legsikerültebb munkájának, a Phenomena Argento kedvenc filmje saját alkotásai közt, és az évek során a rajongótábor is megkedvelte. A film teljes élvezetéhez a befogadó részéről a narratív logikával és lineáris történetvezetéssel…..
Geekblog Fekete hattyú 2011.02.16 08:28:00
  „Good Poets Borrow, Great Poets Steal.”  (A jó költő kölcsönvesz, a nagyszerű lop.) A jeligeként önállósodó idézetet Nancy Pragertől kölcsönöztem, aki azt a hakniszaki Bill Hammack kommentárjai között találta. Ő sokadmagával T. S. Eliotnak…..
Quentin Tarantino közzétette, hogy szerinte mely filmek voltak a legjobbak 2010-ben. A rendező listájának az élén a Toy Story harmadik része áll, amely nem volt vidám kis gyerekmese, az utolsón pedig a Jackass sorozat résztvevőnek harmadik mozis agymenése. A második helyre David…..
chrismaster 2011.01.03 11:17:28
Hazai bemutató: 2011. január 6.Nem láttam még olyan filmet, amit nézve vakargatni kezdtem a fejem, hogy „arorhadtéletbe, öregszem”. Pedig már túl vagyok az első olyan élményen is, hogy egy 18 körüli (vagy legalábbis annak látszó) lány, akire házunk lépcsőházában…..
Ez már megint egy mindenféle különösebb tartalmat nélkülöző bejegyzés, mindössze azért hoztam létre, hogy a kommentekben elmondhassátok és megbeszélhessük, hogy szerintetek melyek az év legjobb filmjei. A szerkesztőségi toplisták majd január elején kerülnek ki a Geekzre...
Geekblog Dream Home 2010.11.29 08:00:00
Ha valahol szóba kerülnek a hongkongi filmek, szinte pillanatok alatt beskatulyázzák őket a beszélgető felek, hogy arrafelé csak olyan produkciók készülnek, amikben a kínaiak 20 métereseket ugranak, a levegőben kardoznak, vagy éppen különféle harcművészeti ágakban csépelik…..
Iszonyatos mennyiségű pénzt termelnek a sitcomok szindikátusi sugárzásai, ezt eddig is tudtuk, a Seinfeld-franchise már óvatos becslések szerint is milliárdos bevételnél tart, idén adták el a The Big Bang Theory epizódjainak darabját kétmillió dollár körüli összegért (eu csak…..
Nem kellett volna, komolyan. ..
chrismaster 2010.11.19 09:05:42
comment:com A nap képe 2010.11.17 10:00:00
So long, brother...