Regisztráció Blogot indítok
Adatok
farman

0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erről a történetről nem tudom eldönteni, igaz-e vagy sem. Mert annyira hihető, hogy a gyerekkori szerelmet egy szopásig viszontlátni. Döntsétek el, hogy igaz vagy kamu a sztori. Végre van értelme a fiúszopat, lányszíb címkéknek, pedig biztos sokan kételkedtek benne, hogy semmi…..
Várható volt, hogy a nézettségi versenyben sorra alulmaradó TV2 elkezdi kihajigálni azkat a műsorokat, amiket rohadt drágán gyártat, és nem hozzák a megfelelő számokat, így nem csoda, hogy távozik a képernyőről az Igazság ára, a Liptai Claudia Show, a Médiacápa, a Mi kérünk…..
Irodaházakról én általában szorgalmas bérszámfejtőkre, kommunikatív szélszesekre és számbarát könyvelőkre asszociálok, így aztán fel sem merült bennem, hogy a Miért éppen Alaszka? új szinkronjának munkálatait egy hatalmas, csupa kocka és üveg épületben fogom tudni…..
Azt olvastuk a tegnapi Blikkben, hogy Majka, akitől mostanában már tényleg nem lehet elmenekülni sem, ha az ember tévénézésre vetemedik, mert minden rohadt klikkolásra előkerül valahol, 200 000 forintért (vagy 220 000-ért, ebben a cikkíró sem biztos) főz a a TV2 Hal a tortán…..
Abby és Luka haladnak a kórház felé, megint az esküvőről van szó, most épp azon megy a problémázás, hogy templomban vagy sem. Luka templomban, Abby nem, nem túl izgalmas a téma. Neela és Ray épp beteget lát el, érkezik hozzájuk Dubenko és a kiskopasz, bemutatnak egy új sebész…..
Jégkorong Mi kell még? Semmi más 2008.04.19 16:09:00
Olyat tett a magyar válogatott, amiben nem sokan hittek. Feljutott a legjobbak közé. De ez mind semmi. Minden riválisánál jobban játszott, térdre kényszerítette a japánok után Ukrajnát is. Nem lehet vita, ott a helyünk Svájban.Kényelmes tempóban indult a mérkőzés. Feszültek…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
w Lopótökök 2008.04.17 05:45:00
Most már bevallhatom, az MSZP kataton agóniáját, a koalíciós szakadást, a nyúljellegű, dermedt reflektorbabámulást értetlenkedve figyeltem eddig. Oké, beszopták a népszavazást, tövig. A nép úgy foglalt állást, hogy ha már így kérdezik, nem szeretne fizetni, illetve…..
Kurva hideg van kint a tengeren, befagy az ember valaga tőle - ezt nem tapasztalatból tudom, hanem onnan, hogy rendszeres nézője vagyok az alaszkai rákhalászok kalandjait bemutató Deadliest Catch című sorozatnak. A Discovery Channel műsorán látható istenkirály realityben olyan kemény…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
Pécs a szerelem városa, hiszen tudjátok, ott van a lakatfal is. Na, egy ilyen várostól nem várjuk azt, hogy a luxuskurvát meg verőlegényeket termeljen ki. Bezzeg a nyár és a Balaton legundorítóbb helyétől, a Flört discótól annál inkább. Úgy látszik, jönnek a balatoni sztorik,…..
Mandiner blog Rugdalózó 2008.03.16 23:01:00
 Csürhe. Aki fotósokat, újságírókat rugdos, aki a kukák tartalmát kiszórja a körút közepére, az csürhe.  Én eddig és továbbra is a totális véleményszabadság híve vagyok, felőlem lehet szkinhedkoncert a Blahán, ennek megfelelően legalizációs nagygyűlés is a…..
farman 2008.03.17 13:07:29
"Gabrilo · konzervatorium.blog.hu 2008.03.17. 08:21:10
Szegény ballerek, mostanában nehéz időket élnek. "

azt a p.csa!ez mit jelent? ha gondom van a gyújtogató agyatlanokkal, akkor "baller" vagyok? ha éljenzem őket akkor meg "jobber"? vagy hogy van ez, tisztelt és bölcs Gabrilo?
ez a kedvesen gunyoros sajnálkozás az ami a biztosítékot lebassza a picsába! mert ugyanazon gondolatsor mentén szortíroz, amely mentén a "nagy" politikusok szeretnék, amely miatt kocsmaszagú már az ország, mert akinek esze lenne hozzá, már az sem tud felülemelkedni ezen a szaron!


