Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hock

1 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gáz vagy villany? A melegvíz-termelő berendezés kiválasztásakor valószínűleg sokakban felmerül a dilemma. Mint oly sok döntésnél, itt is mindkét oldalnak megvannak a maga pro és kontra érvei. Mivel egy család életében a melegvíz-termelő berendezés kiválasztása komoly és hosszú távú, továbbá…..
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
Sztár: divatos, körülrajongott színész, színésznő vagy énekes, előadóművész. A Sztárban Sztár negyedik évadának nyitószáma, a szokásos össznépi playback alatt az motoszkált a fejemben, hogy mégis, kik ezek az emberek, és mit keresnek a tévémben? A hat férfi előadóból kettőt ismertem fel elsőre,…..
Balázs és műsorvezető társai kedd reggeli műsorukban több ismert embert kifiguráztak, és kicsúfoltak, többek között Áder Jánost, Andy Vajnát, Vujity Tvrtkót és Havas Henriket, de ezek mellett melegekkel kapcsolatos vicceket is megengedtek maguknak. Balázsék arra kérték hallgatóikat, hogy meséljenek…..
Határátkelő Itthon ragadtam 2015.10.14 06:45:00
Többször felmerült már, milyen érdekes lenne, ha a blog régi szerzői megjelennének és megírnák, hol tart most az életük. Nos, felvettem a kapcsolatot néhányukkal a legelső időkből, és megkértem őket, írják meg, hogyan (és hol) élnek most, mi történt velük, mik a terveik.…..
Szerintem ez a legjobb francia boros szárnyas ragu. Több szárnyas ragu receptjük is van, de ez a vörösboros elég szokatlan és meglepő. A coq au vin (ejtsd: kök o va'n) nem más mint francia kakas borban. Ezt az ételt készítettem el kicsit másként (bár itt megjegyzem eredeti recept…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
Minden eddiginél nagyobb nyereménnyel érkezik a TV2-re Az 50 milliós játszma, immáron Liptai Claudia műsorvezetéséve. A játékmenet maradt: nyolc kérdést kell megválaszolnia annak, aki szeretné hazavinni a game show történetének legnagyobb nyereményét. Liptai Claudia, aki a Bumm!…..
Hock 2015.07.29 09:09:07
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: Én amúgy pont ezért nem is nézem a tv2-t. Nincs rajta túl sok szimpatikus arc. Most tényleg ilyen Berki, Kárász, Demcsák, Majka féléket kell nézni? Mondjuk ezek közül még Majka a legnormálisabb, csak nála azt nem szeretem, hogy folyamatosan nyomja ezt az ózdi paraszt gyerek vagyok figurát, ami az elején még hiteles volt, de most már nem annyira időszerű...
A következő összeállításban azokat a válogatottakat veszem górcső alá, akik hajdanán sikert sikerre halmoztak, mostanság pedig csupán árnyékuk egykori önmaguknak. Számos ilyen példa van/volt a futball világában, ezért ez az elemzés több részből áll majd. Ezúttal…..
A 2014/2015-ös szezonban két olyan játékos cserélt klubot, akiknek nagy jövőt jósolnak a világ labdarúgásában. Mindketten hasonló poszton játszanak, amennyiben a jövőben minden jól sikerül számukra elképzelhető, hogy egyszer az Aranylabdáért is megharcolnak. Mindkettejükben…..
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
Hock 2015.07.08 09:41:17
@fefe79: Attól függ honnan nézed. 10 000 Ft sok, de egy normális légkondi rendszer kb ennek a 10-15-szerese
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
Röszkén és környékén járt a TV2 és hanghibás mikrofonja, annak a végén meg Váczi Gergő, a Vujity Trvtko-díj Frei Tamás-szalagos nagykeresztjét érdemlő riporter, a téma persze az ördögi migránsok, akik egy éjszaka alatt ösvényt taposnak ki maguknak a határon, elhajigálják…..
Ha hazánkon kívülre utazunk, első utunk mindig a helyi éttermekbe visz, de egy idő után azért csak-csak elkezdünk vágyni az itthon megszokott ízekre! A kettőt azonban kombinálhatjuk is, hisz a világ számos pontján találhatjuk meg a mindenki számára kedves pizza helyi…..
Egy kis adalék a halálbüntetésről indult vitához. Nem gondoljuk, hogy ez eldöntené a vitát - pro vagy kontra. De ki tudja? A poszt végén ön is szavazhat...
