Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nazer

0 bejegyzést írt és 129 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A híradások szerint a mai napra tervezett ellenzéki nagygyűléseket a rossz idő miatt nem tartják meg. Elgondolkodtam, hogyan alakult volna a magyar történelem, ha 1848. március 15-én is úgy szakad a hó, mint most. A márciusi ifjak ott ültek volna a Pilvaxban, és aggódva…..
nazer 2013.03.15 17:17:02
Nem tudom, hogy a Bayer-ellenes tüntetés célját és finalitását tekintve a bűnelkövetőket fogja-e bátorítani, miként azt Kocsis Máté, a rendészeti bizottság Fideszes elnöke vizionálja. Végképp nem tudom, miért gondolja azt a kormánypárt, hogy a Bayer minősíthetetlen roma…..
Bár kommentezőink még nyáron figyelmeztettek, hogy az azóta csődbe ment Aranyközpont Zrt. gyakorlatilag ugyanaz a kör, mint a Safety Gold Zrt., van, akinek ez az info már későn jött. A hasonló tulajdonoson és a hasonló problémákon kívül. vagyishogy se pénzt, se aranyat nem adnak,…..
"Véres kardot hoztam, Őseink véres kardját, Sorsdöntő harcra kész a nép! Megvédjük szabadságunk,Gyurkának ellenállunk,Nem kell a sápadt istenség!Árpád szabad népe,Honfoglalóknak vére,Nem tűr meg Fekete zabolát!Álmunk valóra válik,Vagy elveszünk egy szálig,De inkább…..
nazer 2012.12.13 12:13:32
(forrás: hírextra) A HVG értesülései szerint Bajnai Gordon az október 23-i Milla tüntetésen jelentheti be visszatérését. Ez nyilván cseppet sem meglepő fordulat annak tükrében, hogy tavaly ilyenkor a 4k! bújt ki a sajtószabadságosok szoknyája mögül, és különben is mióta…..
A szombatra tervezett belgrádi melegfelvonulást a szerb belügyminisztérium hivatalosan is betiltotta. (Mondhatni: szokás szerint.) A felvonulást ellenző egyházi szervezetek tiltakozásai miatt már napok óta gyakorlatilag rendkívüli állapot uralkodott a szerb fővárosban. A végső…..
nazer 2012.10.05 09:48:18
Maja Nikolić a belgrádi Pink Tv valóságshowjában még tavaly februárban zsidózott. A szabályzat szerint a játékosoknak szigorúan tilos bármilyen faji, vallási, vagy egyéb diszkriminatív kijelentést tenni. Ha mégis megszegnék e szabályt, az automatikus kizárást von maga után,…..
nazer 2012.09.21 07:39:51
A videón látható férfi jegy nélkül utazott a belgrádi városi buszon. Lebukott, ám nem akarta elhagyni a járművet, inkább erősen megkapaszkodott. Az ügyet a rendőrök vették át, akik nem túl finom módszert választottak a bliccelő megregulázására. Az ügy persze folytatódik,…..
nazer 2012.09.20 08:07:12
A minapi médiaszenzáció szerint Németország, illetve az észak-európai centrum vezetése alatt hamarosan megszülethet az Európai Egyesült Államok. E sorsdöntő hetekben talán nem lesz teljesen érdektelen, ha megfelelek azokra a kritikákra, melyeket a közelmúltban kaptam, s amelyek…..
A melegfelvonulásokkal kapcsolatos reakciók érezhetően egyre több politikai színezetet kapnak. Amikor az első pride-ot szervezték hazánkban, több mint egy évtizeddel ezelőtt, az élvonalbeli politikusok többségében még tartózkodtak attól, hogy állást foglaljanak a…..
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..
nazer 2012.05.23 13:04:50
@belekotty: nem igaz,hanem mert lopnak,hazudnak,mohók...(bankok,uzsorások,stb)
nazer 2012.05.23 13:19:59
@Zahal: tehát akkor nem utálják ?
nazer 2012.05.23 16:46:52
@tcom: és akkor mi lesz ???
