Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AmericanDJ

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, ezt megmondá vala Jehova, és úgy lészen.. Elég belenézni időnként a mi kis szeretett germelykomenista gayrave.hu-nk éppen aktuális termésébe, és máris megtaláltuk a hülyék királyságát, ez vitathatatlan. A látottak megértéséhez minimális józan ész, a tulajdonképpeni…..
Ez alatt a bejegyzés alatt aktuális történésekről, változásokról, stb.. értesülhetnek a Tisztelt Olvasók és kommentelők, valamint technikai jellegű kérdések, észrevételek is ide kerülhetnek...
Legszebb öröm a káröröm, mert semmi irigység nincs benne.. :-)))) Most örülök annak, hogy egy hülyével megint kevesebb található a rave árulói és meggyalázói között, még akkor is ha tudom, ez csak egy ideiglenes állapot.. Mégis, ez már kellett, nagyon kellett!Ismételten áll…..
AmericanDJ 2009.11.30 08:42:51
AmericanDJ 2009.12.05 15:41:09
SILENCE!!!

Tegnap jött ki Mark OH új albuma.
10számból 7 igénytelen electro viszont 3 minőségi Rave még a régebbi zenéi közül:))

Aztán a heccáp...

Elkeserítő hogy a tápkór felütötte a szőrös fejit a HU maxik közt is...igaz idáig 2-3 maxival kisérleteztek hogy mi lenne ha becsempésznének közéjük 1 db juké tápfos számot a többi közé??...

...És az eredmény: egy 3 perces szám ami az eredeti Hands Up számnak (annak is a Club Mixjének ami 5percet tesz ki) a felgyorsított változata rgo gyorsasággal arányosan csökken a számnak az időtartalma is. (fejét csóválja hevesen)

Hát így született meg ez a förtelem, 0 azaz nulla kreativitással,csupán felgyorsított változata az eredetinek!!! Kérdem én egy DJ számára miféle megterhelő munka van ebben???
Hát megmondom...semmi,viszont gyorsan meg van és jól fizet.

Aki az ilyent megbírja hallgatni hát egészségére,nekem gyomrom kifordúl tőle...Viszont szerencsére a rave.hu díszes társasága közül jónéhányan nálam nem éltek meg 2 beszélgetésnél többet,mert mint kiderült azt se tudják melyik bolygón vannak,lövésük sincs és a zenei műveltségük kb annyi mint GErmely pudvás valagának a jobb fele.

Elkeserítő...hát aki lealacsonyodik közéjük az megis érdemli.

Fw: Én se seggnyalásból vagyok itt,bár ha célozgatni akarsz (rám vagy bárkire) akkor legyen benned annyi becsület hogy megmondod kivel van bajod.
A Másik hogy nem 1 emberről tudok aki drogozik ilyen bulikon...anno engem is kínáltak már a legelső alkalommal.Na hoppá...hogy lehet ez?

Szégyen hogy idáig jutottál,egy raver nem viselkedik így ahogy te most.
Nem tudod hol a helyed,identitás zavaros vagy.

ÉS MOST JÓL FIGYELJ:
Xenon-nak hiába próbálsz beszólni...összetehetnéd a két kezedet ha csak fele annyit tudnál a zenéről amit ő tud,a másik meg több esze van,nem száll vitába és amúgyse pártolja a konfliktusokat.
Hiába erölködsz,ez most nem jött össze kicsi huszár.

Tudtad eddig is hogy mi az álláspontunk,akkor miért akarod görcsösen ezt megváltoztatni mikor te is tudod hol a hiba???

Ne minket okaljatok már azért mert a rave.hu-s banda megannyi mocsok tettét nem tűrjük!!

És az mellesleges hogy akik ott vannak az ok nélkül is megbántanak másokat,csupán mert "jó poén". (Lásd a révzed ügyet)

Kitartás!
Egy vallomással tartozom a Tisztelt Olvasóimnak: Az égvilágon semmiféle indíttatásom nem volt ahhoz, hogy a most 22.-ikei Meetinget megtiszteljem jelenlétemmel, mégis sikerült néhány felejthetetlenül xar órát ott töltenem, a germelykomenizmus és a headset átmeneti…..
.. és ezt akár egy indián harcos is mondhatná, az egykorvolt Vadnyugat valamelyik névtelen helyi hőse, aki saját ügyességével és bátorságával megszerzett érdemeire jogosan büszke, és lenézi azokat a gyáva és jellemtelen vörösbőrű avagy sápadtarcú csavargókat, akik…..
Korábban úgy döntöttem, hagyom egy kicsit fika nélkül éldegélni Germelyéket, hátha maguktól is rájönnek az általuk képviselt lecsósjoghurtolás tarthatatlanságára. A nyári szünet, ami alatt nem üzemelt a szokásos kedd esti Neorave Night, elvileg jót is tehetett volna…..
Nem vagyok könnyű helyzetben, amikor már-már kényszeresen szabatos módon szeretnék írni a tegnapi buliról, amin többek mélységes sajnálatára, ám még többek örömére végülis megjelentem!Ha azt írnám, egy darab xar volt a buli, hazudnék. Nem kicsit, nagyon. De ha azt…..
AmericanDJ 2009.09.26 22:58:08
AmericanDJ 2009.09.28 23:18:41
@=[SP]=: igen van elérhetőségem...miért kérded?