Hock 2015.05.21 13:34:05
@nyomasek: Szerintem ez tök jogos felvetés. Miért van az, hogy az elkövetőnek JOGA van az élethez? A sértettnek nem volt?
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Hock 2015.05.20 15:17:50
@Mail Undelivered: Hát írni pedig Te nem tudsz :)
Hock 2015.05.20 15:19:28
@roli101: Mi közöd ezekhez? Ha pedig éhhalál kerülget, akkor miért egy romkocsmában ücsörögsz egy sör mellett? Nem lehet hogy a hozzáállásoddal van gond?
Bizony, nemcsak mi vagyunk böszmék néha, hanem az amerikai kollégák is: a tegnap esti Grace klinikában volt egy SOKKOLÓ momentum, amitől MINDENKI LETETTE A HAJÁT ÉS SÍRT - VOLNA, de az infó már az epizód tévébe kerülése előtt kijött az érintett színészről, és arról, hogy…..
Hock 2015.04.24 14:22:05
@Scott212: Szerintem az egészben az a hülyeség, hogy keresztbe állt az úton és úgy kezdett telefonálni... miért nem parkolt félre, ha már úgy is elindult...
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
Egy 2008-as, Amerikában készült, Gallup felmérés alapján kétszer annyi személy dohányzik az alacsonyabb jövedelműek között (akik évi kevesebb, mint 24.000 dollárt keresnek), mint a magasabb jövedelműek között (akik legalább 90.000 dollárt visznek haza évente). kép…..
Hock 2015.01.29 09:57:53
6. Egerszegi Krisztina "Egér" az úszás modern kori bajnoka, aki szinte minden addig létező rekordot megdöntött, már ami az úszást illeti. Ötszörös olimpiai aranyérmes, emellett sokszoros Európa- és világbajnok. Példaértékű sportolói pályafutást tudhat magáénak, egy…..
Hock 2015.01.23 10:49:14
A Bors szerint a tavalyi, ÁLLÍTÓLAG tízmillióra taksált fizetés után idén HA MINDEN IGAZ, DE LEHET CSAK EGY ORDAS NAGY PLETYA AZ EGÉSZ, egy ötössel többet keres majd Tóth Gabi, az X-Faktor legtöbbet mutogatott mentora. A túlmozgásos, hiperaktív kisgyerekre (egyesek…..
Hock 2014.11.25 10:21:52
Hock 2014.11.25 11:03:39
@Fedor: Én ezt értem, és igazad is van. De ha most az üzlettől elvonatkoztatunk, és csupán csak azt vizsgáljuk, hogy befektetett munka vs jövedelem, hát igen csak túl fizetett. Mások sokkal több munkával és sokkal több felelősséggel (óvónők, tanárok, ápolók, stb) jó, ha a 10%-t megkeresik ennek az összegnek, 1 évben! Nem x hét alatt.
Hock 2014.11.25 12:38:00
@Fedor: Még egyszer: Néha vonatkoztass el a szimplán üzleti érdektől és vizsgáld azt is meg, hogy ki mekkora értéket teremt. Szerintem az, hogy dobálja magát a tv-ben még nem érték teremtés, de hangsúlyoznám, hogy ÉRTEM, hogy mi az üzlet. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az üzlet nem mindig az értékteremtő folyamatokban leledzik.

@Csokis: Azért egy fodrász munkaideje és T.G. vonaglása a tv-ben, ami bruttó 3 óra között van különbség :)
Az RTL II trashrealityje tegnap nagyot ugrott, mint a bekokózott kisnyuszi, és 7,9 százalékos közönségarányt ért a kereskedelmi célcsoportban. Tényleg csak a vicc kedvéért, de a TV2-n 22:00 és 23:00 között a Tények 9,2-es, Hajú Péter Frizbije 10,7-es közönségaránnyal futott,…..
Semmiképp sem csorbítanám a méltán híres Vörös tér, a Tretyakov Galéria, a Bolshoi Színház vagy a Vaszilij Blazsennij Székesegyház hírét. De ha az utazónak ideje engedi és magába szippantaná az orosz valóságot, vagy látná Moszkva 1000 arcát, a lehetőség adott. A 10…..
Hock 2014.10.06 11:37:06
@OkoskaTo:rp: Tudom, hogy van ilyen, de akkor ki kéne emelni, hogy orosz valóság, a felső 1%-nak :) Csak erre utaltam. Amúgy jó a post.
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..