(és ha már kicsinyes szartiprás: "GyF meg mennyen a... jóval hamarabb vége volt a beszédének, de neki még ott kellett lézengenie a MP-ban. Lehet hogy nem véletlenül?")
konzervatív nyelvőrzés? :D
Az m1 és a Duna az állami ünneplést adja beszéddel, díjátadóval, az m2 nem ér rá (vagy nem érdekli) az utcai eseményekkel foglalkozni, az RTL nem szakítja meg az adást, és ugyan a TV2 egy rendkívüli hiradóban beszámolt arról, hogy egy pár, saját magát ismét rendkívül…..
hogyvolt House 3x15 - Fél-nóta 2008.03.13 05:50:00
Ez az az epizód, aminek a hogyvoltjában megpróbálkoztam pár képregénybuborékkal, mert ihletem volt, doktorunk pedig még House-mércével mérve is irdatlan köcsögségre vetemedik. De olyanra, hogy még én, az elszánt rajongó is fennhangon szidtam úgy a 40. perc környékén. Nem is…..
Nem tudni, hogy a TV2 műsorán is hamarosan debütáló hazugságvizsgálós vetélkedő készítői meddig hajlandók elmenni, illetve azt sem, hogy a jelentkezők milyen mocskos kis titkokkal szórakoztatják majd az erre vevő réteget, de az már biztos, hogy az amerikai kiadás szerda esti…..
A férfi, aki minden nőt megszívatott, aki szembe jött. Ráadásul a történeteiben rendre megdugott valakit, de helyesen írni még nem tud. Erkölcsi mérpálcánkkal most hevesen vernénk a fejét, mert ez iszonyú. Elhatárolódásra szólítok fel minden férfi!3 rövid sztori lenne, amit…..
Ez brutálisabb mint az emelés mértéke, amit kedvenc pléjerünk akar.... Szia! Örülök, hogy létezik ez az olal, nagyon jónak találom, ideje lenne hogy tényleg elkezdődjön már vmiféle fejlesztés, ésszerűsítés a MÁV-nál ami nem is pénz kérdése énszerintem. Nekem amugy csak…..
farman 2008.02.06 12:34:55
" Fikázó · zsarufika.blog.hu/ 2008.02.06. 12:23:46
örüljetek, hogy van még vasút egyáltalán!
ha nem lesz, akkor majd visszasírnátok ezt is... "

hááááát! ha rajtad múlna, tán még most is lóvasút lenne, nem? az is jó volt...
"Átsorolunk a pattogatott kukoricás pulthoz, mert világossá vált, hogy hacsak nem nyomok ravaszul csípőmagasságból egy villát a körülöttem feltorlódott sonkarajongók hátába/oldalába/hasába, itt nem lesz hidegtálfogyasztás." Szodoma és Gomorra kategóriában íme az…..
Sűrű, fájdalommal átszőtt történet következik, amelyben ötödszörre döntenek úgy a felek, hogy elválnak. Már ha elválnak. Ha jól számolom, ma este (080128) találkoznak, hogy megbeszéljék, hogyan tovább? Kommentelésre fel: maradjon a lány az egészséges, de…..
Ma kiderül, ki az igazi szakítósblog olvasó, és ki az, akit csak a divat hajt ide. Hogyan mérjük le? Minden idők leghosszabb levelével. Kedvenc történeteink most összegyűjtve kapnak szerepet: hosszú kapcsolat, küldföldi szerető.Sziasztok!Olvasva a sztorikat, kedvet kaptam én is az…..