Mirkóczki Ádám Jobbikos képviselő szerint a jelentősen enyhített ítélet miatt "felháborodott a szakma, a sportvilág és minden jóérzésű ember: egyedül a gyilkosok elégedettek". (Megjegyzem, a mai magyar politikai elit egyik legfőbb jellemzője, hogy mindig az emberek…..
nazer 2012.05.15 13:58:39
@humán' négysör: amennyit a bíróságok az utóbbi pár évben tévedtek,Mór,szemkilövetés,stb...ajjaj
Játsszunk egy kicsit: én mutatok egy képet, ti kitaláljátok, hol készült,  mi változott, miért nem lehetne ma ugyanezt lefotózni! A profik időpontot is mondhatnak (fájlnevet nézni nem ér!), a kevésbé profik a bejegyzés alján elolvashatják a megfejtéseket. Akinek pedig valami…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
2012. június 8-án elkezdődik a labdarúgó Európa-bajnokság. Új sorozatunkban szépen sorba vesszük a résztvevő országokat, és mindenfajta feltétel nélkül gyűlöljük őket. Mert mi ilyenek vagyunk, minden ország utálatunk tárgya, pláne, ha EB-n is szerepelnek a köcsögök!…..
nazer 2012.04.05 12:05:01
Hát nincs a Fideszben vagy a hatalmas NER apparátusban egy olyan ember se, aki ha kell szájbarágósan (mert úgy látszik nem csak az írással, de az értelmezéssel is bajban van az emberek embere) megmagyarázná az álamfőnek, hogy nem arról van szó, hogy van-e doktorija vagy nincs.Azon…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
Tegnap mozgalmas napunk volt. Reggel Orbán Viktor osztotta el a smittsemmit sokfelé a roppant tárgyilagosan távolságtartó, a Szentember szent és sérthetetlen nyökögéssel, este pedig maga a déernélküli mondta az arcunkba: alul lehet múlni Gyurcsányt.Szerintem többen óhajtottuk a…..
Idézetek Magyarország Alaptörvényéből:I. cikk(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége.(2) Magyarország elismeri az ember alapvető egyéni és közösségi jogait.VII. cikk(1)…..
Gréczyblog Kuncze, Martonyi 2012.02.16 06:36:00
Vártam egy napot, hogy Selmeczi Gabriella, netán Szíjjártó Péter kirohan egy közleményben, amelyben bejelenti, hogy Orbán Viktor nem hibás 2300 komáromi munkahely elvesztéséért - de nem történt semmi. Sehol egy hazaárulózás, nem is értem. Alszanak ezek? Sebaj, a hallgatás -…..
nazer 2012.02.08 08:02:34
ProgBlog Maurocordato igazsága 2012.02.02 22:35:00
„A múltakon ne tépelődjék, a jelenről gondoskodjék maga, a jövőt pedig bízza istenre.”Alessandro Maurocordato portai főtolmács válasza Thököly Imrének, mikor az a támogatását kérte – 1682. Van egy rossz magyar szokás: amikor cselekedni kellene a jelenben,…..
nazer 2012.02.03 08:15:09
← 1991. november A bejegyzést kommentelőink is szerkeszthetik! (szabályok) december 2. Az Európai Közösségek tagállamai üléseznek Brüsszelben. A Jugoszlávia ellen korábban hozott gazdasági embargók és egyéb szankciók alól Szerbia és Montenegró kivételével valamennyi egykori tagköztársaságot…..
„Mi vagy senki!” Így Indította beszédét Vona Gábor a Jobbik nyolcadik országos kongresszusán. A Jobbik elnöke szerint pártja magasan a rendszer fölött áll, és ez így is marad addig, amíg ő, Vona Gábor vezeti a pártot. A Jobbik csak úgy bukhat el, ha az igazság…..
nazer 2011.10.30 06:37:34
nazer 2011.10.30 06:38:30
@popocatepetI: Pontosan,én is laktam a Dankóba,ugyanígy látom.
A héten Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója is elismerte, hogy a vasút ma drága és hogy majdnem annyiba került egy utazás vonattal, mint kocsival. Ezt az állítást mi is meg tudjuk erősíteni, s akkor fel is tennénk a kérdést: Vajon jó ötlet lenne -e az…..