Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DQ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
Agyhugykő Napi fogós kérdés 2010.03.22 13:27:49
A Velvet.hu-t olvasva szomorúan megtudtam, hogy Michelle Wild nem kap munkát sminkesként, pedig kihívásokra vágyik, akkor most mondhatjuk hogy ezt megszopta, vagy elbaszta?Válaszokat kommentbe.....
freehug Credo, quia absurdum est. 2010.03.10 13:39:00
"Hiszek, mert képtelenség."A februárom szívással telt el. Úgy néz ki, hogy minden év februárjában van kiírva nekem az évi szopkodás és itt nem a házastársi kötelezettségeimre gondolok.Kezdtem egy kis fülgyulladással majd szépen összeszedtem mindenféle nyavalyát,…..